Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
dlaccc
aktív tag
válasz
Degerg
üzenetére
Itt szerintem kapsz segítséget: logitech_z-5500_javitas

-
Degerg
csendes tag
Kész behalt a cucc ugy tunik. Egyszer csak fogta magat es tobbe nem tudom bekapcsolni, hazilag esetleg hogy tudom megnezni hogy kb mi lehet a baja? A fejegységet beviszem majd Saturnba ott mindig ki van allitva egy z5500, megkerem oket h nezzuk meg az en fejegysegemmel.Ha pl kiderul hogy a fejegyseg a rossz akkor remelem eleg lesz csak azt visszkuldenem logitechez, bar mar nincs gari de megprobalom azert.
Egyeb otlet Valakitol hogy mit nezhetek még meg? -
-
xmad
őstag
válasz
üzenetére
az reme kmár csak a tartósság a kérdés. de még nagyon nem olvastam felhasználó tapasztalatokat a Z906-ról.. itt a Z5500 nál meg ugye sokan irják, hogy elment a led, elromlott a vezérlő egység, biztosíték stb stb.
A médiában is egyébként az az újabb fajta van ahol a bekapcsológomb helyett egy mikrofon gomb van
-
xmad
őstag
azért is érdekel hogy melyiket válasszam mert pl a funkciók tekintetében egyforma?
azt olvastam hogy a Z906-nál lehet állitani hogy 2.1 4.1 vagy 5.1 ben szóljon.. gondolom a 4.1 es hangzás igaz lehet a zenékre is.. vagy tévedek?
A z5500 is tud 4.1 -ben szólni zene közben?
-
xmad
őstag
üdv
szerintetek melyiket lenne érdemes megvenni?
ezt vagy a Z906 ot?
-
Satyricon
addikt
Most, hogy elolvastam az utolsó pár hsz-t, lenne egy kérdésem: Foobarral és Winamp-pal szoktam hallgatni jóformán csak flac zenéket, és az érdekelne engem, hogy szól szebben a Z5500?? Ha az ST hátulján stereoba, vagy ha 5.1-be állítom a kapcsolót???
Bocs ha hxlye a kérdés. Lehet Nektek egyértelmű a válasz, de nekem nem.... 
Szerk.: Bocs, pontosítok. Szóval hogy szól szebben? Ha 6ch direct, vagy stereo1-3 helyzetben van a kapcsoló??? Most 6ch-n van, de nem tudom kipróbálni egy darabig, mert gáz van a gépemmel...

-
dlaccc
aktív tag
válasz
masterminds
üzenetére
Te jó ég de h.. vagyok.. nem is láttam azt a pöcköt
Köszi! -
masterminds
csendes tag
válasz
dlaccc
üzenetére
Hátul a jack bemeneteknél van egy kapcsoló. Ott tudod beállítani, hogy 5.1-nek használja a csatlakozókat, vagy pedig három különálló sztereó csatornának. Ezt le is tudod tesztelni valami 5.1-es hangzású filmmel.
Zenékhez pedig a hangkártya szoftverében kell "ál 5.1"-et konfigurálni.
-
dlaccc
aktív tag
-
Darko_addict
őstag
Hé Srácok!

PL II. Music-ban hogy használjátok a Center Width-et?
Nálam az N-hez van közelebb, de nem tudom eldönteni melyik a jobb.

Zenénél érdemes kimeleni a Centert, hogy az ének jobban hallatszódjon? (... de ez lehet mind egyén- vagy hangkártya függő)
-
dudika10
veterán
válasz
dlaccc
üzenetére
Van egy beépítet DAC-ja aminek van egy hangminősége. Ennél rosszabb minőséggel rendelkező hangkártyáknál digitálisan szól jobban (mivel így a hangkártyák így nem nyúlnak hozzá a hanghoz), de ha a belső DAC-jánál jobb minőségű hangkártyával analógon kötöd össze akkor úgy jobban szól.
-
dlaccc
aktív tag
Sziasztok!
Jelentem belépnék a z5500-as klubba.
Szomszédság már biztos ódákat zeng rólam...
Iszonyat milyen dinamikusan és tisztán szól. Vettem hozzá ebuyen egy 4-5m optikai kábelt aztán összeeresztettem az integrált hangkártyával és le a kalappal, mind mély mind magas téren egy élmény a hangzás. 50ezerért használtan jutottam hozzá. Abszolút elégedett vagyok. Talán egy kis szépséghiba hogy elég haloványan világít a led kijelző, de mivel nem láttam még zsír újat, lehet semmi baja csak én szemem hályogos..
-
Degerg
csendes tag
Gondom van sajna, z5500, asus xonar ds, tesztben kiirja a kijelzore a dts feliratot és szól is, de filmben vagy zenében nem szól egy istennek se, foobaron sem, arcsoft total media theatre-n sem, vlc player pedig el is tunt a valaszthato opcio hogy atvltsam spdif-re, csak 5.1 stere stb, azokon viszont szol optikain keresztul csak ugye nem dts-ben.
-
muszko
csendes tag
SZiasztok !
Nem működő Logitech Z 5500 eladó 25.000 Ft -ért.
Érdeklődni: 30/6346455 Gyulafi -
oPalRx7
aktív tag
optikai kimenetűt sajnos még nem láttam :S (azt amúgy Toslink-nek hívják

amit elérhetsz, az vagy egy koax kiementű noti (olyat már láttam), vagy egy HDMI-ről szerzel spdif jelet. aztán az átalakítódtól függ, hogy ez egy passzív hdmi-coax, vagy valami aktív hdmi-toslink -e.
hdmi-ről van dvi+coax adapter az fix (értelemszerűen a dvi részét nem kell használni, de a hang mehet róla)
-
Bazsó
tag
válasz
neojohn
üzenetére
Érdemes elolvasni az elejét is
30.000 ért találtam vaciúj.
Nem tudom miben térnek el nem néztem utána,de nekem a creative-om kb olyan 7-9K lehetett.... ,na az asus überelte, pedig egy árkategória majdnem.3-4K a különbség Nekem most az asus xonar ds-el van össze kötve mezei optikai kábellel,de iszonyat hangerőben. Kicsit túlzásnak érzem azt a hangkáryát, bár Te tudod mire használod.
-
neojohn
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy milyen hangkártyával lehet kihajtani legjobban a Z-5500-at.
Jelenleg egy Audigy 2-vel tolom analóg kábellel,de szeretném optikai kábelen keresztül küldeni a hangot. Azt olvastam viszont,hogy a legtöbb kártya csak a DVD-ket és zenéket tudja így 5.1-ben kiküldeni, a játékokat nem. Még az X-fi kártyák sem tudják ezt.
Van ebben valami igazság?Tehát milyen kártyával tudom optikai kimeneten keresztül DD5.1 és DTS módban játszani a játékokat Z-5500-al?
Köszönöm!
-
Bazsó
tag
sziasztok
Létezik olyan laptop,ami képes DTS-ben megszólaltatni egy Logitech Z-5500-at?
köszönöm
-
válasz
karel001
üzenetére
Kipróbáltam néhány nappal ezelőtt a JAMO SUB 210 erősítővel, az valószínűleg 200W lehet és leteszteltem és tényleg jól szólt, habár nem jobb a JAMO-nál. Visszadugtam és teszteltem, azt mondanám hogy nem eléggé erős a Z-5500 subwoofere a JAMO után.
A mélysége tökéletes, de nem eléggé tud rengetni.Az a lényeg hogy mindig a pirosra köss piros vezetéket, ennyi. Sokféle konvertáló csatlakozó létezik a piacon, vagy egyszerűen az egyik mindkettő csupaszított vezetéket megkötöd a subwoofert, fordítva is igaz, de próbáljon ne tegyen kárt a csatlakozóra, mindig használj helyettesítőt. Jó tudni hogy a subwoofer 175W RMS, az erősítő nem lehet ennél több, különben lefüstölne a tekercset. Sajnos a JAMO subwooferem kiégett de még üzemképes marad, de kurva büdös szaga van néhány perc használat követően.
Így kénytelen vagyok beszerezni a legalább 200W RMS 8" colos 20cm subwoofert, tetszik a !JBL GTO 804D, hiszen zenei teljesítményben akár 800W-ig mehet fel.
Sajnos baromi módon nem nagyon kapható vagy szar a nem elérhető/nem vásárolható/bugos webshopja miatt nem tudtam mihez kezdeni, de valószínűleg nagykereskedelemben kapható, majd hirdetem az apróneten hogy szükségem lesz-e erre a különleges subwooferre vagy nem, majd kiderül. Most kaptam egyik webshopnak aktiválási lehetőséget, így van lehetőségem vásárolni, de csak Kicker CVR84, Kicker CVT84 vagy Rockford Fosgate P2D2-8-t érdemes venni ott, nincs más. 
Hangkártyáról erősítő nélkül biztosan nem nagyon szólalna meg...
SZVSZ max. 1-2W-t ad, és nem 200W-at. -
karel001
csendes tag
Sziasztok!
Hátha tudna nekem segíteni abban hogy vezérlő nélkül beköthető-e ez a subwoofer. szereztem egyet, és van egy z-640-es szettem de a csatlakozók nem pászolnak apa mindkettő de a kiosztás ugyanaz.
Vagy esetleg van-e valami bekötési módszer a vezérlő panelt kikerülve a hangkártyáról a d-sub csati pólusaira? -
Degerg
csendes tag
Optikain filmezes kozben jo mert mukodik, nem cserelodik fel a sub center, de jatek kozben nem tudom beallitani h 5.1ben szoljon!
-
Degerg
csendes tag
xonar ds, z5500- al van olyan gond hogy analogon, vagy stereoba szol vagy minden szol kiveve a center es sub.Hiaba allogatom akarhogy.A xonar vezerlopultban levo zeszt sem jelez semmi hangot a centerre es subra sem. Mit javasoltok, win 7em van, ez a driver van fent, 7.12.8.1777
-
oPalRx7
aktív tag
válasz
torma1981
üzenetére
Geniust nem ismerem, a másik kérdésre válaszolok.
optikai kábel szabványos (toslink csatlakozó), emiatt egyfélét tudsz venni ilyen célból

optikai kábelnél a gép csak dekódolást végez (alaplapi hang esetén ugye cpu-terheléssel, külső chipnél ezt elkerülve) a hangot meg az optika túloldalán lévő DA chipek csinálják

szóval van olyan hangkártya, ami jobb DA-t csinál mint a Z5500, akkor nem éri meg az optikát használni, bár nagy különbség nincs.
-
torma1981
veterán
Sziasztok!
Van egy Creative X-fi xtreme gamer hangkártyám. Ezt szeretném összekötni egy LOGITECH Z-5500 vagy egy GENIUS SW-HF 5.1 6000-rel. Milyen kábel kellene hogy optikain össze tudjam kötni? Mennyivel jobb minőség az optikai kábel mint a sima? Z-5500 filmre(HD mkv),játékra megéri a felárat a 6000-rel szembe?
Köszi
-
Degerg
csendes tag
válasz
Kirtam
üzenetére
Aha, érthető, köszi, viszont akkor arra mit szolsz ha logitech G35-tel bad-ezek, ugye elvileg az DD-os beépített hangkartyaval, headphone-on nagyon szépen és tisztan szol, ha atteszem wartapesre, torzit, kimondottan nem jo vele jatszani, legrosszab ha tankban ulok es csak megyek vele. Ez lenne tehat a War tapes?

-
Kirtam
tag
válasz
Degerg
üzenetére
A war tapes-nek pont az a lényege, hogy betorzít ez egy effekt mint a régi háborús felvételeken van, akármin is megy keresztül ezt a torzított hangot fogod hallani, a Xonar DS amúgy nem tud Dolby Digital hangot, az csak DTS-t tud, de mint mondtam a HD filmek többségén DTS hangsáv van és nem Dolby Digital, az mindegy hogy mit tud a hangkártyád ilyen szempontból, hang az lesz mindenképp, de a DTS előnyeit, apró részleteit csak olyan hangarival tapasztalhatod meg ami hardveresen dekódolja a DTS folyamot, Bad Company-nél meg csak akkor lesz DD hangod, ha ha Xonar DX-et veszel pl., vagy minden hangarit meg tudsz nézni a neten, hogy milyen hangsávokat tud hardveresen dekódolni.
-
Degerg
csendes tag
-
Degerg
csendes tag
Mert vmi olyasmit olvastam hogy van driver win 7re Xonar xhez is ,de jatekban nem adja le a dolbyt. Ez igaz lehet?
-
Degerg
csendes tag
Van egy problemam amirol mar volt ebben a topickban szó.
Hangcucc:z5500
Hankartya: Creative xfi extreme audio sb 1040Bad company 2vel szeretnem hasznalni, nincs dolby digital hang, a z5500as kijelzon csak stereo, stereoX2, pl movie, pl music.Ez optikaval van.
Ugyanez volt a gondja egy korabbi hozzaszolonak csak o nem irta h mien hangkartya van a gepeben, ha vki tudja hogy ezzel a hangkartya tipussal hogy lehet elerni a kivant hangzast, megirhatna, ha ezzel a hangkartyaval nem lehet, akkor esetleg tud e vmit ajanlani helyette. Ezer kosz -
Kirtam
tag
Hali!
Nemrég vettem egy Z-5500-at és olyan problémám van vele, hogy néha elkezdenek furcsa zajok előtörni belőle kattogás recsegés, akkor is ha nem játszok semmilyen hangforrást a gépen. ha nagyobb hangerőre tekerek felesnél, akkor pedig el-elhalványul a kijelző ezzel együtemben pedig elhalkul a cucc. Biztosítékcsere nem oldotta meg a gondot.
Asus Xonar DS-re van kötve optikai kábellel a kártya vezérlőpultjában minden jól van beállítva drivert is frissítettem kizártam a lehető legtöbb hibát.
Ha valakinek volt hasonló tapasztalata és sikerült megoldani kérem segítsen, mert pöttyet idegesítő a hiba egy ilyen szintű cuccnál.

Vagy ha esetleg valaki Priviben elküldené a Logi support telefonszámát annak is nagyon örülnék előre is köszönöm.
-
Shufny
őstag
válasz
Darko_addict
üzenetére
Olyan esetben lép fel, amikor ugyanazt a mixet használják a két hangsávon, de ilyen akciófilm DVD nem létezik tudtommal.
-
Kleroo
veterán
válasz
Darko_addict
üzenetére
Szarul van keverve. Ezt írtam. Szóval nem azért szar,mert a a DD ennyivel rosszab mint a dts,hanem maga a szinkron van szörnyen átkeverve.
A 640es dd és a 1.5mbites dts között, valójában csak akkor hallassz különbséget a z5500on,ha tudod,hogy az egyik jobb,és nagyon figyelsz az esetleges különbségekre.
Szóval ha az a dd hangsáv dtsbe lett volna elmentve,akkor is szörnyen szólna
-
Darko_addict
őstag
válasz
Kleroo
üzenetére
Ez a "képes okozni, ha" milyen esetben lép fel?
Mer' én fogtam a playert, váltottam hangsávot (semmi mást nem állítottam el/át) és abban a tized másodpercben jött az érzés, hogy ez durva! I've got the powa érzés.
Nem is az, hogy kicsit jobb lett, hanem erősebb lett a basszus, keményen hallattszott a gólyók ropogása, a tankok durranása stb. Lehet, hogy egy operánál annyira nem jön át, de egy új filmnél, akcióhelyzetben nincs kétség, akár 50%-os a hallásod, akár perfekt. -
Kleroo
veterán
válasz
Darko_addict
üzenetére
Hát filmek terén nyilván

Egyébként ez köszönhető annak,hogy a szinkronokat elég igénytelenül keverik újra.
Sokszor direkt csinálják szerintem ilyen trágyára.
Valójában egy sima 640es DD is ugyanakkora élményt képes okozni mint a dts. Különbséget csak akkor hallasz,ha nagyon figyelsz. De van ,hogy akkor sem.
Persze most a z5500ról beszélünk.
Egy fél millás normális szetten kijön a dts minden apró előnye.Ha hallani akarod a logtechet a legszebben szólni,akkor tölts le Eagles lossless,nagy felbontású anyagokat.
-
Darko_addict
őstag
Egyébként, a rendszer 100%-os teljesítményét -szerintem- csak a DTS hangzású filmek tudják kihozni. Múltkor néztem a Battle for Los Angeles (2011) (720p.BluRay.DTS.x264) filmet magyarul síma 5.1-ben, majd váltottam hangsávot angol DTS-re és egyenes frenetikus volt! Repedezett a menyezet, leestek a képek, átjöttek a szomszédok, megnyílt a föld...
(kis túlzással) Összehasonlíthatatlan a kettő élmény(!), mert ez már az. 
-
Kleroo
veterán
válasz
Darko_addict
üzenetére
EZ remélem csak poén volt.
Vagy te autóval szoktál repülni pl?
A Foobart be kell állítani,komponenseket letölteni,hogy kihozd a maximumot a rendszerből.Ezért a legjobb ZENElejátszó program.
-
Darko_addict
őstag
válasz
Kleroo
üzenetére
Nagy örömmel letöltöttem a kedvenc Foobarotokat, kipróbáltam audio filellal -semmi extázis-, majd egy filmmel is, és ez az üzi fogadott:
"Unable to open item for playback (Unsupported file format):
"E:\[ uTorrent Downloads ]\Source.Code.2011.BRRip.KORSUB.AC3.XViD-EP1C\Source.Code.2011.BRRip.KORSUB.AC3.XViD-EP1C.avi""ROFL.

-
Kleroo
veterán
válasz
Satyricon
üzenetére
Bizony.
5éve csak azt használom
Szerk: Ha nem zenélsz, Elite-Prot hülyeség venni.
Nekem volt,mert úgymond AKARTAM mert az hú de király,de a hangja egy dekával sem jobb,a kiegészítői pedig inkább csak dísznek voltak jók.Néha használtam ezt-azt a könnyebbség kedvéért,de inkább eladtam,mert tök felesleges....... -
Satyricon
addikt
Zenére Foobar Playert használjatok! Egy kis tuningolásal eszméletlen hangzást lehet elérni ezzel a lejátszóval...
-
Xmodule
őstag
válasz
ricshard444
üzenetére
kmplayert hasznalok filmre es ott be van allitva a "belsö audio dekoder" nél SPDIF minden. Mondjuk nekem coaxon is megy ki a hang. ès igy ha a film forrása avi,mkv tartalmazza a dts- t vagy a dolby digitalt akkor automatan ugy szolal meg. a hangfal veszi a jelet. Amugy meg ha zenet hallgatok akkor azt jetAudio es stereo x2 modban ha meg olyan a film hogy nincs semmi extra akkor PL II Movie. Szoval nekem mindig szol minden.

Amugy KMplayerrel volt par napja gondom nehany mkv nal meg meg akadt a kep, de elmult. Jo ez nem az a topik csak megemlitettem,
-
ricshard444
veterán
válasz
Darko_addict
üzenetére
Nem szeretném leváltani az 5500t, volt 623m a Z2300 után és Z523al is volt dolgom a Z4 után.Nagyon nemjött be egyik utód sem.
Én Vlc-t használok filmre,de...nemjön össze az 5.1 így marad a PL II
Pedig eltudom képzelni mit tudhat 5.1ben
-
Darko_addict
őstag
válasz
ricshard444
üzenetére
Én, ha rosszul kötöttem be, nem is szólt!
Érdekes, mert nekem a Media Player Classic - Home Cinema szólaltatja meg minden hangszórót filmezés közben, a jetAudio nem! Jettel csak zenét hallgatok, mert filmekre alkalmatlan.Biztos, hogy kapnál azonnal? Én azt olvastam, hogy a Logi felajánlotta a tagnak, hogy 50%-os áron vehet újat a régi, elromlottért cserébe.
Annyival nem rosszabb, hogy a Z5500 két hangszórón szóljon.
Kevesebbet fogyaszt, és kicsit gyengébb.
Facebookon olvastam egy konkrét összehasonlítást, nem sokkal maradt le teljesítményben, hangzásban pedig nem tudom mi van vele. -
dudika10
veterán
válasz
ricshard444
üzenetére
Engem azért érdekelne miben annyival rosszabb a Z906-os.
Majd fele annyit fogyaszt? Standby-ban 1W-ot eszik az előd 40W-jával szemben (napi 18 óra nem használat mellett 1000 forint havonta a különbség a villanyszámlán)? Nincs olyan brutálisan eltúlzott mélykiemelése? Nem vakít feleslegesen az LCD?

Végre a Logitech a normálisabb hangzás felé fordul az összes hangszórójával erre le van hurrogva.

Nem tudom milyen hangkártyával akarod megcsinálni, de próbáld ki a Jetaudio-t lejátszónak első körben. (Feltételezve, hogy nem a hangkártya driverében van elállítva valami, bár elég nagy a valószínűsége, hogy ott van elállítva.)
-
ricshard444
veterán
válasz
Darko_addict
üzenetére
Nincsen, úgy próbáltam,hogy nem minden kábelt a helyére dugtam, hanem pl a zöldet a sárgába. Annyit tudtam összehozni,hogy már nem hátul szól a film a hátsó 2 hangszórón, hanem elől a frontokból. A többi nemszól...
Azért nemküldöm vissza,mert akkor Z-906t kapnék az meg finoman szólva is rakat *** -
Darko_addict
őstag
válasz
ricshard444
üzenetére
Az már egy jó jel, hogy TEST-nél szólnak. Esetleg próbáltál több menetet? Ha van kétoldalú jack dugós kábeled akkor össze tudod úgy kötni pl. MP3/4 lejátszóval, hogy a rendszerről szóljon.
Hogy-hogy nem küldted még vissza? Esetleg felhívhatnád a Logitech magyar supportját és megkérdezhetnéd mi a baj, és ha nem orvosolható ő intéz minden garanciális dolgot a továbbiakban. -
ricshard444
veterán
És test-nél szól mind rendesen...szóval nemértem
Próbáltam mindenféle beállítást...másik hangkártyadrivert, más kábelsorrend. És mégsem -
ricshard444
veterán
válasz
Darko_addict
üzenetére
Vadi újon is ilyen volt =/
Pid: R022
-
Darko_addict
őstag
válasz
ricshard444
üzenetére
Meghibásodott a cuccod?
-
ricshard444
veterán
válasz
Darko_addict
üzenetére
Nekem max az van,hogy van sistergés/nincs sistergés...pedig már jólenne 5.1ben nyomni. Viszont sehogysemjön össze
-
Darko_addict
őstag
válasz
Darko_addict
üzenetére
U.i.: FAIL-ból egyszerűen WIN, mert rég szólt ilyen jól,... &@&#&#}@}!
-
Darko_addict
őstag
Sziasztok.
Akadt egy kis gondom a rendszerrel.
Egyik napról a másikra jött, előtte minden oké volt. Kezdjük azzal, ha megnyomom a távkapcson a test gombot, az összes hangszóró jól szól és mind jól is van bekötve. Aztán bekapcsolom a zenét és csak a első bal szól Music módon plusz a sub. Legjobb esetben is (6ch Direct) csak néhány szól. Vagy a sz. gépes kábellel (direct, 3 színű) van gond vagy a a win config elállítódhatott. Utóbbit megnéztem, de semmi változást nem vettem észre.
Tudom, hogy eddig minden jól ment, mert a jobb hanszórót mindig kifordítottam az ajtó felé, ha nem voltam a szobámban, hogy akkor is jól halljam a zenét. Több lejátszóval is próbáltam.
Valami tipp srácok? :-/
Köszönöm.Meg is van az oka... pfpfpfpfpfpfpfpfpffpfpfpffpfpfpfpfpfppfpffpfpf
A vezérlőjében (szürke nagygombos mütyűr), ha a 3 kábel közül forgatom az egyiket úgy megy el és jön meg a hang... Elég volt egy icipici érintés is, és visszajött a hang, aztán egy kicsivel erősebb érintés és el is ment... :-/ -
angeleye1
csendes tag
Eladó egy bontatlan logitech z-906. Akit érdekel írjon pm-et!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Bocs ha hxlye a kérdés. Lehet Nektek egyértelmű a válasz, de nekem nem....

filmeknél is próbáld ki
Szomszédság már biztos ódákat zeng rólam...
Sajnos baromi módon nem nagyon kapható vagy szar a nem elérhető/nem vásárolható/bugos webshopja miatt nem tudtam mihez kezdeni, de valószínűleg nagykereskedelemben kapható, majd hirdetem az apróneten hogy szükségem lesz-e erre a különleges subwooferre vagy nem, majd kiderül. Most kaptam egyik webshopnak aktiválási lehetőséget, így van lehetőségem vásárolni, de csak Kicker CVR84, Kicker CVT84 vagy Rockford Fosgate P2D2-8-t érdemes venni ott, nincs más.

Besza-Behu