- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Netfone
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A karcsúság ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kaboska #13195 üzenetére
Én is optikával használom.
Amúgy magyar dts film nincs is, csak feliratos?Elméletileg a Creative hangszoroi szebben szólnak.
1, mert Cambridge hangszórók vannak benne.
2, mert 2 utas hangvaltoval.
A mélye is jobb lenne, ha nagyobb helye lenne a melynek.Logitech kapott hátra egy ventilátort., hutessel nem lesz gond.
A consol is fog kapni.
Az normális, amikor bekapcsolom picike bugasa van, alig lehet hallani. -
válasz
ricshard444 #13193 üzenetére
Nem tudom milyen a gyári, nem is érdekelt. Ezt úgy vettem, hogy csak mély láda, és a vezérlő.
Tegnap dts-es filmet néztem, olyat szóltak, hogy eldobtam az agyam. -
-
válasz
ricshard444 #13191 üzenetére
Én nekem ilyenek vannak rajta.
-
Régebben sokszor volt szó a szatelitek cseréjéről
Milyen 5.0 szetteket szoktak társítani ezzel a kis ketyerével?
-
Na itt a cucc, jól szólnak, de a mély nem sokkal jobb az s750-nél, szóval igazándiból azért jobb itt az őszhatás, mert optikárol megy, olyan élet van a kis hangfalakban, hogy nem győzök észhez térni.
-
Sziasztok. Van ennek a rendszernek valami típus baja?
-
brekes
tag
Üdv, van nálam egy z5500 az a probléma vele, hogy lekapcsol. Normálisan be van kötve minden de amikor bekapcsolom és az inputot akarom váltani akkor elalszik a kijelző és csak a jobb alsó gomb világít pirosan. Mi lehet a gond? Kihez forduljak vele?
-
oregjoe6869
friss újonc
Szevasztok! Van eladó z5500-am. Tökéletes állapot, minden müxik! Első tulaja vagyok. I.Á. 45000 HUF.
-
Kleroo
veterán
Nem találok reális áron tutira jó z5500-at. Elkedztem egy cheapo szettet összerakni és felmerült, hogy mi lenne ha átmenetileg a z5500 hsz-óit kötném rá.
Satelitek sima ügy, de vajon a subbal lehet vmit kezdeni? Kötötte már rá vki külső erősítőre? gondolom a ládában csak le kell nyisszantani a belső tápról jövő drótokat, és az erősítőre rákötni helyette, kivezetve.
Már csak az a filó hogy a 7.2 erősítőn hova kéne kötnöm ahol jó jelet/kraftot kap filmek esetén. -
Kleroo
veterán
Találtam maku szettet, gigajó áron.
Nem ártana ha a PID kb stimmelne az enyémmel, hogy full csereszabatosak legyenek.
SUB-on: m/n: s-00115b
Mindenütt máshol: 115988- 0452R . Ez mi a fracn pid? ÉN PID: R<xxx> szintaktikát ismerek. Enyém egyébként r606.Vki tudna erről infot? Ez valami verylast széria?
-
Metalmedve
csendes tag
válasz
Kleroo #13180 üzenetére
Hát, igen azért is nem kelt neki el, sokáig fent volt! Nekem van 2 szettem is, ha véletlen az egyik tönkre menne. 40.-ért megéri, az jó ár érte, még a 45 sem rossz! Ki lehet amúgy fogni keveset használt darabokat, csak azt sajnálom hogy már nem gyártják! Van egy Z906 is, de nekem ez jobban bejön valahogy.
-
Kleroo
veterán
válasz
Metalmedve #13179 üzenetére
Ó! akkor arról pont lecsúszhattam.
50k mondjuk kicsit véleményes (főleg azért mert idős cuccok már, és erősen integrált-egymásba épített minden. Jó példa erre az enyémis. kaphatott random túlfeszt és kb nem éri meg a ráfordított idő végigbogozni h mik mentek tönkre. És egy másik akármilyen 10+ éves szett se feltétlen fogja sokáig húzni. 40-45k lenne sztem reális. 50,ha kb UV-páramentes helyen állt havonta 10percet járatva közepes hangerőn -
Metalmedve
csendes tag
Szia!
Szokott eladó lenni itt fent is. Pont 2 napja vette le az illető, sztem meggondolta magát.
https://hardverapro.hu/apro/logitech_z5500_elado_12/friss.html
Ő is árult nemrég 3 szettet is. -
Kleroo
veterán
Urak! Tud valaki használt eladó szettet? Az enyém nem tűnik javíthatónak.
Egy nap nem kapcsolt be, előjel nélkül. Bizti el volt pukkanva. Kicseréltem, semmi, süket.
Elektro-műszerész szétkapta, a diódahíd volt elhalva, kicserélte, kiméregette, minden stimmelt(HSZ nem volt nála, konkrétan nem tudta próbálni, csak kimérni h mindenhova helyes értékek mennek)Visszakerült hozzám. bekapcsol, működik, de értelmezhetetlen a hangja. Csak a center szól úgy ahogy, de egészen pontosan úgy szól, mintha egy 1w-os hangszórót 2w-al szétgyaláznék, mindezt felveszem mikrofonnal, és ezt játszom le a z5500-on. És csutka boost hangerőn szól olyan hangosan mint a telefonom amikor a zsebemben van.
Optikai, Analog, minden forrásból pont ugyanaz.Innentől pedig már nyomozni kell, hogy vajon a control pod krepált-e be, vagy a D erősítő további zegzuga nyekkent meg, vagy bármi más.
TIpp esetleg ilyesmi hibára és megoldára amíg nem találok eladó szettet?
-
Ursache
senior tag
válasz
Metalmedve #13174 üzenetére
A PID eleg sok helyen fellelheto: control pod hatuljan vagy aljan, szatellitek aljan. Melyladat most hirtelen nem tudom, talan annak is az aljan.
A control pod vilagitasa kenyes ugye, utolag meg lehet fabrikalni.
En a control pod kontaktossagat neznem meg, megmozgatnam, meg tekergetnem. -
Ursache
senior tag
válasz
Metalmedve #13175 üzenetére
2010. 7. heti, ugy tudom.
-
Metalmedve
csendes tag
A PID: R007 mikori is pontosan?
-
Metalmedve
csendes tag
válasz
N.YCityBoy #13173 üzenetére
Köszi a választ! Nagyon szeretném majd lehetőség szerint, egyszer kipróbálni, venni egyet. Sajnos már újonan nem kapható, legalább is én nem találtam, csak utoljára 2016-ban. Elég sok oldalt vissza olvastam, nagyjából követtem is a dolgokat. Ha jól értem, a 2010 utáni modelleket érdemesebb megvásárolni, és a PID számból lehet ezt kiolvasni. Azt viszont nem tudom, hol található ez a szám?! Elég sok baj volt a vezérlővel is, itt mire kell figyelnem? Esetleg mit tudtok tanácsolni még amiről tudnom kellene? Köszi mindenkinek!
-
válasz
Metalmedve #13171 üzenetére
A Z5500-nak a mélyei ütősebbek, mivel a mélyláda mérete is sokkal nagyobb! A Z906 már kiforrottabb "csilingelősebb" tisztább a hangzása egy fokkal, mindazon által nekem valahogy a Z5500 hangzása jobban tetszett!
-
válasz
Metalmedve #13171 üzenetére
Szia!
A magasai egy fokkal jobbak a 906-nak, viszont a mély az 5500-ban ütősebb.
Utód az elég kérdéses, a hangszórókat már nem erőltetik évek óta, de amilyen spórolás megy generációról generációra talán jobb is így.
-
Metalmedve
csendes tag
Sziasztok!
3 éve Z906 tulaj vagyok, imádom, minden nap használom teljesen hibamentesen szépen teszi a dolgát, bár tény, hogy nem használom ki rendesen. Sajnos a legendás Z5500-hoz nem volt szerencsém, de elvileg majdnem egy cipő ezzel. Akinek volt, és van Z906-is , talán el tudja mondani, hogy mit vesztettem azzal, hogy nem volt szerencsém hallani a Z5500-at. Vélemény?
Apropó.. valaki esetleg hallott már valamit, mi lesz a Z906 utódja? -
Kleroo
veterán
Jó reggelt társak
Nagyon hiányzik már az értelmes zeneminőség. Pedig egy korrekt minihifi szól helyette.
Műszerész vénájú cimborám se nagyon tudja mi lehet pontosan a baja a cuccnak, nagyon macerás mi ment ki benne, és hogy mennyi pénz menne rá mire jó lenne, a szívásokat nem i számolva.Szerintetek hasonló szinten született azóta jobb hangcucc? Komolyabb szettet még nem raknék össze, az majd egy másik sztori lesz, Egyelőre maradok ezen a vonalon. Visznt a z906tól nem estem hanyatt, számomra inkább visszalépés.
Terv A: másik hasznlt z5500, aztán lesz pótalkatrsézem
Terv B: egy utód vásárlása ami kicsit jobb. -
Sziasztok!
Van egy Logitech Z5500-am, ami picit több, mint 12 éve szolgál becsülettel. Tegnap kezdte el azt csinálni, hogy a hangszórókból egyenletes, zúgó hangot ad ki, méghozzá az összesből egyszerre. Nem túl hangos, de egyértelműen hallható. Nem függ a hangerőtől (bármilyen hangerő mellett ugyanolyan hangosan szól), és nem függ a bemenettől se (analóg és digitális bemenettel egyaránt jelentkezik). A hibajelenség nagyjából fél óra után megszűnik. Tapasztalt valaki hasonlót? A végét járja? Megszolgálta már az idejét, mégis sajnálnám lecserélni...
-
asr27
tag
Ez egy kicsit olcsóbb. Ha úgy állnék, hogy ki tudnék rá azonnal adni ennyit, le is csapnék rá.
[link] -
asr27
tag
válasz
kaboska #13162 üzenetére
Igen az Edifier-re gondolok. Nagyon brutálisan néz ki.
Most egy 9. évében járó Z-5500-at használok, de már apróbb hibái vannak, sajnos. (pl a kijelző nagyon halvány már) félő, hogy egyszer csak feladja a szolgálatot, mivel már nem mai darab.
Nézelődtem és azt látom, hogy jelenleg csak ez az Edifier van, mint alternatíva. -
kaboska
aktív tag
-
TXT
őstag
válasz
kaboska #13157 üzenetére
Az, hogy a talpat forditva kell a falra felfurni es en nem tennem fel igy. Nem sertesnek szanom, ne erts felre, csupan a Logitech lehetett volna elorelatobb, hogy mindket iranybe lehessen forditani a szateliteket. Nem egy urtudomany, csak valamiert sz.rtak ra ezek szerint...
Vagy van vmi modja, allithato valahogyan ez a talpan? En nem mertem eroltetni, nehogy eltorjon az a kis pocok, ami az elforgast meggatolja. -
Kleroo
veterán
Más: Tán kérdeztem is, de kinek ment már tönkre z5500?
9 év után 1 nap láttam h a controlon nem világít a kis piros lámpa.
Nagy nehezen rájöttem hogy a subban kiment a biztosíték. kicseréltem. viszont továbbra is teljes kuss. szétszedtem, de semmi látványos problémát nem találtam. A controlt is szétkaptam, ottis semmi.Szerintetetk mi halt meg? A Subban az erölködőben vmi, vagy a controlban?
Esetleg vna vkinek controlja feleslegbe? Kizárnám a control hibát legalább.
-
TXT
őstag
válasz
kaboska #13153 üzenetére
Ertem, koszi.
Abban tudnatok segiteni, hogyan lehet a szateliteket ha nem allitva, hanem a felra szerelve hasznalnam, barmelyik iranyba elforditani? 45fokkal szeretnem , hogy ne elore feke, hanem felem forditva szoljon, de mindegyiket csak egyfele lehet forditani (legalabbis en mesfele nem tudtam, mert megakad, csavarozni meg nem lehet) es igy a bal oldalra szerelt front es jobb hatulra szerelt szatelit is kifele fordul, nem felem...
Remelem, sikerult erthetoen fogalmaznom. -
TXT
őstag
Szevasztok!
Hasznal valaki Logitech Z-5500 szettet mostani komolyabb TV-vel (OLED, 4K, HDR stb...) es PC-vel is osszekotve akar kozvetlenul es/vagy erositon keresztul?
Moddolt a Z-5500-am, amit JBL SCS178 hangszorokkal hasznalok PC-n (de az eredetiek is megvannak) es moddolt a hangkartya is a PC-ben, jo lenne rakotni a TV-re, ha lehet es egyaltalan erdemes. -
Gery555
csendes tag
Üdv.
Lehet ,hogy félig off de olyan problémám van ,hogy egy logi z-680as szettem van és egy z-5500as POD-om és ezt a kettőt szeretném valahogyan összehozni.A csatlakozójuk elvileg ugyanaz de minden oldalon azt írják ,hogy nem p&p.Valakinek esetleg valami ötlet\tapasztalat?Esetleg valakinek eladó z-680 POD? -
kaboska
aktív tag
Sziasztok! [Ez] lehet ne az utódja szerintetek a jó öreg Z 5500-nak?
-
FireShadow
senior tag
Lehet zárlatos valami? Probald ki hogy mindent kihuzol a mélynyomóból (control podot is), és csak ugy simán rákapcsolod egy uj biztositékkal a fekete fökapcsolot. Akkor is elfüstöl? Ha nem, akkor a control podban vagy a kábelében lehet a baki. Én nekem csak annak szétszedésében van némi tapasztalatom, elég nehéz összerakni hogy a kábel elférjen a burkolat alatt, de nekem kontakthibás volt az egész mindenség. Remélhetőleg valami nagyon olcsó és nagyon kiadós biztositék(ok)at vettél
-
Zé777
tag
Sziasztok! (remélem jár még erre valaki)
Tegnap hirtelen elnémult a rendszer és erős égett szagot árasztott magából. Gondoltam megnézem a biztosítékot hátha annyi baja van. Az szép kormos is volt belülről. Vettem ma másikat, beleraktam, egyből elfüstölt az is. Valaki járt már így? Miért csinálhatja ezt?
Köszi!
-
kazan23
aktív tag
válasz
Salvador20 #5718 üzenetére
Sziasztok,
Lehet módosítani a hangerő alapbeállításokon (sub/center/surround +/-), hogy teljes áramtalanítás után is a megszokottal induljon? Vagy itt, vagy külföldiül olvastam valahol, vagy tévedek...
Köszönöm! -
SanyaGTI
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy Z-5500-as gyári szett. Az a tapasztalat,hogy a centeren egész jók a közép és magas hangok a szatelitekkel szemben, nagyon durva a különbség. Felcseréltem egy szatelitet és a centert és akkor is a ugyan ez volt a jelenség így kizártam,hogy valamelyik hangszóróval lenne baj. Másnak is van ilyen tapasztalata vagy ez valami hiba lenne? Köszönöm!
-
szimcsi
senior tag
Sziasztok!
Audigy 2 zs hangkártyám van,Logitech z5500 hangfallal.
Olyan gondom van, hogy a hátsó két hangfal nem szól bizonyos esetekben (hangfal direct 6ch beállítás esetén).
Tehát, ha filmet nézek (potplayer) akkor nincs gond.
Játékoknál viszont nem szól a hátsó két hangfal, viszont a középső hangfal szól.
Korábban nem volt ilyen gondom, az az érdekes. Kb 2 játék van feltelepítve évek óta (cod4, farcry3)
tehát azt se lehet mondani, hogy biztos egy új játék, ami nem támogatott.
Ahol csak tudom 5.1 van beállítva, tehát nem tudom, mi lehet a probléma.
Remélem valaki tud valami jó tippet adni!
Köszönöm! -
-
Ursache
senior tag
válasz
ricshard444 #13135 üzenetére
Emlekszem meg korabbi commentjeidre, te is bele voltal a Z-be, de ugy latszik te is raeszmeltel amire en, nagyon jo szett, tenyleg, en imadtam, a melye tenyleg ut, de abbol is jobban szeretem a zart velot. Ha valaki ennyiert ilyet szettet keres, ajanlom neki!
-
Én megúsztam annyival, hogy panelba költöztem és sehogy nem tudom kihasználni még ezt sem. Zenére pocsék, de arra van egy sima sztereó fülesem. Játékra meg ott a Tiamat 7.1-m, de azért nem hasonlítható a hangfalas minőséghez az biztos.
Mikor legutóbb voltak horrort nézni nálam, akkor a mély igen szépen ütött a szomszédban is.
Viszont a sok év alatt tapasztaltam, hogy ezek a szatelitek komolyabb mozizáshoz nagyon gyengék minden téren. Azért még mindig nem bánom, hogy anno megvettem, remélem még sokáig fog ugyanígy futni.
Az a legnagyobb gond, ha egyszer meghallasz egy igazi házimozit. Ott jössz rá, hogy egy sima kis vackod van és elkezd terjedni ez az érzés.
-
Sakab
senior tag
Tudom a következő az ez lenne, viszont most első körben csak a szateliteket cserélném. Majd egy félév múlva kb pedig jönne egy mély meg egy HarmonKardon ha eladom a Z-t + kipótolnám. Kérdés, hogy addig tudom e használni, azt se tudom, hogy a gyári satelitek hány ohm osak. Nem akarok házat bontani csak pár filmet megnézni meg zene normális hang erőn.
-
Ursache
senior tag
válasz
davidsone #13130 üzenetére
+1. En sokaig istenitettem a Z-5500-at, mert tenyleg egy remek szett, de egy erositos nagyobb nevu hangfalak ellen nem tud labdaba rugni. Par hete vettem egy Z-5500-t, hogy majd jo lesz csak ugy muzsikalni, de hat nem hittem el, hogy ilyen a hangja. Egymas mellett volt a hazimozim es a Z, kapcsolgattam film alatt oket, nagyon durva... igaz, arkategoriaban egy nagysagrenddel feljebb van a HM-em. De meglepodtem.
-
-
Sakab
senior tag
Sziasztok, lassan de biztosan össze áll a rendszerem. Adott egy imádott szeretett z5500as ill egy Popcornhour A410 ami DAC 24 bites kimenettel rendelkezik. Szeretnék a közeljövöben valami JBL 5.1 hozzá kötni, mély maradna egyedül a sateliteket cserélném valami hasonlóra:
Kérdésem az lenne, van e valakinek tapasztalata az alábbi mod-dal? Képes e normálisan meghajtani a satelit kimenet egy ekkora ládát? Ill hány ohm-os kimenete van? -
Kleroo
veterán
Ahoy!
Gáz van.Egyik nap nem indult a kis cucc.
Biztosítéka tippeltem, el is volt pukkanva. kicseréltem egy elvileg jóra, de úgyanúgy meg se mukkan:
Control egység nem világít, próbáltam más tápkábellel, más konnektorból. SZétszedtem a ládát, nem láttam semmi problémát.
Mi lehet még? :Sezt a biztosítékot vettem, lassú, minden stimmel elvileg, de más hibát nem látok... plz help
-
RazorF4
újonc
helo. Ha valakinek vannak eladó satelitjei irjon legyen kedves
-
RazorF4
újonc
válasz
davidsone #13123 üzenetére
Az a helyzet hogy közeli ismerőstől vettem aki mondta hogy recseg a center. Ezzel nem is volt bajom mert ugy is stereo x2.on hallgatok zenét így hát nem vágok eret. Kipróbáltuk ott fullra tekerve a hangot centert meg utána én is itthon (prologic musicba) és ma kezdett el nekem is recsegni kicsit csak a center. Ezt hogy tudom orvosolni ha akarom? vagy mitől van? Laptoprol megy jackről. Holnap beszerzek egy optikait kábelt és ráteszem apple tv-re. Fog dobni rajta?
-
RazorF4
újonc
Helo
Ma vettem közeli ismeretségből egy ilyet 6 éve vette.(pid030) És az lenne a kérdésem hogy a subot lehet vagy kell valahogy takarítani? A satokat megtorolgettem. Amugy nagyon jo allapotu keveset volt hasznalva, viszont ma veletlen full hangra tekerve rainditottam egy zenet ez tehet benne kart? -
Gomi_Wilde
csendes tag
Sziasztok! Ha esetleg valaki keres egy jó állapotú szettet, én megválnék tőle. A háttérvilágítása nem működik, minden más hibátlan.
-
válasz
teko99 #13116 üzenetére
A pár napos használat után már észrevettem,hogy ezek a "pukkanásos" hangok teljesen random mód vannak,néha csinálja,néha nem. Fogalmam sincs hogy ez mitől függ,de ez legyen a legnagyobb gondom a szettel. A kijelző tökéletes éles és nem halványul,a hangja pedig ezt az apróságot leszámítva még mindig lenyűgöző.
A fejhallgató gomb csere egy elég hülyeség sztem,mert azzal csak a kijelző fényét lehet kikapcsolni,magát a kijelzőt nem, és a szettet sem lehet kikapcsolni.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Howkeddlee #13115 üzenetére
A cimborámnak anno ezt gariba cserélték.
Kapott egy full újat , a masikat vissza kellett küldenie.Nálam szerencsére nem hallható és szintén van ki/be kapcsoló.
-
teko99
tag
válasz
Howkeddlee #13115 üzenetére
Hát az enyémnél nincs semmi hang amikor váltogatok közöttük.
Hmm ezt jó tudni hogy nem lehet kikapcsolni az újakat,az enyém mind2 kikapcs gombos,de haver épp most akar majd venni egyet,mondom majd neki hogy akkor olyat nézzen amin nem a fejhallgató ikon van. -
Sziasztok!
A napokban sikerült beszereznem egy z5500-at,már csak a "nosztalgiázás" végett is.Szerencsére nagyon szép állapotú,szinte karcmentes mindene.
Van egy z906-om is,így összevetve a kettőt,a z5500 mélyei nagyon szépek,nem rezeg és küzd annyira nagyobb hangerőn mint a z906 subja,és még mélyebbre is le tud menni mint a z906,viszont a magasak és a középhangok lényegesen tisztábbak a z906-on.
A z5500 szett PID010-es,pukkanások sajnos hallhatók ha az effektek között váltogatok,de ez anno 10éve levő szettemnél is így volt sajnos. Ez egy 7éves szettnél mennyire számít? Mire lehet számítani szerintetek meghibásodás tekintetében?
Ami még fura,hogy nem lehet igazából kikapcsolni,mert a Pod-on a kikapcsolásgomb helyett egy fejhallgató gomb van.Ez úgy hallottam egy újítás,nekem annyira ez nem jött be benne...
-
FireShadow
senior tag
válasz
harcikoca #13086 üzenetére
Én rendszeresen kapom azt az üzetnetet de szerintem köze nincs túlmelegedéshez, mert akkor csinálja ha kicsit megmozditom a vaskos kábelt ami összeköti a mélynyomóval. Szétszedtem hátha valami forrasztás elengedett de ránézésre teljesen jó. Bár már odáig fajult hogy a kijelzön random karakterek jelentek meg.. Kéne egy új pod
Minden baja van már..
A kijelző világítás alig él.
Ha fülhallgatót dugok bele a mélynyomó ugyanúgy szól tovább, csak a szateliteket kacsolja le (wtf).
Kábelmozgatásra elmegy a hang és csak a mélynyomó szól.
Ha optikain nem kap jelet (gép off vagy mute) akkor alapzaj hallatszik.Ilyen problémákat valami hozzáértő tud javitani? Vagy szerezzek valahonnan újat? Ezer éves már de egyelőre nem cserélném le a rendszert. Ennél komolyabb összeállításhoz már kb szoba csere kell (különálló nagy hangfalak, erősítő, anyámkinnya, azokhoz hely is kell nem csak pénz).
-
Ursache
senior tag
válasz
WhiteWalker #13112 üzenetére
Nekem van 2db-om ha erdekel. Fekete es full forgathato.
-
teko99
tag
válasz
WhiteWalker #13110 üzenetére
szerintem egyszerű facsavar megteszi.
A feje akkora méretű legyen hogy ne essen át a hangszóró talpán a lyukon és ennyi.
Na meg ne menjen át a szomszéd szobába azért ne legyen hosszú -
WhiteWalker
nagyúr
Milyen csavarokkal lehet rögziteni falra a szatelit (5db) sugárzókat?
-
Hooper
őstag
jajaja
de csak 3 satelit van bekötve. a hátsókat nem tudtam elhelyezni, meg tartalmat se hallgatok rajta olyat ami indokolná.
-
davidsone
addikt
válasz
ericdrawen74 #13107 üzenetére
6ch direct-ben is szól az öszzes, nem kell ehhez külön szoftver...
-
Hooper
őstag
Sziasztok,
Van esetleg itt aki cserélt z5500at asztali 2.0 monitor hangfalra? vagy tudtok olyanról amire érdemes váltani?
z5500am van és a hátsó 3 front be sincs kötve, főleg csak zenét hallgatok, ezért merült fel a sztereo aktiv hangfal ötlete. Főleg elektronikus zene megy, de beszalad néha minden más is.
Köszi -
ontheground
tag
Sziasztok. Ha esetleg érdekel valakit, van az ontopik zajkeltőbe való toroid trafóm, bontva. Egyik ismerősöm hozott egy mélyet külföldről, minden más nélkül, neki meg passzívnak kellet kocsiba. Az erősítőrészt csak azért nem mentettem meg belőle, mert nem volt megfelelő anyagom egy rendes hátlapnak.
-
davidsone
addikt
válasz
krisztianAMG #13101 üzenetére
Én is csak a frontokat meg a centert cseréltem de tény h. 5.0-val egységesebb lenne a hangkép, mondjuk ezen a szinten mit sem számít...
Ha találsz jóféle megérős dobozokat mindenképp javulni fog a hangzás -
krisztianAMG
senior tag
válasz
davidsone #13100 üzenetére
magas hang ficsőrt meg hagyd meg a vájt fülűeknek...
Félig-meddig az volnék.
Végül visszamondtam, mert mint utóbb kiderült, nincs is meg neki már mind az 5 hangszóró, csak a center és a hátsók. Zenét nem fogok rajta hallgatni, csak házimozizáshoz lesz. De azért bújni fogom még az aprót, hátha jön még valami jó ajánlat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- World of Tanks - MMO
- Mobil flották
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- Diablo IV
- Kedvenc zene a mai napra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest