- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
szika87
aktív tag
válasz
Tiger. #13398 üzenetére
Csúnya az S750 hangszórója is
nem illik bele a nappaliba
Am igen emlékszem hogy használsz ilyen hangszórókat, beszéltünk is róla korábban, tuti hogy sokat javul a hangzás, noha többen írták erre hogy hiába cserélik ki a hangszórókat a Z-n, nem lehet kihasználni teljes mértékben az utólag rá kötött szateliteket, mert a sub elvágja a frekiket 150nél, így nem lesz kihasználva teljesen egy minőségibb hangszóró.
Mondom én is el akartam indulni ezen hogy kicserélem a hangszórókat de úgy vagyok vele ez így van egybe a gyári cuccokkalés inkább nézek majd külön szettet.
Csak jó lenne valami kiindulópont.
Áhh klipsch-et nem veszek, nem tetszik az ára $$$$ -
Satyricon
addikt
válasz
Tiger. #13390 üzenetére
Szia
A podra és a mélyre hogy tettél ventit? Akarom kérdezni, honnan tápoltad meg a ventit?
Nekem 2, pontosabban 2,5 Z-5500-am van. Az elsőt 2010-ben vettem, 84.000 Ft-ért, ami akkoriban jó árnak számított. Aztán úgy alakult az életem, hogy felköltöztem albérletbe Bpestre, akkor vettem oda a szomszédok legnagyobb örömére mégegy egy Z-5500-at. Plusz szatelliteket. Az óta már csak az egyik Z van használatban, azt is a szüleim használják, TV nézéshez
Az első Z-5500-am pedig gyári dobozában fekszik, lassan már 4. éve, hibátlanul! Megtartom az utókornak! Sose volt vele semmi gond, max a pod tekerőgombja akadt gyárilag, de ezt orvosoltuk
Ezt a venti hűtős dolgot én is megcsinálnám, de emiatt nem szívesen bontanám meg a ládát, főleg a podot nem!
Talán egyszer a szatellitekhez veszek podot és gyári mélynyomót, hogy ne legyenek árván...
-
szika87
aktív tag
-
-
Mosqu!to
addikt
válasz
Tiger. #13304 üzenetére
Sajnos az utólagos venti itt nem igazán segít.
Van esetleg itt valaki Budapestről, vagy környékéről, aki partner lenne abban, hogy kipróbáljuk, hogy a subom vagy a vezérlőm rossz-e? Elvinném magammal ezeket és megnézhetnénk, hogy a minden komponensében jó rendszerből 1-1 elemet cserélve mikor tűnik el a hang.
Az is jó, ha nálam próbálunk, csak nem akartam plusz terhet róni a másik félre -
szika87
aktív tag
válasz
Tiger. #13300 üzenetére
Pedig hallottam már úgyis, mert egy időben csak optikán használtam, miután eladtam az Prelude hangkártyám (majd jött a SB Z), addig csak optikán használtam mert az alaplapi hangkeltők szemétre valók, maga a rendszer marhajól szólt így is DTS-ben, de ettől függetlenül , szerintem jobban szól analog-on, amikor megjött a hangkártya vissza kötöztem egyből arra (ki kéne próbálnod ha nem úgy használod).
De eleve nem is értem, van egy ZxR-ed, ha optikán használod kvázi olyan mintha nem is lenne, nem használod ki, mert nem a hangkártya dolgozik hanem egyenesen kiküldöd a logitechnek, márpedig annak a beépített egysége közel sincs olyan jó mint a sound blaster kártya.
-
szika87
aktív tag
válasz
Tiger. #13274 üzenetére
Tegnap kipróbáltam azt programot amit írtál korábban, meg találtam hozzá beállításokat (igaz azt nem találtam meg benne hol tudom ellenőrizni hogy torzulásba mentem-e át amit írtál) egyébként amit beállítottam nem volt rossz, sőt szép letisztult volt, viszont ahogy játszottam hol az equalizerapo, hol a Sound Blaster Z beállításat állítottam oda/vissza, egyszerűen jobban tetszik a Z beállítása, tudom hogy színezi de nem tudok mit tenni ha egyszer jobban adja. Bár a crossovert visszavettem 60hz-re a Z-nél mert nagyon brummogott, először 80hz-re de az nagyon sokat elvett a mélyből, ezért inkább lementem 60-ig, ott már megvolt de nem volt olyan "zúgós".
-
szika87
aktív tag
válasz
Tiger. #13242 üzenetére
Most nézem hogy van gigaworks s750-ed, jobb mint a Z-5500? Egy időben gondolkodtam rajta hogy a szateliteket kicserélem a Creative-ra, de sehol se lehet találni külön csak azt. Maga a komplett rendszertől félnék, mert rengeteg meghibásodásról olvastam mind magyar mind külföldi fórumokon róla. Ezért is döntöttem végül a Z mellett annó.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- EA Sports WRC '23
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- NEOS BAZÁR számtek kellékek, kábelek, tartozékok, egerek
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest