Új hozzászólás Aktív témák
-
kenvl
csendes tag
válasz
Gomi_Wilde #8981 üzenetére
Szoval akkor beallitasi gond lehet amit a Creativnel kene keresni.....csak nem talalok semmi olyan beallitast a hangkarinal ahol engedelyezni lehetne az S/PDIF-et......De azert koszi Gomi_Wilde
-
Skizz
addikt
válasz
Gomi_Wilde #8039 üzenetére
Hátra kötöm analógba? Ezt hogy érted?
Szóval nekem olyan kábel kéne, hogy 2 apa rca a másik végén meg 3 anya jack vagy mi?
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
Gomi_Wilde #6428 üzenetére
Azt gyanítom, hogy valamiféle beállítási probléma lehet!
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
Gomi_Wilde #6294 üzenetére
Azért vagyunk itt, hogy segítsünk egymásnak, persze csak ha tudunk!
-
Trak
addikt
válasz
Gomi_Wilde #6269 üzenetére
Írd le, vagy linkeld pls azt a megoldást, mert nálam is volt most ilyen... Egyelőre nem foglalkoztam vele, de ha van megoldás, akkor nem is kell majd
Köszi -
törölt tag
válasz
Gomi_Wilde #6269 üzenetére
Lehet, hogy a hanganyag, amit lejátszol nem 96/24-es?
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
Gomi_Wilde #6257 üzenetére
Tekersz rajta kettőt, kiugrik, bizti kiszed, új visszarak, megint kettőt teker és ennyi!
Mindezt csavarhúzóval!
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
Gomi_Wilde #6216 üzenetére
Örülök, ha segíteni tudtam!
Amúgy pedig légy üdvözölve a klubban!
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
Gomi_Wilde #6214 üzenetére
A freki vágás a te hallásodtól és a helyiség akusztikájától függ. Én személy szerint csak akkor használom ha van valami THX támogatottságú hanganyagom. De amíg csak átlag felhasználásra kell addig sztem hanyagold. Ez csak egyéni vélemény. A lényeg , hogy jól szóljon.
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
Gomi_Wilde #6212 üzenetére
Próbáld meg úgy, hogy csak sztereó kimeneten használod a hangkártyát, a ST-on belövöd 2 csatornás bemenetre PL2-re állítod és úgy mit reagál!? Majd vissza 6 csatornára és reset az egész hangszoftvernek!
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
Gomi_Wilde #6210 üzenetére
Nem baj az, ha jó hangkártya van a cuccos alatt ha optikán használod akkor sem hátrány, mivel az X-FI bár alapjáraton csak sztereóban küldi a jelet, de mindenféle EQ és egyéb beállítások működnek optikai jelátvitelkor is!
A pukkanásokhoz sajnos nem tudok hozzászólni. Max a biztosítékcsere és a túlfesz védelem használatát tudom javasolni.
-
Kleroo
veterán
válasz
Gomi_Wilde #6208 üzenetére
Minek a hangkártya, ha optikai kimeneten akarod használni?
-
törölt tag
válasz
Gomi_Wilde #6113 üzenetére
Értem, köszi a felvilágosítást!
-
Salvador20
őstag
válasz
Gomi_Wilde #5449 üzenetére
nem lehet már szerkeszteni, de a 2. kérdésedre, ha tényleg csak zene és film, akkor xonar d2/d2x mindenképpen, én csak az előnyeit látom.....egyedül játékok alatt marad alul a c***-on
-
Salvador20
őstag
válasz
Gomi_Wilde #5449 üzenetére
nem az a baj véletlen, hogy a hd az 192khz-en akar szólni, a logi meg csak 96khz-et tud kihozni magából? Nekem a xonaron lehet állítani 192-re de akkor a login már optikain csak hasonló hangfoszlányok hallhatóak.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen egeret válasszak?
- Magisk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Házimozi haladó szinten
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- NEOS BAZÁR számtek kellékek, kábelek, tartozékok, egerek
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest