- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ursache
senior tag
válasz
davidsone #13130 üzenetére
+1. En sokaig istenitettem a Z-5500-at, mert tenyleg egy remek szett, de egy erositos nagyobb nevu hangfalak ellen nem tud labdaba rugni. Par hete vettem egy Z-5500-t, hogy majd jo lesz csak ugy muzsikalni, de hat nem hittem el, hogy ilyen a hangja. Egymas mellett volt a hazimozim es a Z, kapcsolgattam film alatt oket, nagyon durva... igaz, arkategoriaban egy nagysagrenddel feljebb van a HM-em. De meglepodtem.
-
RazorF4
újonc
válasz
davidsone #13123 üzenetére
Az a helyzet hogy közeli ismerőstől vettem aki mondta hogy recseg a center. Ezzel nem is volt bajom mert ugy is stereo x2.on hallgatok zenét így hát nem vágok eret. Kipróbáltuk ott fullra tekerve a hangot centert meg utána én is itthon (prologic musicba) és ma kezdett el nekem is recsegni kicsit csak a center. Ezt hogy tudom orvosolni ha akarom? vagy mitől van? Laptoprol megy jackről. Holnap beszerzek egy optikait kábelt és ráteszem apple tv-re. Fog dobni rajta?
-
krisztianAMG
senior tag
válasz
davidsone #13100 üzenetére
magas hang ficsőrt meg hagyd meg a vájt fülűeknek...
Félig-meddig az volnék.
Végül visszamondtam, mert mint utóbb kiderült, nincs is meg neki már mind az 5 hangszóró, csak a center és a hátsók. Zenét nem fogok rajta hallgatni, csak házimozizáshoz lesz. De azért bújni fogom még az aprót, hátha jön még valami jó ajánlat.
-
teko99
tag
válasz
davidsone #12993 üzenetére
igen szarok ezek a z5500ak énis azért vettem kettőt mert tiszavirág életűek és az az 50-60K potompénz volt értük..
Nincs ezekkel semmi baj,kikell fogni egy jót. Nemhiszem hogy sok olyan ember van aki maxon nyomatta örökkén a lakásban azért ha azt nézzük elég nagyot szól engem zavar is egy 15perc múlva ha maxon megy és rezeg az asztaltól kezdve az ágyig minden. Kint meg a terasz rezonál úgy be hogy még 150méterrel arrébb is hallani
-
-
szika87
aktív tag
válasz
davidsone #12890 üzenetére
Ha vezérlőpultba hangszórókra állítom akkor nincs ilyen probléma hiszen akkor analogon jön,és 6 ch direct van kiírva a logitech konzolán.
Azonban optikán valamiért nem akar működni a dts,vagyis ad ki hangot ha lejátszok egy filmet,de a dts akkoris vagy Dolby Digital liveba megy,vagy pedig csak effekteket tudok állítani mint pl:pro logic II stb...de DTS interactive nincs. -
Maccesz
csendes tag
-
Maccesz
csendes tag
válasz
davidsone #12767 üzenetére
Na találtam ilyen gombot méretre stimmel sok, és nem is. drágák de a baj, hogy a z-5500 szabályozójába van mélyesztve a pöcök amire a gombot rá lehetne tenni, illeszteni! A neten talált gombokból pedig egyik sem illeszkedik erre a. melyesztett megoldásra! Van ennek vmi speciális neve, nem tudja vki?
-
Maccesz
csendes tag
válasz
davidsone #12765 üzenetére
Nos, az említett kollégával már beszéltem....az egészet úgy 15k-ért csinálná meg! Csak gondoltam, hátha van valami "szeméttelep", ahonnan lehet kukázni óccóé pár alkatrészt ehhez a hangfalhoz: Ebay, gyüjtögetős ember, stb.!
Amúgy meg tudná nekem valaki mondani, hogy a kontroller ezüst színű gombja mekkora (átmérő, magasság, stb.)? hátha tudok találni olyat e-bayen méret alapján! -
Satyricon
addikt
válasz
davidsone #9727 üzenetére
Ezt hogy érted, h a komoly zene nem a fő profilja? Kicsit lapozz már vissza kérlek, és olvasd végig figyelmesen az általam belinkelt Gamestar-os 5.1-es hangfalak tesztjét, amiben a Z5500 lazán alázta a többi három hangcuccot. Na várj, mindjárt előkerítem neked a leírást, Tessék. Gamestar(2005), 5.1-es hangcuccok tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen házat vegyek?
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Parfüm topik
- Fogyjunk le!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Dell Precision 7520, 15,6" FHD, I7-7820HQ, 16GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11
- Dell Precision 3551, 15,6" FHD, I7-10750H, 32GB DDR4, 512GB SSD, P620 4GB VGA, WIN 11, ÚJ
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! Dell Precision M6600 i7-2720QM I 8GB I 500SSHD I 17,3" FHD I Quadro I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest