- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Google Pixel topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireShadow
senior tag
Lehet zárlatos valami? Probald ki hogy mindent kihuzol a mélynyomóból (control podot is), és csak ugy simán rákapcsolod egy uj biztositékkal a fekete fökapcsolot. Akkor is elfüstöl? Ha nem, akkor a control podban vagy a kábelében lehet a baki. Én nekem csak annak szétszedésében van némi tapasztalatom, elég nehéz összerakni hogy a kábel elférjen a burkolat alatt, de nekem kontakthibás volt az egész mindenség. Remélhetőleg valami nagyon olcsó és nagyon kiadós biztositék(ok)at vettél
-
-
-
ÁdiBá
veterán
Nekem kétszer döglött meg egy éven belül. Mind kétszer a vezérlő azt mondta jó napot.
Használtan tuti nem vásárolnék z5500öt.
Boltban már nem kapni szinte sehol, ahol garanciát is vállalnak rá. Így vagy rizikózol vele hogy hát ha bírja *évekig. Vagy választasz másik terméket.
Én nem akarok senkit lebeszélni a z5500 ről. De még a Logitech is beintett nekem, se javítani se cserélni nem fogja, mert nincs egy darab se a raktárban nála.
Ez van. -
PrinceHerceg
őstag
Akkor sztem inkább állj el Tőle, egyáltalán a közelben lenne az Eladó, vagy futár oldaná meg ?
Egyébként már nem azért de elég fura hogy nem akarja kibontani, pláne hogy mindenki vinné mint a cukrot ha pontosabbat tudna a csomag belsejéről, na nem üzletrontásból írom, de azért fő az óvatosság !
-
PrinceHerceg
őstag
Szerintem bártan adj Neki alternatívát, elvégre Te fizetsz majd érte, tehát Neked is van szavad...
Hivatkozz a sok selejtre és ennek fejében mond meg Neki hogy csak ha PID 0xx-es a szett vagy ettől is frissebb akkor de csak akkor lehet szó üzletről ennyiért !
Ha esetleg ez alatti verzió akkor viszont már csak komolyabb árengedménnyel az esetleges hibák végett vedd meg Tőle, max 55-ért !
-
PrinceHerceg
őstag
Szia !
Figy, ha tuti vételt akarsz akkor csak PID 0xx és ettől feljebb vegyél szettet, esetleg egy 9xx-es is belefér, de ettől semmiképpen
menj lentebb, mivel ott már szép számmal akad selejtes verzió is, ( hamar elszálló ST, gyenge mély stb társaságában ) !
Amúgy itt egy jó tanács a kánikulára való tekintettel minden Logiteknika tulajnak...
Mivel irtóra melegszík a mélynyomóban az erősítő ebben a rettentő nyári melegben, lévén hogy csak passzív hűtéssel van ellátva a cucc, Én ezen okból kifolyólag beüzemeltem egy kis asztali ventillátort a hátsó hűtőbordákra irányítva, amit mindenkinek csak ajánlani tudok, aki hosszabb távlatokban gondolkozik !
Szinte hallani lehetett ahogy megköszönte a kicsike a hűvőset, már csak a kezelőnek kellene valami hűtési alternatívát kitalálni, mert bizony neki is fő a feje rendesen...
U.i: a Thor nem rossz film, bár sztem az Avangersben még durvábban is szólna a szett,
pl: Hulk vs Loki "rövid kis harcánál"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS/
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Samsung Galaxy Watch Ultra 2év garancia!
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- Quadro FX 570 eladó
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest