- Prohardver app (nem hivatalos)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iGO Primo
- Google Pixel topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
teko99 #13116 üzenetére
A pár napos használat után már észrevettem,hogy ezek a "pukkanásos" hangok teljesen random mód vannak,néha csinálja,néha nem. Fogalmam sincs hogy ez mitől függ,de ez legyen a legnagyobb gondom a szettel. A kijelző tökéletes éles és nem halványul,a hangja pedig ezt az apróságot leszámítva még mindig lenyűgöző.
A fejhallgató gomb csere egy elég hülyeség sztem,mert azzal csak a kijelző fényét lehet kikapcsolni,magát a kijelzőt nem, és a szettet sem lehet kikapcsolni.
-
válasz
teko99 #13056 üzenetére
ha egy icipicit értenél hozzá, de ha nem is, akkor is legalább !egyszer! hallottad volna a tuningolt rendszer hangját, akkor nem hívnád (meg a többiek sem) kókányolásnak! nem beszólásnak-leszólásnak szánom!!!!!
igen profin lett kivitelezve az upgrade! és évekkel azután, hogy a jbl-eket megvettem hozzá, tehát van összehasonlítási alapom bőven. 33.000 ft volt az 5 hangdoboz. 12 meg a ládája, de az ment tovább írországba.
amúgy ugyan ezt az elvet vallottam, hogy nem kell ezzel foglalkozni, aztán addig magyarázott uncsim, hogy belementem. és nagyon nem bántam meg! nem kell hozzá vájtfül, hogy halld, hogy ég és föld a különbség az eredeti és a tuningolt között.
az emberek hallási memóriája nagyon rossz, de ez a mod olyat dob, hogy az én félbotfülem is egyértelműen hallotta, hogy ezt brutál jó lett.
egy fórumtárs jött át kipróbálni debrecenből. utána ő is tuningoltatott uncsimmal!
akit érdekel átjöhet nyiregyre kipróbálni!
-
csupa csaki
tag
válasz
teko99 #13032 üzenetére
Szia,
Halvany lila gozom sincs, hogy mikori lehet.
Akkor gondolom ez neked mar termeszetes, hogy hatul lovod le. Es egyben az egyetlen modja az "energiahatekony stand by" modnak. Hat egye fene, ha ez az ara
Nincs osszehasonlitasi alapom az lcd-vel kapcsolatosan, szamomra nem tunik halvanynak vagy kiegettnek, de lentebb csatolok egy kepet, az alapjan meg tudod mondani. Halvanyabb sokkal mint a headphone gomb, talan mondhatni olyan kekes-szurkenek a hattere.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Spórolós topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Formula-1
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- BestBuy topik
- Diablo IV
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó ASUS ROG STRIX GTX1080Ti 11Gb videókártya
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest