Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
-
poli27
veterán
válasz
ricshard444
üzenetére
Én pont a héten adtam el a sajátomat fájó szívvel, de sajnos új nappalibútor lett és nem fért el a mély már
De sajnálom mert nagyon jól szólt 
-
poli27
veterán
válasz
FireShadow
üzenetére
Tulajdonképpen egy optikai kábelnél mi a problémád az olcsóbbal? Ugyanúgy vezeti a fényt mint a sokszorosába kerülő.... csak marketing meg max tartósabb a drágább...
-
poli27
veterán
-
poli27
veterán
válasz
lesko.egon
üzenetére
-
poli27
veterán
válasz
flushman88
üzenetére

-
poli27
veterán
válasz
flushman88
üzenetére
Ha optikaival kötöd össze nincs értelme a jobb hangkártyának....
-
poli27
veterán
válasz
lordjancso
üzenetére
már sehol se árulják sztem!
-
poli27
veterán
válasz
IlilIiIlilI
üzenetére
Csak arra vigyázz nehogy füst is jöjjön belőle, mert azzal megy utána elromlik ha kijön belőle

-
poli27
veterán
Nekem mikor bejelentettem telefonon,hogy az egeremnek nem jó a bal gombja 2x kattol mindig,és mondtam hogy ők cserélték 1x 2009 novemberben, úgy kezdtem nincs már rá gari mert lejár 2012 novemberben mit tudok tenni, kérte a számát, erre bediktáltam neki véletlen a webkamerát, mondta hogy nincs gari már rá de ad 50% kupont,erre észrevettem hogy rossz számot adtam meg(egymás mellé volt bedugva), bediktáltam az egér számát, és azt mondta ez még garis a szám szerint ad egy másikat!Pedig mint mondtam úgy kezdtem hogy már nincs rá gari de ilyen jó fej volt

Logitech ilyen téren nagyon példás!! -
poli27
veterán
válasz
Turbolada II
üzenetére
Nekem is volt már 1 bill meg 1 egér cserém! szóval ez .......
-
poli27
veterán
válasz
Turbolada II
üzenetére
Már van szervizük, nekem ezt írták vissza online Novemberben, :
Tisztelt xy!Köszönjük hogy felkereste a Logitech ügyfélszolgálatát.
Mivel készüléke még garanciás, javasoljuk, hogy lépjen kapcsolatba szervízpartnerünkkel akik szívesen állnak szolgálatára. Amennyiben lehetséges, termékét megjavítják, ha nem, cserekészüléket biztosítanak sz Ön számára.
Szervízünket a következő honlapon érheti el: http://rma.fixit-service.com/ Itt először regisztrálnia kell magát, majd ezt követően lehetősége van a hibás termék bejelentésére az "Adja meg a szükséges RMA-t" fülre kattintva.
Szervízünkbe a terméket eljuttathatja személyesen, vagy futárszolgálat segítségével, mely garanciális készülék esetén térítésmentes és a Fixit szervíz intézi.
A szervíz címe:
Fixit Hungary Kft.
3526 Miskolc
Szentpéteri kapu 80
HungaryBár érdekes mert az elromlott egeremet meg (g500) azonnal cserélték postázva Februárban

-
poli27
veterán
válasz
sarasota123
üzenetére
-
poli27
veterán
válasz
sarasota123
üzenetére
Még mindig nem lehet hirdeti szakmai topicban,sztem töröltesd!!
-
poli27
veterán
-
poli27
veterán
válasz
PrinceHerceg
üzenetére
Szakmai topicban nem lehet hirdetni!
-
poli27
veterán
válasz
PrinceHerceg
üzenetére
Nekem ezzel van megoldva, kényelmes az ágyból kapcsolgatom
És a tv-hez meg a műholdvevőhöz is ilyen van berakva 

-
poli27
veterán
Biztos mindenkinek már z906 van

-
poli27
veterán
1. A Logitechnek nincs szervize, ergo nem javít, ha ezt mondták neked ahol vetted átbaxtak....
2. A Logitechnél ha nincs abból a termékből már, akkor felajánlja az utódját, ha ezt nem fogadod el akkor visszafizetik a lóvét....
3. A Logitechnél korrektebb céget még nem láttam a garancia szempontjából ! -
poli27
veterán
Ha kicserélnek valamit javítás helyett, kötelezően újraindul a garancia is !
-
poli27
veterán
válasz
Turbolada II
üzenetére
Sztem a hangnyomás simán beszakíthatja a dobhártyáját.
-
poli27
veterán
válasz
roberto211
üzenetére
Nekem mikor küldte a UPS ez volt feltüntetve :
Csomagok száma: 1
UPS Szolgáltatás: STANDARD
Súly: 27,4 KGS -
poli27
veterán
Nekem le kell cserélni, mert elég rövid, és így nem tudom betenni a parkettaszegélybe a hálóban.A nappaliban ki van építve a falban a surround kábele ott valszeg elég lesz, de oda z906-ot akarok majd

-
poli27
veterán
válasz
roberto211
üzenetére
[link] Én itt vettem tessék
Amúgy meg nem neked szántam hogy minek vettél aranyozottat, csak arra reagáltam hogy milyen nagy lehúzós duma 
-
poli27
veterán
válasz
roberto211
üzenetére
Sose értettem minek kell aranyozottat venni optikánál
ott egy üvegszál viszi a fényt, ergo attól mert aranycsatis nem lessz jobb a fény XD sima analógnál van értelme de ennél.... marketing !! Meg sztem a 300ft os kábel és a több ezer ft os között max a kinézet a különbség, gyakorlati haszna nincs sztem ! -
poli27
veterán
Az enyém R136

-
poli27
veterán
válasz
dlaccc
üzenetére
"Én is hallottam már ilyet, bár nem ilyen értékben."
Lehet, hogy valakinek ez az állásába került ott a cégné Lehet de meg se kerestek hogy adjam vissza... még egy mailt se küldtek róla !
ricshard444 igen kajakra ez volt !! MSi P45D3 Platinum lap, Core 2 quad 9300, Hd 4850, 2gb ddr3 ram , és egy samsung 2232BW monitor ezt kaptam tőlük 2008 ban ! A moncsit a mai napig használom

-
poli27
veterán
Nekem 4 éve jó volt a pixmánia
. Rendeltem tőlük neten hitelre (cetelem), de nem küldtem vissza a papirokat mivel meggondoltam magam(komplett gép volt 220 ért) Erre eltelt egy hét jött egy futár hogy hozott egy csomagot, kérdeztem kell e fizetni érte mire ő nem akkor átveszem
. Lett ingyen-be egy gépem
. Azóta se szóltak érte semmit se ! -
poli27
veterán
válasz
ricshard444
üzenetére
nem azt kapsz ! Z5500 at kapsz tudom mert nekem 1 hónapja cseréltek !
-
poli27
veterán
válasz
Darko_addict
üzenetére
A Z5500-on 1 optikai és 1 coaxiális bemenet van digitális. Az STB-n 1 optikai van, és a htpc-n is .Egyiken sincs coax kimenet.Az lenne a kérdés, ha hdmi-vel rá van kötve a 2 eszköz a tv-re, és a tv- egy optikai kábellel a hangrendszerre akkor múködik e a dts-vele.Így az 1 db optikai bemenettel meg lenne oldva. Tehát a kérdés az hogy a HDMI átviszi-e a DTS-jelet a tvnek ami az továbbitja optikán a hangfalnak?
-
poli27
veterán
-
poli27
veterán
Helló
Az lenne a kérdésem adott ez a hangfalszett, egy Htpc-vel ami HDMI-vel van rákötve a tv-re, mellette van egy stb szintén HDMI-vel rákötve a tv-re.Ha én a TV-t összekötöm egy optikai kábellel a hangfalrendszerrel, akkor ugyanúgy digitális lessz az átvitel a HDMI kábel miatt? Az a bajom hogy csak 1 optikai bemenet van rajta és coaxiális se az stb-n se a HTPC-n nincs sajnos !Tehát Élvezhetem a DTS-t így ezzel az összekötési móddal?
thx

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Oakley topic
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De sajnálom mert nagyon jól szólt 

viccet félretéve elég érdekes eset