Új hozzászólás Aktív témák
-
Makika15
csendes tag
válasz
poli27 #13049 üzenetére
ok, sorry, nem tudtam, töröljem?
( nem tudom mennyit érhet, az egészek mennek 55-60 ért kb, disztrinél dolgoztam és 1 raklappal küldött a gyártó anno, mert a visszáru 90%-a fejegység hibájából volt, és nem kellett az egészet kicserélni, bár az enyém 7 éve hibátlanul megy, gondoltam eladom, most találtam meg költözésnél
)
-
-
Brain75
senior tag
válasz
poli27 #12544 üzenetére
Mint leírtam hangszóró csere.
A régi 10w-os vacak kiugrik belőle és egy 50w-os darab költözik be a helyére.Ha kell valakinek szívesen megcsinálom, de nekem is kb. 6 hónapig tartott amíg találtam olyan minőségű és tudású hangszórót mint amit beépítettem magamnak.
Sokat kipróbáltam de egyik sem volt olyan jó mint a mostani. -
-
PrinceHerceg
őstag
válasz
poli27 #11396 üzenetére
Sexy rajta a fényes fekete bass-reflex kiömlő nyílás + első díszléc, Unokaöcsém összeszerelt Z-623-án is az fogott meg elsőre a hangja után...
Amúgy ilyen közel tartani a falhoz a hátsójukat, márcsak a melegedés és a nagy kábelrengeteg miatt is, bizony nem túl szerencsés !
-
ÁdiBá
veterán
válasz
poli27 #11320 üzenetére
Nekem már nem hiányzik ez a macera. Lesz ami lesz. Mai nap majd kiderül.
Legjobban annak örülnék hogy.: hé te fiú, akadt még egy darab z5500 a raktáron.
Ha Z906 ot köldenek azt használnám ez van.
De ha pénz lesz, nem fogok szarakodni már ilyen logitech cucokkal.
Egy erősítő és pár hangfal kicsit jobban kitenne magért mint ezek a csodálatos havonta gariztatom hangfalszettek. -
ÁdiBá
veterán
válasz
poli27 #11313 üzenetére
Ez webáruház vagyis közvetlen a gyártóhoz kerül vissza a cucc.
A gond az hogy a gyártó nem tud már Z5500 küldeni valószínű nincs több nekik se, szart meg nem akarja vissza küldeni.(#11312) Ursache Ha nem érkezik meg ma, akkor egy normális erősítő és pár hangszóró lesz helyette.
(#11315) poli27 Akkor inkább a lecsó kell, mint a z906.
-
roberto211
őstag
válasz
poli27 #11026 üzenetére
Valószínű nem értetted akkor amit írtam: "Foggalmam sincs mi különbség van optikai aranyozott, és optikai nem aranyozott között, tehát ne kérdezzétek, de ez volt jó árban" Nem azért vettem mert aranyozott hanem azért mert ez volt a legjobb árban az 1,5méteresek közül..
Ha mutatsz nekem 300ft.-ért optikait akkor azonnal megyek érte..
-
-
válasz
poli27 #10874 üzenetére
Olvasgattam mit is tud a földhurok (galvanikus) leválasztó a neten, ezt kerestem legalább 10 éve TV elosztó vásárlás után.
Kösz a tippet!
Persze kábel, de a kikapcsolt settopbox mellett akkor is szólt a búgás.
Mindegy, megpróbálom kicsikargatni valahogy némi pénzt a bankszámlámból vagy mittomén.
-
-
Ursache
senior tag
válasz
poli27 #10531 üzenetére
Szerintem is 2010 negyedik hét. Már 2011 aug óta megvan a cucc, a srác mondta, hogy (augtól számítva) 3 hónapja vette Hollandiában a cuccot. Sajnos átvételkor nem tudtam kipróbálni, mert csomagtartóból csomagtartóba került, kicsit szartam is, de full jó, semmi hibája nincs. Korrekt eladó volt
Köszönöm a helpet!
-
dudika10
veterán
válasz
poli27 #10398 üzenetére
Milyen az a HTPC? Pontosabban milyen hangkártya van benne?
Az STB-t a HTPC optikai bemenetére kötöd, majd bekapcsolod a bemenet monitorozását.
Az STB-ből megy a kép simán a TV-re.
A HTPC optikán a z5500-ba küldi a hangot (mivel monitrozza a bemenetet, ezért az STB-ből jövő hang is megy optikán a z5500-ba).
HDMI-n mehet gond nélkül a kép a tv-re.Én így kötném.
A kérdésedre a válasz egyébként valószínűleg igen, de ezzel még sose próbálkoztam.
A DTS egy sima eszköz számára nem tér el a sztereo jeltől (pontosabban de, mert nem ismeri, de ugyan úgy 1 és 0 sorozat), csak akkor válik érdekessé, ha valami tudja dekódolni is. -
Darko_addict
őstag
válasz
poli27 #10395 üzenetére
Én sajnos nem teljesen értem.
Most vettem új videokártyát, amin van HDMI be/kimenet. Összekötöttem a TV-vel, és elkezdte azon átvinni a hangot is. A vezérlőpultban átállítottam, hogy a régi (audio) kábelen vigye a hangot, a képet ugyanúgy a HDMI-n és sikerült.
Így volt a PS-en is. Az HDMI-vel megy a TV-be, és Optikain az ST-be. HDMI itt is csak képet visz, a hangot pedig az Optikai szál.
Hogy mi milyen marad? Nincs köze egyiknek a másikhoz. Az optikai hangot visz, a HDMI képet. Ha úgy kívánod, a HDMI vihet képet és hangot is, de nem a Z-5500-zal.Szerk.: Milyen tévén van optikai bemenet? Szerintem a PC-det kell összekösd a Z-5500-zal optikai szálon keresztül.
Ebben az esetben a PC-d lesz az összekötő és sugározza majd a képet a TV-dre, a hangot pedig a Z-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS routerek
- Milyen videókártyát?
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest