- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henryk
aktív tag
válasz
Hooper #10363 üzenetére
Én a gyári kábelekkel használom, szerintem ennél a rendszernél nem hozna annyi különbséget, hogy érdemes lenne foglalkozni a cserével, meg elég ritkán használom.
D1-el sincs semmi baj, teljesen megfelel a Z-5500-hoz, én is ezt használom optikain összekötve.
A rendes optikai és a mikrofon átalakítós ugyanazt tudja, a koax a hifi-sek szerint jobb, de nem hiszem hogy ezzel a rendszerrel bármi különbséget hallanánk két digitális összekötés között. -
-
Satyricon
addikt
Az enyémnek is pontosan ez a baja!!!! Pont most szórakozok vele!!! Leszedtem, látom tele van nyomatva zsírral a tekerő és az ST lyuk körül is, de hiába... Akárhogy teszem rá a tekerőt(kicsit, vagy teljesen tökig rátéve) akkor is szorul egy ponton, baromi idegesítő!
Szerk.: Jah, ma vettem észre, hogy elkezdett/tek pattogni a szatellit/ek.
Hál istennek... Mindig szarik a kutya valamit...
-
Satyricon
addikt
Hali
1. Én 12.000 Ft-ért vettem itt ph-n a hangkarimat(X-Fi Xtreme Gamer Fatal1ty Pro) baromi szépen szól a Z5500-zal. Ha belefér a keretbe, akkor én ezt tudom ajánlani. Bárhogy is döntesz, X-Fi Xtreme Audiot ne v1él, mert butított, mégpedig annyira, hogy az nem is X-Fi
2. Én DD PL II-be hallgatom a zenét. Ezzel az effekttel az .flac formátumú muzsikák hihetetlenül szépen szólnak!
Én ezt ajánlom.
3. Nem megoldható. Vagy a talpára állítod, vagy fordítasz rajta 180 fokot, és felteszed a falra. Más megoldás sajna nincs!
Engem is zavart ez, tehettek volna rá inkább egy központi golyós elforgathatós nyavaját, amivel mindenki a saját ízlésének megfelelően állíthatta volna be a hangfalakat!
Ebből a szempontból egy feketepont a hangcuccnak, a többi dologról csakis pozitív a véleményem!
4. Tényleg van ilyen. A lényeg: Az első pár alkalommal ne tekerd hangosra. Aztán a pár alkalom után fokozatosan lehet felvennni a hangerőt hangosra. Érdemes kímélni az elején. Szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest