- iPhone topik
- Egy óra, két rendszer
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
grabber #218533 üzenetére
Szintén H7, viszont én ezekkel a sima izzókkal már nem gyakorlatozom. Oka is megvan: szemcsis vagyok, így éjszaka nem látok a legjobban. Ezek az izzók nekem egy írgalmas kiáltást nem értek, különbséget fényerőben nem tapasztaltam. Megvettem a led izzót a Passatba egyből "lőn világosság". Igaz, a Passat projektoros fényszóróval van felvértezve, így ebbe simán lehet rakni led-et (persze nem törvényesen).
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
grabber #214369 üzenetére
Lovak?! Áá azok sokba kerülnek és folyton éhesek. Nem élményautónak vettem, ahhoz gyenge. Egy 1.8i ufo Civic-et akartam de ezt olyan áron sikerült megcsípnem ami kb kihagyhatatlan ajánlat volt (és mivel ehhez is van normális szervizháttér simán vállalható a hosszútávú üzemeltetése is). Padon nem járt az enyém, sima 2,5 szívóbenzin + awd (170/230). Papíron erősebb mint egy 1.8 civic de az awd miatt a valóságban nem sokkal lehet erősebb nála.
-
-
-
szabonagyur
félisten
válasz
grabber #214016 üzenetére
Mert nem teljesen csak a földgáz ára, hanem maga a földgáz elérhetősége is csökkent, az oroszok miatt. Esélyesen a mostani termelési mennyiség még egy relatív optimális (de legalább tartható) szinten van minden irányból, ha ezt növelni akarnák akkor annyira megdrágulna a termék (adblue), hogy nagyon kevesen vennék meg, mivel ha kevés a földgáz akkor egy ponton túl nem exponenciális lenne az ár növekedése sem.
Földgáznál nézni kell azt is, hogy oda is jusson amit fontosabbnak ítélnek meg, mivel a tél jön esélyesen hamarabb kapcsolnák le az összes gyárat ami földgázt használ, mintsem az emberek fűtését korlátozzák.
-
-
-
Soak
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Konteó topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Egy óra, két rendszer
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest