Hirdetés
-
Mobilarena
Autós topik
-
BigBlackDog
veterán
(rögzített hozzászólás)
Akkor itt lehet szavazni a következő tali időpontjával kapcsolatban. Szavazás határideje jövő hét péntek (május 1.) éjfél. Névnek egy PH!-s nicknév mehet!

Javasolt helyszín a nyári rezidencia, rossz idő, vagy eső esetén pedig a Savoya Park, Möbelix alatti parkolója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szentkuti11
addikt
válasz
Jaffa75
üzenetére
Fórumos arc, de ide nem nagyon ír, ha érdekes, privátban adok elérhetőségeket, eddig teljesen elégedett vagyok.
(#98278) Saint_: Nem tudom, hogy jó-e a sorrendiség, szerintem mindkettő mellett és ellen vannak érvek. Azért döntöttem úgy, hogy megcsináljuk előtte, mert így kiderül, hogy mi az, ami színárnyalatban nem tökéletesen stimmel már (géptetőn, sárvédőn egy plusz réteg fény van BBD csodaműszere szerint is - hálistennek a nyúlványok, zárhíd gyáriak, tehát nem lehetett nagy a móka -, hátsó fertályon sok, az cserélve is lesz ugye), illetve hol sz@r már annyira a lakk, hogy kireped - egy ilyen pont van, ezeket a lakatolás utáni fújásnál így egy ízben meg tudjuk csinálni.
Másodsorban pedig kezdett elegem lenni a várakozásból, még tavaly beszéltünk arról, hogy majd lenne egy ilyen lakatosmunka, akkor mondott március végét a mester, most tartunk április végénél, de már küldött képeket, hogy hogy állnak az enyém előtti ténylegutolsóelőtti MX-5-tel, és hogy milyen szörnyűség volt a külső küszöb mögött, újabb hetet csúsznak. Ez egy ilyen műfaj, ha MX-5-öd van és normális lakatost akarsz, le kell menned kutyába. Válogatós mindenki, pedig a Mazdák legalább tényleg jelentenek szakmai kihívást.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Dualtron Popular dual motor 14Ah, szervizelt, +új gumi
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Apple Homepod Mini
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 512GB Teljeskörű garancia
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)