Hirdetés
-
Mobilarena
Autós topik
-
BigBlackDog
veterán
(rögzített hozzászólás)
Akkor itt lehet szavazni a következő tali időpontjával kapcsolatban. Szavazás határideje jövő hét péntek (május 1.) éjfél. Névnek egy PH!-s nicknév mehet!

Javasolt helyszín a nyári rezidencia, rossz idő, vagy eső esetén pedig a Savoya Park, Möbelix alatti parkolója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snoop-y
veterán
válasz
MunezXBK
üzenetére
Ezzel az a baj hogy megint penzbehajtasra fogjak hasznalni...
15 milliard? pffff vigyazz indul a csekkgyar
Ehhez kepest nalunk igy mertek:
Helyi rendorseg kitett plakatokat hogy merni fognak x napokon ettol eddig!
Az adott idoszakban a forgalomtol elzart terulet kozepen allt a rendorauto bekapcsolt megkulonbozteto fennyel es ugy mertek.
Ennek az akcionak az volt az ertelme hogy felhivjak az autosok figyelmet arra hogy ez egy balesetveszelyes szakasz es lassan menjenek. Nem az volt a cel hogy lehuzzanak mindenkit a bokorban fekudve es onnan kamerazva... -
F_Zolee
nagyúr
Autoglym helyett tudok valami jó gumiápolót amit át is lehet venni személyesen Pesten? (herótom van az ilyen boltoktól ahol csak postáztatni lehet)
-
MunezXBK
nagyúr
-
AMD Power
titán
A Balcsira a 7 még mindig le tudok menni "ingyen" Vagy arra is vonatkozik valamelyik megyei matrica?
-
Buster17
addikt
Na kitakarítottam végre a
PolskiDeutsch A140 -et.
Nem gondoltam volna hogy a foltos, energiaitallal leöntött ülést kifogja szedni a porszívó. Olyan szép tiszta lett kívül belül mint még sose volt amikor a nővéremé volt
-
Snoop-y
veterán
Hat a kornyeken ketfele embernek van bubuja:
1. 20 eves hulyegyerek ( boyracer ) es kb ugy is kozlekednek vele ( Mo-i suzuki sport/hondas hulyegyerekek kategoria )
2. 40+ aki azert tartja mert vonzodik egy regi legendahoz (vigyaz ra es ez latszik is az auton)
Szeretnem azt hinni hogy a masodik kategoriaba tartozom

Bar a munkatarsak szerint az elsobe ( mert hogy hangos meg hat nagy spoiler van rajta )
-
TaaT
nagyúr
Fúj turbós, nemkéne
[link] -
Buster17
addikt
Ha csinálok a kertbe egy tartályt és rendelek egy kamionnyi benyát nagykeráron az úgy legális?

-
AMD Power
titán
válasz
VegyesTamás
üzenetére
Emelkedtek az olajárak sajnos. Akkor lett volna 300 alatti hanem lenne ilyen "erős" a forint.

-
AMD Power
titán
válasz
VegyesTamás
üzenetére
Én meg még reménykedtem a 300Ft alatti benyábán nyárra.

-
tomcsi23
veterán
válasz
VegyesTamás
üzenetére
Lehet, be kellene állítani.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tresh
veterán
válasz
VegyesTamás
üzenetére
nekem is az van benne már vagy fél éve
faja cucc 
-
Buster17
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
Akkor nyugodtan kikapcsolhatom ugye? Nem fogok felborulni vele?
Meg tudomásom szerint ha ez akcióba lép akkor a műszerfalon visszajelez de én még sose láttam hogy jelzett volna. De ha kikapcsolom akkor sárga háromszögben egy felkiáltójel jelű világít a műszerfalo -
Buster17
addikt
Asr-t ki lehet kapcsolni? Nagyon nem oszt-szoroz ez a cucc...
-
chuck91
tag
Sziasztok!
Van egy 1998-as Mitsubishi Carisma 1.6 90le autóm. Mostanában felfigyeltem rá hogy üzem meleg motornál 40-60 km/h közötti tempónál motorfék üzemben halk kattogást hallok a motortér felől.Gáz adásnál vagy kinyomott kuplungnál nem hallani, se hideg motornál. Valakinek van ötlete hogy mi lehet a probléma?
-
AMD Power
titán
Ezek a mai Japánok sem már a régiek....

-
AMD Power
titán
Vége a jó világnak!?

-
Snoop-y
veterán
válasz
AMD Power
üzenetére
Mondjuk oke robog 100-al de nem lehet ezeket motorfekezni valamilyen szinten?( nyilvan mas mint egy szemelyauto de egy kamionban van 18 sebesseg vagy a tokom tudja mennyi de eleg sok ) Vegulis nem egy szerpentinen robogott lefele hanem sik terepen meg gondolom nem a lakott teruleten gyorsitott fel 100-ra hanem valamilyen autopalyan jott ( ahol amugy sem mehetne annyival egy ilyen dog ).
Szoval itt a sofor is hibas volt vastagon az tuti. -
AMD Power
titán
Kegyetlen látvány a féktelenül romboló kamion
15 járművet tört össze, mire megálltEz nagyon durva.

-
tresh
veterán
[rvilike]: nesze neked diesel ST
-
tomcsi23
veterán
Az oké, hogy akciós, de olcsóbb is?
Hja, TomCat333-nak ment.
-
Rivaul
addikt
válasz
VegyesTamás
üzenetére
Van H4-től 7-ig mindenbe. [link] Van 50-90-120%-os. Nekem 50-es van a kocsiba mert az volt akcióba de már az is hatalmasat emelt a fényerőn. Ósanba sokszor olcsóbb mint neten de néha a tecsóba is van eksön.
-
lsc
nagyúr
válasz
VegyesTamás
üzenetére
-
bubi92
őstag
héllóó
érvényes forgalmival rendelkező kocsit készülök venni. a bejelentett lakcímem kecskemét. ez esetben csak kecskeméten mehetek okmányirodába, vagy pesten is intézhetem az átíratást

-
Molk
tag
Köszönöm a válaszaitokat.
De félre ne értsétek, nem gyorsan akartam hajtani, hanem csak elkezdtünk veszekedni és egyikünk sem tudta biztosan azt amit állított. Ezért most megkérdeztem itt és már tisztáztuk is.
Köszönöm mégegyszer.
-
Rivaul
addikt
Azért van sztem 50 ráírva hogy 50-el menj, nem nagy matek
A trafik a hibahatár és egyéb helyzetek miatt vannak többre lőve. Ha az út szélén leállít a kék paplanos ork, akkor bebűnöztél és 51-nél tartozom neked cetli... Persze ehhez igazán jó fejnek kell lennie, de ma már ki tudja 
-
ALI_G
veterán
sajnos elkelt. A márkát ismerem.
Őket esetleg ismeri valaki?csomagtartoszerviz.hu -
Molk
tag
Sziasztok.
(remélem jó helyen kérdezem)Lett egy kis nézeteltérésem valakivel a következő dologgal kapcsolatban.
Én azt mondtam, hogy ha 50-es tábla van akkor még büntetlenül mehetek 65-tel .Ez alapján. (vagy ez csak traffipaxnál érvényes?)
Ő nem értett ezzel egyet.Tudnátok segíteni?
(Vagy ezt az oldalt a rendőrség hozta létre, hogy jól megtévessze az embereket?
) -
boogie84
veterán
Köszi urak! Úgy néz ki talán van aki beszereli, aztán hátha tudnak okosban ajánlani valakit ahol átmegy.

-
ALI_G
veterán
üdv,
síelés miatt kellene az opelemre tetőcsomagtartó. Ez mennyire model specifikus? 2002-es G astra, 1.6
Akár használt is jó lenne. Tudtok ajánlani valamit? Mondjuk ez? -
-
Rivaul
addikt
válasz
Dany007
üzenetére
A futómű rendben részre én sem tudom hogy jöttek rá ilyen alapon. Tologatták kicsit a kertbe és megállapították hogy nem nyikorog?
Vidám kis hirdetés az a lényeg. Ha lenne lóvém vennék egyet (a szirénásat) játszósnak, és visszamatricáznám. Ha megállítanak lehet mondani hogy így vettem 
-
Dany007
veterán
Hehe, aszondja:
" Futómű rendben van, karosszéria jó. Motorja nem lett elindítva így nem tudunk bővebb infóval szolgálni vannak hiányosságai. "
Vagyis nem tudták elindítani és a szereléssel se próbálkoztak mert nem ér annyit az egész...
Alkatrészenként kiárulni még lenne értelme.
-
suits
tag
hi!
Most nézem hogy 01.18-án lejárt a kötelező de másik csekket még nem kaptam,van erre vmi türelmi idő?Vagy ha most megállit a rendőr akkor cumi van?
-
Rivaul
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LG LCD és LED TV-k
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- PlayStation 5
- MIUI / HyperOS topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 3080, 5060, 7060/7.-8.-9.gen/SZÁMLA-GAR
- Normál állapotú Galaxy S25 DS 256GB Navy Blue
- Sok Extra! Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Samsung Odyssey G7 S28BG702EP IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Hát igen, nem mind1 milyen környéken él az ember

olyan fényes