Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Autós topik
-
BigBlackDog
veterán
(rögzített hozzászólás)
Akkor itt lehet szavazni a következő tali időpontjával kapcsolatban. Szavazás határideje jövő hét péntek (május 1.) éjfél. Névnek egy PH!-s nicknév mehet!

Javasolt helyszín a nyári rezidencia, rossz idő, vagy eső esetén pedig a Savoya Park, Möbelix alatti parkolója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zamar
csendes tag
Sziasztok!
Az autóm távirányítójában lemerült az elem, így manuálisan kellett nyitnom a vezetőoldali ajtóban lévő zárral. A kulcs eleve akadozva, nehézkesen ment csak a nyilásba, de elfordítani is csak sok játék után lehetett. Hazaértem kiszereltem a zárat, kitakarítottam és ideiglenesen befújtam WD40-el. Egy fokkal jobb lett a helyzet, viszont most is csak a távirányítós bicskakulccsal nyílik, a klasszikus kivitelű pótkulcs könnyen belemegy viszont elfordítani mondjuk csak 20-ból egyszer sikerül. Ha egyszer sikerült egyébként elfordítani, utána könnyen jár amíg bent vana kulcs.
A gyújtáskapcsolóban mind a kettő tökéletesen működik. Az autó egyébként 10 éves, gondolom soha nem volt használva a zár. Mit lehet ezzel kezdeni? Nem túl jó ha pont a pótkulcs nem nyitja rendesen az autót.
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tőzsde és gazdaság
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elektromos autók - motorok
- Parkside szerszám kibeszélő
- World of Warships
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Diablo IV
- További aktív témák...
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 1TB SSD 1 év gar
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- HP 150W töltők (19.5V x 7.7A) kis kék, kerek, 4.5 x 3.0 mm
- Dell Precision 5511,15.6"FHD,i5-10400H,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE kártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest