- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400: renderkép és európai ár is kiszivárgott a telefonról
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Google Pixel topik
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Google Pixel 9a rapidteszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
i-sti #170784 üzenetére
Szerintem:
1) Szerelőakna legyen mindegyik hely alá vagy elég csak az egyik alá?
Ha nem szerel az asszony is autót folyamatosan, akkor elég egy.
2) Mekkora egy "standard" szerelőakna? Ki hogyan oldotta meg, tuti-tippek, stbEz passz, én a saját magasságomhoz igazítanám, mert a legtöbb aknában nekem görnyednem kell, szélességben meg úgy, hogy tutira be tudjak állni bármilyen autómmal.
3) Ha egy lesz, legyen kicsit a garázs közepe felé eltolva, hogy legyen több hely a faltól? Vagy jobb párhuzamosan az oldal falakkal?Szerintem párhuzamosan, az egyik beálló alá, hogy eleve ne álljon rajta terhelve egyik kerék sem.
4) Mivel legyen lefedve? Fa vagy (rozsdamentes) acél lapok?
Nagyfaternál fa volt anno (emlékeim szerint kb. 5 centi vastag palló feldarabolva), faternál acélból van a takaró. Egyikkel sem volt különösebb gond. Én szerintem fával csinálnám, de csak azért, mert jobban szeretek azzal dolgozni és szerintem szebb is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- PlayStation 5
- The First Berserker: Khazan
- Linux kezdőknek
- Linux haladóknak
- Samsung LCD és LED TV-k
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest