Hirdetés
-
Mobilarena
Autós topik
-
BigBlackDog
veterán
(rögzített hozzászólás)
Akkor itt lehet szavazni a következő tali időpontjával kapcsolatban. Szavazás határideje jövő hét péntek (május 1.) éjfél. Névnek egy PH!-s nicknév mehet!

Javasolt helyszín a nyári rezidencia, rossz idő, vagy eső esetén pedig a Savoya Park, Möbelix alatti parkolója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
CactuS
üzenetére
Persze simán megszoknám, de annyira nem szeretném...
Nekem jobban bejönnek a kiszámítható dolgok. Mondjuk az is furcsa volt, h egy nagyobb fékezésnél simám megúszott az autó. Ilyet még egyik német (izom)autónál sem tapasztaltam eddig. Meg is beszéltük haverommal, h az ő autója egy vadállat (musztáng - nyilván
), az enyém meg egy "precíziós műszer" (vagy svájci óra, ahogy ő mondta).MunezXBK: Van azért ott is, csak sokkal ritkább. Teljesen más az emberek mentalitása, de ezt nyilván Te is tudod. Nem véletlenül mondják azt, h minél keletebbre mész, annál alacsonyabb a közlekedési kultúra színvonala.
-
Ezt mar beszamithatjuk funyironak, vagy kell a motorhang is?

-
Szada85
aktív tag
válasz
MunezXBK
üzenetére
Szerintem pusztán kevésbé üti meg az itteni média ingerküszöbét, otthon minden "ilyet" felkapnak, mert kell a katt (a TC-nek meg föleg).
De google azért pikk-pakk dobál dojcsból is a soroksárinál "komolyabb" akciókat:
[most április kaland], [ez mondjuk elég felkapott sztori tavalyról], mindkettöben 20-as éveik elején járók (voltak) a soförök. -
tboldi
nagyúr
válasz
pècsimunkás
üzenetére
👍
-
Integrale
veterán
válasz
pècsimunkás
üzenetére
-
pècsimunkás
addikt
válasz
tboldi
üzenetére
Adtál múltkor egy ötletet, a téli- nyári szövet szőnyegre.
Ma megrendeltem a főnix autószőnyegtől egy garnitúrát. Eredetileg a gyári lett volna a nyári garnitúra, de azt hiszem, hogy az új lesz az. Megrendeltem a legvastagabb plüss szőnyeget, felirattal.
Nyugodtan ikszelgettem a rendeléskor bármit, mert ajándékba fogom kapni öcsémtől, és a szüleimtől
.
3-4 hét múlva jönnek a képek is
.
Akkor leszek otthon szabin. -
MunezXBK
nagyúr
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Nyugaton miért nincs ilyen? Pedig kicsit több erős autó mászkál, mint otthon.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Hozzá lehet szokni rövid idő alatt. Vagyis ott hozzá kell, mert annyit enged az elektronika, hogy fel se gyorsult komolyabb sebességre, máris seggel előre csúszol le az útról.

-
válasz
grizlisandor
üzenetére
Megkapta Piros a 2 év műszakit, de a ledes izzót a tolatólámpába nem került vissza.

-
MasterMark
titán
válasz
brumi1024
üzenetére
Én értem, hogy biciklivel is lehet nagyot esni, de jellemzően nem azok szokták túlvállalni magukat akiknek gyenge autójuk van.
bulikavagyok: De amúgy tényleg ilyen. Ha nem nézem az órát, akkor mondjuk 2200-as fordulaton pillanatok alatt már 70-nel megyek, és nem érződik annyinak.
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
Valahogy így!

CactuS: Nem vezettem, csak elvitet egy rövid körre. Felajánlotta haverom, de nem igazán volt hozzá kedvem. Véletlenül futottunk össze tegnap, késő volt, fáradt voltam már, stb... Ő viszont "kikönyörögte", h adjam oda neki az Audit, úgyhogy én is sort fogok keríteni a tesztvezetésre egy alkalmasabb időpontban. Annyi azonban így is átjött nekem, h az az autó nagyon nem nekem való.

-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
brumi1024
üzenetére
Én is így látom, két táltos volt, merci biztosan, mert elég lassan indul meg a sávváltás után, de a BMW se dől nagyon hátra, amikor szabad lesz a belső, előtte meg lendületből ment. Gondolom a csajok elsőre csak a propellert meg a csillagot látják, a motortérbe nem másznak be, hogy vényóc, ugye?

bulikavagyok: Mustangot vezetted amúgy? Ha igen, milyen volt? (A belsőt tudom, hogy lehangoló mondjuk egy audihoz képest, bár a repülőgép kapcsolók jópofák belül).
-
brumi1024
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
Mondjuk (lehet, hogy csalóka a videó, de) itt nem úgy tűnt, mintha két túlmotorizált jármű versenyzett volna (pláne a tömegükhöz képest), hanem inkább volt helyük felgyorsulni. Szóval ezen nem biztos, hogy segített volna.
-
MasterMark
titán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Biztos úr, nézze meg, nem tudom úgy nyomni a pedált, hogy ötvennel menjek. Nézze meg, üljön be, próbálja ki. Nem lehet.

-
CactuS
Arcképgyáros
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
Nagyon jó lenne, de sajnos sokszor az sem lenne elég. Én eléggé nyugis típus vagyok, de sajnos magamon is észreveszem néha (bár egyre ritkábban), h "elgurul a gyógyszerem" és csinálok hülyeségeket - amiket kb azonnal meg is bánok. Fel kell nőni fejben egy nagy teljesítményű autóhoz mert nagyon könnyű vele túlzásokba esni. És a legtöbbször úgy, h igazából észre sem veszed! Például nekiállsz előzni három autót és mire a végére érsz már 180-nel mész (amit lehet, h 120-nak sem érzel egy jobb autóban). A lényeg: néha nagy önuralom és józanság kell egy erős autóhoz, szval szerintem sem lenne hülyeség egy pszichológiai teszthez kötni a használatukat. Plusz az sem lenne hülyeség, h az extrém gyorshajtóktól azonnal vegyék el a jogsit pár hónapra. Most nincs ami visszatartsa őket (a max 300 ezres büntetés nyilván nem fog senkit). A gyorsasági motorokra ez hatványozottan igaz.
Zoli-bácsi: "Nem tudom, de remélem amputálni kell a lábát a kedves úrnak.
" - milyen kedves tőled. 
máyköl: "Letezik szep X6?" - az előző két széria tetszett nekem.
A mostani hátulról tényleg egy gnóm. -
Magnum_
nagyúr
Nah, sracok, fontosabb topik.
Megcsinaltam a lokharito koptato (masok szerint spoiler) cseret.
[link] -
dj79
senior tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Igen, továbbra is jó az ötlet, a sávozás is.
Csak az a baj vele, hogy randomjózsi kétgyerekes apuka megveszi az összkerekes vitara turbót, ami 140 lóerő, hülyegyerekbéla meg a lefingott 320d 136 le járművét. Télen ki fog nagyobb valószínűséggel beleesni hamarabb az árokba?
Lehet, hogy itt több járművezetői kategóriára lenne szükség, mint motorok esetén az A1, A2, életkorhoz és pávhoz kötve.
-
válasz
Kickass
üzenetére
Szerintem is valid volt, habár kényelmi szempontból egy sál vagy maszk jobb buli, mint a felhúzott póló, és valahogy normálisabban is nézel ki velük

Ez a 10 millió mindentjobbantudó országa, tök mind1 milyen hülyék vagyunk, úgyis megmagyarázzuk (vagyis a Gulyásgerike) hogy a másik a hülye mi pedig a helikopter!!!
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Gondolom ha megvan a merci rendszáma, akkor őt is meg fogják keresni, mert én elsőre nem láttam a félreállt autók között...
-
Kickass
őstag
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Nagyon off, de.
Van itt egy kis ertelmezesi problema a szolgaltatok meg az emberek fejeben is, nem a maszk hasznalata kotelezo, hanem az arc eltakarasa, a ketto nem ugyanaz, Feher Farkas tok valid volt.
En is csosalat hasznalok, es ahogy latom egyre tobben hasznalnak ilyesmit vagy peldaul bandanat.
Megis csak jobb ha 10 millio utonallo orszagara hasonlitunk
mint egy 10 millios korhazra.... -
Ádám16
addikt
válasz
CactuS
üzenetére
Az tuti, rendesen elrontották a farát.
Bár az alapkoncepciót se tarom szépnek, de az új csíklámpa felhúzva ezekkel az arányokkal bűnszar.Általában jobban tetszenek az újabb modellek, de az X6-nál az első széria a legszebb mai napig szerintem.
Az új E Merci se adja ki sajnos nekem. -
CactuS
Arcképgyáros
válasz
Magnum_
üzenetére
Az ilyet lehet Rosenheimig rugdosnám vissza, ha úgy jönne belém a dömperjével, hogy mögöttem ül az egyik gyerekem. Annyira nem tudom megérteni az ilyen embereket.
Ilyen helyeken olyan autóval jampiskodni, gyorsulni, ami 3-5 sec alatt futja meg a százat felelőtlenség.Az új x6 segge is bűn ronda élőben, valahogy nem adja ki a lámpa, az 5/7-es szériánál sokkal jobban sikerült.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
Pont ezt akartam irni, hogy igy el tudnam kepzelni.
Most epp a Mecca elott varok az ebedre, kijott uj X6M-mel (rosenheimi rendszam persze) a vallalkozo, nyilvan ugy kellett mennie, hogy padlo, de elotte balra kanyarodott egy auto, majdnem belement

-
válasz
pit stop
üzenetére
Negyed részben a középső sávba lógott be, háromnegyed részben meg a buszsávban állt.
Talán akkor kiütötte a futóművet...
Ha nincs benne pótkerék (kombiba nem fért?)
Ha V60 PHEV, úgy az akksi lakik a csomagtartó aljában. Normál V60-ban vélhetően lehet mankókerék. (A PHEV-ben csak defektjavító szett található.)
-
MasterMark
titán
válasz
stickermajom
üzenetére
De két lámpa között nem fog tudni olyan gyorsan forgalomban felgyorsulni arra a szintre. Szerintem.
-
Zoli-bácsi
senior tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Azzal a sebességgel amivel pl. ez az ökör ment (100-120?) még könnyebb eldobni, max 2 sarokkal később lenne a baleset mert akkora gyorsul fel.

-
stickermajom
addikt
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Ennyi. 120-szal el lehet dobni a vasat azzal is.
-
Zoli-bácsi
senior tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Jó, de az a baj, hogy egy 75 lovas suzukival is lehet "versenyezni". (szoktak is)

-
molnarpeter
nagyúr
válasz
pit stop
üzenetére
V60 D6 esetén a csomagtartó alját az akku tölti ki, nincs pótkerék hely és gyárilag kapni sem lehetett hozzá szerintem :/ hogy az elejéről hiányzott, az furcsán hangzik, de talán csak másik autóval vitték gumishoz a kereket
hátsó hajtásnál van egy csavar, ami ki tud lazulni, de az csak a féltengelyt rögzíti, kerék nem esik ki olyankor 
-
dj79
senior tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Van benne valami, de tulajdonképpen honnan számít erősnek egy autó? Mi lehetne a kiindulópont? Súly/lóerő arány? Az a baj, hogy az idióta minden autóban idióta.
-
MasterMark
titán
válasz
MasterMark
üzenetére
Kicsit továbbgondolva nem a megvételéhez kéne, hanem a vezetéséhez. Így talán nem sért senkit. Viszont pl. 5 évente újra kéne csinálni. (Meg amúgy a kresz vizsgát se ártana újracsináltatni.)
-
Zoli-bácsi
senior tag
-
-v-
addikt
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Ilyet sosem kívánnék senkinek, még neki se, de mondjuk azt, hogy soha többet ne legyen pénze autóra, azt igen.
-
Zoli-bácsi
senior tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Nem tudom, de remélem amputálni kell a lábát a kedves úrnak.
-
MasterMark
titán
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
"Verseny".
Amúgy mi lenne ha nagy-teljesítményű autót csak pszichológiai teszttel lehetne venni? Ez emberi szabadságjog megsértése lenne?
-
6030D
addikt
válasz
kisza25
üzenetére
Nekem van kis táskám
a millió kulcs, irat is miegymás miatt, de ha gyalog megyek el vásárolni egy pénztárcával, akkor csak zsebre vágom. Annyi, hogy egy uzsonnás zacsiba van begyűrve, hogy kevésbé legyen koszos a fehér maszk (kulcsok, farmer miatt).Legyen azért valami on is:
Így néz ki egy felrobbant Skyline motor belülről |youtube| -
6030D
addikt
válasz
aero.
üzenetére
Tegnap sikerült a Lidlben, de még a könyökhajlatomat is odatettem.
Igen, érdekes érzés utána belülről.... Nekem mosható van, hetente 2-3x kell csak használnom bevásárlásnál, home officban nem, szóval nekem nem nyűg. Csak az, hogy ne felejtsem el, hogy mindig nálam legyen. -
-
válasz
molnarpeter
üzenetére
2 éve ugyanitt műszakizott az autó, csak akkor itthagytuk előző este és másnap jöhettünk érte, akkor is benne volt már.

(#169921) fant0mi:
Nem tudom.
-
fant0mi
őstag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Ha csak a rendszamtabla megvilagitas ledes, azert ugatnak?
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
grizlisandor
üzenetére
Egyszer én is kipróbáltam a tolatóhoz (aztán műszakira menet már a másik oldalon hagyományos volt). Ki is szedték, én meg inkább beraktam MTZ-be fülke világításnak a LED-et

-
válasz
Integrale
üzenetére
Van a melóhelyen egy okosság, ami szállóige lett: " Jó az, csak nem arra vonatkozik!'
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#169909) atee_13:

(#169910) Qru:
Ott van a videón, hogy az új géppel fecskendezés működik.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az előző gép nem volt elég hatékony.
(#169914) Tsebacsi:
Nálunk a faluba(városba) nagypiaci nap van, ugye a piacon nem kell, boltokba kellene maszk, kb a boltban a 75% nem volt maszk, majd én éreztem magam hülyén.
Más:
Most műszkizik Pios, szög gyári. Kivéve a ledesített tolató lámpa, mert olyan a hátsó lökhárító aljába kell tenni. Természetesen a vizsgabiztos közölte velem, hogy olyan nem lehet és hozott bele egy normál izzót.
Remélem, ha végzett visszateszi bele a ledest.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
6030D
addikt
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Miért, maszkban, kesztyűben ha szemen tüsszentem, akkor jól jár?
Nem nagyon fogták fel az emberek, hogy a maszk nem őket védi, hanem ha ő fertőzött, akkor nem adja tovább. Csak ha ezt így kommunikálják, akkor "senki" sem hordaná, mert pont lesz@rja mi lesz a másikkal. Lásd, a boltban a nő maszkban, de átpakolt 3 kenyeret puszta kézzel, mert neki a belső kell. Nem egyszer láttam olyat, hogy lyukat csináltak a maszkra a ciginek.
Arra is kíváncsi leszek, hogy ha lefut ez az egész, akkor visszaállnak-e az emberek megint arra, hogy a férfi wc-ből 5-ből 3 ember kézmosás nélkül távozik.... -
törölt tag
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Az nem és két tejföl volt a kezében, aki ennyire tart a járványtól az miért nem nagybevásárlást csinál két hetente ahogy az elején én is tettem, meg miért a legforgalmasabb időpontban megy bevásárolni, ja mert akkor lemarad a napi trécselésről a boltban, mert egymás között ugye nem tudják terjeszteni.... Butácska az a helyzet, aztán túl sok M1-et néz mellé.
-
-
norrberth
addikt
válasz
bulikavagyok
üzenetére
hüüüü az az Audi..

-
törölt tag
Nem tudom volt-e szó róla, de hónap végéig van csak ingyenes parkolás.
És eltörölték a hülyeségeket is, kivéve a kötelező maszkot és blabla. [link]
Tegnap bementem a boltba céges autóval így nem volt nálam maszk a pólómat húztam az orrom fölé ez is megengedett már és a boltos is beengedett. Egy 50 körüli nő meg elkezdett nekem pampogni, hogy maszk nélkül menjek ki onnan, mondtam neki nem fogok, erre elrohant mellettem majdnem fellökött és azt mondta, hogy akkor tűnjek az útjából sipirc, őneki azonnal ki kell mennie innen.
Jóvan, menjél akkor.
-
törölt tag
válasz
gergo5991
üzenetére
Itthon semmi értelme ilyennek, mert leszívják a féktartályból azt a 3 decit, felöntik újjal és megvan a jó forráspont, viszontlátásra. Közben meg a kétféle kevert szar ahogy idővel kúszik lefele a csövön és oldja a koszt még rosszabb, mintha a 10+ éves gyárit hagyná benne érintetlenül.
Itthon már az nagy segítség volna, ha a meglévő szabályokat betartanák normálisan [link] , a szigorítások bőven ráérnek még mire felnőnek az emberek hozzá. -
atee_13
őstag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Ok, de te az (#169879) grizlisandor -ben a 190 ezerre kérdeztél mikor hivatkozva volt megjelölve a 190 ezer + még betettél egy videót is azt hittem arra a videóra gondoltál. A vezess.hu sat én is láttam tegnap reggel
// de már tudom hol csúszott el a diskurzus
-
Integrale
veterán
válasz
grizlisandor
üzenetére
A terraclean fb hozzaszolasai szanalmasak.
-
válasz
atee_13
üzenetére
Bástya, ez két különböző videó, van a TC-s Tibi műhelyes, ahol az alany egy Skoda Octávia autó 190k km-el, amit elvisznek a HHO-hoz és a TerraCleannel-hez.
Meg van, amit én linkeltem, az a TerraClean saját videója, ahol az alany egy Seat Ateca, nem tudjuk mennyi km-el.
Abban igazad van, hogy ki lett próbálva egy többet futott autón, lásd fent az Octáviá-n, de mint írtam, arra azt mondták, hogy nem hivatalos helyre vitték az autót, azért volt hasztalan a kezelés.

-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
simonjoe
üzenetére
Kikapják a tűzoltók simán az se jó ha betörik és összevagdosnak a szilánkok. Csak fóliással ne pottyanj vízbe, mert abból nehezebb kijutni. Bár már sok modern autóban van vízérzékelő a motortérben, amit ha rövidre zár a víz akkor leengedi a két első ablakot teljesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 11 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 92%
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GAMING PC! i7-13700F / RX 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

jó mondjuk nem nagy pénzért, de akkor is kivesz ilyenkor télit pláne 10evest.

Nekem jobban bejönnek a kiszámítható dolgok. Mondjuk az is furcsa volt, h egy nagyobb fékezésnél simám megúszott az autó. Ilyet még egyik német (izom)autónál sem tapasztaltam eddig. Meg is beszéltük haverommal, h az ő autója egy vadállat (musztáng - nyilván

Szebb, mint a mostani, az igen.