Hirdetés
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Stabil pályára állt az Android 16
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Maximálisan egyetértek veled. Annál is inkább, hogy a topikban minimális munka befektetésével a legtöbb kérdésre magyar válasz is nyerhető. Azoknak meg nem fogok órákat pötyögni, akik pár óra keresésre/olvasásra sem hajlandóak, de szeretnének nagyon sok pénzt kaszálni ezzel.
Érted, neki drága rá az ideje, de az én időm nem drága neki. Hát kösz, kihagyom.(#8202) Carline: A hatalmas különbség, hogy ott nem "meggazdagodni" akarnak az emberek a te munkádból.
Nonprofit én is szívesen segítek másoknak, persze, ha értelmes a kérdés, és nem arról van szó, hogy a kérdező lusta a keresőt használni. Nekem ezért gusztustalan sok új belépő hozzáállása, akik még a keresőt se hajlandóak használni, de írjuk le, hogy lesznek gazdagok. Többit lásd az előző bekezdésben.
Biztos, sokkal különb ember vagy nálam, de azért azon elgondolkozhatnál, nekem miért van vagy 10 000 szakmai hozzászólásom, míg neked a tizede...
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Külpolitika
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix G16 Új állapotú csúcskategóriás gamer laptop 1.5év garanciával!
- Gainward Ghost Geforce RTX 4070 Super GPU eladó
- Chieftec Smart Seriels GPS-500A8 80 Plus minősítésű 500W tápegység
- Honor Magic6 Lite 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy TAB S7+ 128 GB WiFi, gyári Samsung tok és billentyűzetes tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest