Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Garmin topik
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Google Pixel topik
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Stabil pályára állt az Android 16
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Maximálisan egyetértek veled. Annál is inkább, hogy a topikban minimális munka befektetésével a legtöbb kérdésre magyar válasz is nyerhető. Azoknak meg nem fogok órákat pötyögni, akik pár óra keresésre/olvasásra sem hajlandóak, de szeretnének nagyon sok pénzt kaszálni ezzel.
Érted, neki drága rá az ideje, de az én időm nem drága neki. Hát kösz, kihagyom.(#8202) Carline: A hatalmas különbség, hogy ott nem "meggazdagodni" akarnak az emberek a te munkádból.
Nonprofit én is szívesen segítek másoknak, persze, ha értelmes a kérdés, és nem arról van szó, hogy a kérdező lusta a keresőt használni. Nekem ezért gusztustalan sok új belépő hozzáállása, akik még a keresőt se hajlandóak használni, de írjuk le, hogy lesznek gazdagok. Többit lásd az előző bekezdésben.
Biztos, sokkal különb ember vagy nálam, de azért azon elgondolkozhatnál, nekem miért van vagy 10 000 szakmai hozzászólásom, míg neked a tizede...
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Külpolitika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Rövid videón a Heroes of Might and Magic: Olden Era
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Építő/felújító topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A JavaScriptes Intelligencia (MIjs, AIjs) !
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 Cellular, Véroxigén
- Lenovo Legion PRO 7, RTX4070, i9-13900HX Gaming laptop 2027.09-ig gari!
- UniFi Dream Router 6, új, fóliás, ingyen Foxpost
- Audioquest Rocket 44 Bi-Amp 2x3m hangfalkábel
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő iPhone 12 Pro Pacific Blue 128 GB szuper áron eladó !!! (14)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- iPad 10 eredeti Apple cover (Smart Folio)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest