Hirdetés
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Samsung-gyártású Snapdragon kerülhet a Galaxy S27-be
- Katonai strapabírással futott be a Moto G67 és Moto G77
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
enricotoxic
tag
Én vásárlás előtt nyomtam két napos pilot tesztet 1 db 6950-el.
Először a mine-litecoin pol-on voltam, de gyakran nem ment, a web iterface sokat akadozott/elérhetetlen volt.
Utána váltottam a give-me-coins pool-ra, az a rövid idő amíg próbáltam nagyon stabil volt. Pozitívuma még, hogy az oldalon a legördülő menüből ki tudod választani, hogy milyen kártyád van, legenerálja a configot. Bár ezzel az a gondom, hogy ugyan arra a kártyára más-más konfigokat találtam a neten, lehet, hogy az adott poolhoz az a legjobb(?), nem tudom. Ami még pozitívum a give-me-coins-nak, hogy van android monitor app hozzá és beállításkor nem kell bepötyögnöd egy végtelen stringet, hanem a monitorról qr kódot le tudod olvasni az okos-telefonnal, beállíthatod, hogy milyen gyakran értesítsen. Szépen megjelenik a hashrate az értesítés sávon vagy bármikor rá lehet nézni az alkalmazásra is.
Nem állítom, hogy a legjobb ltc pool, hiszen csak most próbálkozom. Még ki fogom próbálni azokat amiket itt a tapasztalt bányászok írtak.
Van egy jó lapom, de tápot nem lehet kapni. Szóval egyenlőre élettelenül hevernek az alkatrészek a szobában

Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- EAFC 26
- Trollok komolyan
- Horgász topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Okos Otthon / Smart Home
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- Windows 10
- Milyen asztali médialejátszót?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest