Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• enricotoxic

tag

válasz baji #6900 üzenetére

Én vásárlás előtt nyomtam két napos pilot tesztet 1 db 6950-el.

Először a mine-litecoin pol-on voltam, de gyakran nem ment, a web iterface sokat akadozott/elérhetetlen volt.

Utána váltottam a give-me-coins pool-ra, az a rövid idő amíg próbáltam nagyon stabil volt. Pozitívuma még, hogy az oldalon a legördülő menüből ki tudod választani, hogy milyen kártyád van, legenerálja a configot. Bár ezzel az a gondom, hogy ugyan arra a kártyára más-más konfigokat találtam a neten, lehet, hogy az adott poolhoz az a legjobb(?), nem tudom. Ami még pozitívum a give-me-coins-nak, hogy van android monitor app hozzá és beállításkor nem kell bepötyögnöd egy végtelen stringet, hanem a monitorról qr kódot le tudod olvasni az okos-telefonnal, beállíthatod, hogy milyen gyakran értesítsen. Szépen megjelenik a hashrate az értesítés sávon vagy bármikor rá lehet nézni az alkalmazásra is.

Nem állítom, hogy a legjobb ltc pool, hiszen csak most próbálkozom. Még ki fogom próbálni azokat amiket itt a tapasztalt bányászok írtak.

Van egy jó lapom, de tápot nem lehet kapni. Szóval egyenlőre élettelenül hevernek az alkatrészek a szobában :)

Új hozzászólás Aktív témák