- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
enricotoxic
tag
Én vásárlás előtt nyomtam két napos pilot tesztet 1 db 6950-el.
Először a mine-litecoin pol-on voltam, de gyakran nem ment, a web iterface sokat akadozott/elérhetetlen volt.
Utána váltottam a give-me-coins pool-ra, az a rövid idő amíg próbáltam nagyon stabil volt. Pozitívuma még, hogy az oldalon a legördülő menüből ki tudod választani, hogy milyen kártyád van, legenerálja a configot. Bár ezzel az a gondom, hogy ugyan arra a kártyára más-más konfigokat találtam a neten, lehet, hogy az adott poolhoz az a legjobb(?), nem tudom. Ami még pozitívum a give-me-coins-nak, hogy van android monitor app hozzá és beállításkor nem kell bepötyögnöd egy végtelen stringet, hanem a monitorról qr kódot le tudod olvasni az okos-telefonnal, beállíthatod, hogy milyen gyakran értesítsen. Szépen megjelenik a hashrate az értesítés sávon vagy bármikor rá lehet nézni az alkalmazásra is.
Nem állítom, hogy a legjobb ltc pool, hiszen csak most próbálkozom. Még ki fogom próbálni azokat amiket itt a tapasztalt bányászok írtak.
Van egy jó lapom, de tápot nem lehet kapni. Szóval egyenlőre élettelenül hevernek az alkatrészek a szobában

Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest