Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 - alap
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
bobalazs
nagyúr
válasz
bacsis
üzenetére
Persze, nekem is ezt mondták anno mindenhol hogy olvassak, és csak azt tudtam csinálni. Mondjuk az angol nekem nem okozott problémát, hamar megtaláltam mindenre a választ. Magyar nyelven viszont kacifántosabb, - egyrészt mi e nemzet gyermekei nem nagyon szeretünk egymásnak segíteni, vagy inkább jobban szeretünk úgymond keresztbe tenni, mondjuk szerencsére ez ide nem vonatkozik.
Szóval igenis lehetne mondjuk akár ezen a fórumon is egy kettő hozzászólás és/vagy leirás ami akkora segítség lenne a kezdőknek hogy ihaj, szépen leirná mit hol hova merre, hány méter. A google fordítás és az e téma körüli tapasztalat hiánya nagyon nagy hátrány, sokkal több időt vesz igénybe megérteni valamit, mint nekünk rutinosoknak leírni. Anno csináltam én is pár emberrel a bányászati útmutatót, teljesen plagizálva, mert egyenesen angolról fordítottuk. És biztos vagyok benne hogy sok embernek segített, és időt spórolt meg.(#62071) tibee77
Az elég nagy cumi, sajna nem tudok benne segíteni.
#62069) Necro_Ramone
Nagyon bunkó stílusban írtál.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest