Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Macrodroid
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood
veterán
Nezegettem az izmosabb ventiket az Ebayen,beleakadtam egy 4.8A, 7000 rpm peldanyba.
[kép]
Meg akartam nezni, mennyi lenne a szallitas 6 darabra,es valahogy sikerult megrendelni
Itt van a cucc, bar fogalmam sincs mit fogok csinalni vele, mivel ezek egyertelmuen data center (vagy garazs,sufni) cuccok. Egy sima 120-as ventibe belenyulsz,es eltorik a lapat, ennel szeretem viheted zacskoban a balesetire azt ami maradt az ujjadbol
A hangja olyan,mint amikor egy AN 225 felszall.
DC-m nincs,garazsom se, a sufniba meg max a ventiket mernem kirakni,de vgakat biztos nem.Igazabol a kerdesem az lenne, hogy amig bohockodok vele, erdemes figyelni valamire?
Elbirjak ezt az alaplapok ?
Vagy mondjuk egy ilyenre ha hatot radugok, nem lehet gond ? 6x4.8 az mar majdnem 30 amper.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Windows 11
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4593, 100% Akkumulátor
- Eladó egy Pixel 7 a Dobozzal tokkal
- 27% - GAMER PC! i5-14600KF / RTX 4070 Super / Z790 / DDR5 32GB / 1TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest