Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- OnePlus 15 - van plusz energia
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
TooCool
aktív tag
válasz
Nestor16
üzenetére
Én csak félig értem mit szeretnél, de attól, hogy csinálsz egy szótárat, amiben nincsenek benne a logikai kapcsolatok, azzal még nem sokra megy egy kezdő szerintem. Viszont tegnap vagy tegnapelőtt volt itt egy srác, akinek szintén annyit mondtunk, h olvasson vissza, és nem kell minden nap magyarázni. Néhány óra múlva beírta, hogy végigolvasta, és már dolgozik és, és megy mindene.
Ettől függetlenül, ha van kedved egy komplett leírást készíteni hajrá, valamennyit tudok segíteni.
Hozzáteszem, h én pl Cryptsy-t meg Krakent használok, és nincs offline tárcám, a többiek jó része pedig egészen máshogy adja elő ezeket a dolgokat. Szóval nem lesz instant megoldás mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest