Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Nestor16
senior tag
Szerintem ezzel érdemes kezdeni, aztán innentől, ami alatta van. A lényeget így értettem meg, legalábbis a bányászós részét, az hogy ebből hogy lesz nekem a bankkártyámon forint formájában valami is arra még rá kell jönnöm, addig meg bányászok, aztán lesz mivel kipróbálni

Mellesleg van még jó pár kifejezés, amit én is csak tippelek vagy egyáltalán nem tudok, gondoltam olyanra, hogy valami listaszerűséget leírok, és hogy beleírom a fogalmat, például WDC és mellé, hogy szerintem mit jelent, aztán ha segítenek a többiek a rossz megfogalmazásokat kijavítanák, a jó pedig ott marad akár más számára is, amiből tanulhat vagy átírom jóra és ezzel én is megtanulom remélem a dolgokat.Azért próbálkozok egy ilyesmivel, mert úgy gondolom kicsit könnyebb helyzetbe tudom hozni, aki szeretne segíteni, mert csak a rosszat kéne kijavítania. Ha benne lennétek, akkor én neki is kezdenék, aztán lesz ami lesz

Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest