Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kisi

aktív tag

Hát, Uraim, azt hiszem, sikeresen kinyírhattam a napokban valmi létfontosságút...
    A nem induló alkalmazások és hibák mostanra szaporodtak, vagy legalábbis kezdenek feltünni..
    Pld eltűntek a billentyűzet egyes funkciói. Játék alatt pld nincs shift gomb, azon kívül működik, sehol sincs kukac, és konkrétan hiányzik a keyboard beállítások közül a fül, ahol váltani lehet a billenytyűzetek és a nyelv, stb között.
    Terminalból indítva egy Dos ablak szerűségben tudtam állítani a billentyűzet kiosztást, hány gombos, stb, de akár mit állítottam, ugyanaz volt az eredmény.
    Az update kezelő csak terminal alól megy, jelenleg 4 update-t lát a tálca ikon szerint, feltenni egyet sem tud...

Amikor először felraktam a linuxot, úgy számoltam, hogy pár hét alatt kinyírom a próbálkozásokkal(.net felrakása), ismerkedéssel, és a tapasztalatok alapján teszek fel majd újat, jobban beállítva.

Úgy gondolom, egy mentéssel, és utána egy tiszta installal jobban járok, mint ha megpróbálnék foldozgatni.

Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget, Azt hiszem, hamarosan megy fel egy új Linux Mint...

Új hozzászólás Aktív témák