Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrhero
tag
válasz
Watt25 #70839 üzenetére
Teljesen igazad van. Erre utaltam az előző hszben, hogy a technikai hátteret felejtsük el, mert elég erős párhuzam van a két szükséges tuner és a TV + videó kombó között. Csak annyit szerettem volna mondani, hogy a mai user bemegy a hülye azért nem vagyokba, megveszi az okos, vékony dzsatubés, 50 colos szörnyet csilliárdokért, amire az van írva: fel tudok venni vazze, csak nyomjad meg a gombot. Megyomja a gombot, de a csilliárdos csoda csak nem úgy vesz fel ahogy a 30 éves videjó. Pedig ez már okos meg lapos, a 4D-ből a fing feature is megvan esténként.
Pár éve még nem lehetett netezni meg telefonálni egyszerre. Azt is milyen sávszéllel.. Aztán jött egyik csoda a másik után, ma meg...
Szóval értem én, hogy gőzgép de mi hajtja?Arra azért kíváncsi lennék, hogy egy mai átlagos tv esetén, ami tud felvenni külső adathordozóra mennyibe kerül egy tuner és mennyi lenne a költségvonzata ugyanazt a modellt két tunerrel szerelni. Ergó mennyit kellene a profitból feláldozni, hogy egy tényleg használható funkció legyen az eredmény, amit jogosan hívhatnánk "felvételnek".
-
mrhero
tag
válasz
Watt25 #70821 üzenetére
Szerintem is gáz, szóval nem gáz, ha gáz.. az a gáz, hogy nem érted, hogy másnak ez miért gáz
Egyébként meg a felvétellel kapcsolatban sokan a VHS-es időkre asszociálunk, ahol ugye nem volt probléma ha mást akartunk nézni mint felvenni. Most a technológiai háttértől tekintsünk el, mivel eltelt jó pár év azóta. Ha egy mai tévében van felvevő funkció arra gondolunk, hogy ez minimum olyan szinten működik mint egy videónál anno, vagy még jobban.
-
mrhero
tag
valakinek van infója mikor lesz a connect sdk-ból (https://developer.lge.com/webOSTV/develop/second-screen-app/) működő 2nd screen webOS-en?
-
mrhero
tag
sziasztok,
Olvastam korábban már valakinek volt ilyen problémája, de nem találtam rá megoldást.
LB671-nél hogyan tudom a DNLA/smartshare funkciót beletenni abba a listába, ami az input gomb megnyomása esetén jön fel? -
mrhero
tag
szia farkas-j, az aláírásodban szereplő segédletek mennyire kompatibilisek más LG tévékkel?
Konkrétan a 42LB670/671 érdekelne
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Lexus, Toyota topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Kerékpársportok
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest