Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Watt25
veterán
válasz
coppola #93822 üzenetére
Mivel az enyémnek pontosan ugyanaz a baja, mint amit a legutóbbi linkelt videóban mond az illető, valamilyen tapasztalatom nekem is lesz a dologról, majd beszámolok. (Én mondjuk első körben csak a HDMI chip lábait melegíteném forrasztópákával.) Csak még nem tudom, mikor lesz időm foglalkozni a dologgal.
-
mokus18
tag
válasz
coppola #93214 üzenetére
Tőlem nem, pedig regisztrálni február 15-ig lehet.
És csak egy automatikus üzenetnek tűnő üzenet jött...ahogy te is írtad. Hogy köszönjük a programban történő regisztrációt, és h tartsa meg ezt az emailt.Valaki esetleg a LG oldalán, létrehozott fiókot és ott regisztrálta a vásárolt terméket?
És ott esetleg kezel dátumokat? -
gippazoid
senior tag
válasz
coppola #91225 üzenetére
Viszont ha a 6400 és a 6470 is IPS akkor fogalma nincs mi a különbség a két készülék között. Talán csak a színe (fekete vs. barna). A 6470 nem tűnik fémnek.
A 6470 talpa egyes fotók szerint mintha rövidebb lenne, ami nekem jó, mert még jobban ki lehet tolni az asztal szélére.
-
Dwatti
addikt
-
PioDVD
senior tag
válasz
coppola #90351 üzenetére
Igen, olvastam, de tv-kről írt, a 32-es meg inkább játékszer.
Szóval nem tudom, a többi-ben benne van-e 32-es.
Nem tudom, mikor lesz időm, de be kell mennem a mm-ba, megnézni ezt az oldalról sötétedést. Lehet, hogy tényleg ips, csak gyengébb ilyen téren, mint a 42lf652v. (meg a monitoraink)
-
h1mpi
félisten
válasz
coppola #90193 üzenetére
Nem volt ilyen érzésem. Nagyon dicsérte a 6950-et az mondta, hogy nagyon "erős" VA panel van benne és hogy leginkább a saját felhasználói szokásaim döntsék el, hogy melyiket veszem. Egyedül ez az EDGE LED és Direct LED dolog ami még érdekel, hogy Nekem az 5 méterről számítana-e vagy sem?
-
frankstork
aktív tag
válasz
coppola #89719 üzenetére
A színtérrel tisztában vagyok, de direct LED, vagy edge LED a jobb? Most pl ha a jobb készülék 20ezerrel drágább, nem gond. Az idei 6300as 189ezer. A tavalyi 635, ami ugye nagyjából ugyanaz, ugyanannyi. Inkább vegyek tavalyit, esetleg magasabb kategóriájút ha annak szebb lehet a képe, vagy ideit? Elmegyek 220ig. 55", UHD, HDR, smart. Ezek az igények.
Playstation miatt szeretném -
Dzsedáj
tag
válasz
coppola #89671 üzenetére
Tegnap du. jött meg. Így érdemit még sokat nem tudok mondani. Igyekeztem kézileg beállítani ez alapján: [link]. Hát nem estem hanyatt, nekem ez a beállítás nem annyira tetszett, vagyis csak részben. Ugye azt ajánlja, hogy kapcsoljuk ki a local dimming-ot, viszont akkor olyan felhős ezekkel a beállításokkal, hogy a fekete kép bevilágítja a szobát. Így én közepesre állítottam így már tetszik amit látok. Szerintem mérföldekkel jobb így. Nappali fénynél a gyárilag belőtt Eco mód a tuti vagy az Eredeti. Maga a rendszer egyébként gyors és akadásmentes. Nekem speciel nagyon bejött a magic remote. A hangja se remegteti az ablakot, de egy 2 éves LGhez képest vmivel jobb. Aki vájtfül az majd vesz mellé amit akar. Hirtelen ennyi, képileg még nem feszegettem a korlátait. 1080p Avatar volt nálam a legmagasabb felbontású film anyag, talán jövőhéten már többet tudok mondani. Esetleg valahonnan lehet leszedni tesztvideókat, képeket?!
Ui.: Egy 60Hz IPS paneles tv-hez képest teljesen rendben van. Tekintve, hogy új ára anno ~ 420k volt és én 197k-ért vettem. Természetesen van szebb, van jobb nála, de én nem szándékoztam többet kiadni TV-re. A következő már oled lesz, talán akkor már kapni majd barátibb árban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest