Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
malnabokor
senior tag
válasz
muranyig #69509 üzenetére
Szia, MAC esetén nem tudok nyilatkozni teljes értékben, de iPad-ről igen.
Saját magában nem tud kapcsolódni, mivel csak az AirPlay-t támogatja, így vagy egy Apple TV-t veszel, vagy pedig van egy EZCast rendszer ([link].
Ez támogatja a korábbi Windows-ok, Mac, iOS (7.0-tól felfele), Android képrnyőmegosztást, szóval nagyjából mindent. Az EZCast-os HDMI Stick-ek általában $19-ért rendelhetőek keletebbről, itthon 5-6000 körül vannak garanciával.
(Ha pedig csak képeket és videót szeretnél megosztani, és nem kell a képernyőtükrözés, akkor vannak DLNA alkalmazások (pl iMediaShare)). -
törölt tag
válasz
muranyig #69155 üzenetére
Egy próbát megérhet ez a 850V Picture Settings alapvető beállításai, a te tévédre nem találtam egyelőre. A fehéregyensúlyt és színenkénti beállítások kivételével, mert az eléggé eltérhet minden egyes tévén. Többen is használják például az energiatakarékos üzemmódot is, minimum, vagy közepes beállítással.
lethos A Kép>Kép beállítása >További kép beállításoknál(Picture Options) van a TruMotion, amit lehet fokozatonként állítani, vagy egyéniben 1/7-re állítva is jó lehet, majd próbáld ki.
Az Általános menüben van az Automatikus kikapcsolás, ami 4-6-8 óra inaktivitás után lekapcsol.
A színeket nem állítanám el, mert az nagyon egyéni lehet, igaz utána bármikor visszaállítható. A videóban a háttérfény is túl magas szerintem, 60-nál nem venném nagyobbra. A többi része elég jónak tűnik. -
-
direwolf
őstag
válasz
muranyig #68764 üzenetére
Szerintem ne erőltesd a beépített lejátszót. Gondolom ha már 4k tv-t vettél akkor igényes vagy a minőségre, és a tv lejátszója sajnos nem túl jó minőségű. Nem jól állítja be a fekete szintet és zajos a képe.
Szerk.: illetve még mielőtt leszólnak, ez a WebOS 1.4-re vonatkozik, 2.0-ban nem tudom, hogy változtattak-e ezen.
-
olajbogyo
aktív tag
válasz
muranyig #68752 üzenetére
Szia!
Ha nem támogatja az LG.....akkor nálam miért megy a serviio-n keresztül a uhd lejátszás?
Most már valóban érdekelne, mert gyanítom azt hiszitek kamuzok....
Pedig komolyan mondom, hogy megy(LG UB820).
Mi van nálam, amitől megy? De most már letöltök több uhd filmet is, és meglesem, hogy azzal megy-e......de mint mondtam korábban(68571 hsz) a MIB 3 4K filmet gond nélkül meglestem DLNA-n LAN-on keresztül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest