- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
OldMike
őstag
A Scart dugó (a belső kábelezésétől függően) lehet bemenet vagy kimenet, illetve ha van egy váltógomb rajta akkor mindkettő. Ez magyarázhatja a nem működést.
Egy Jack-RCA kábel nem nagy költség, mindenképpen érdemes kipróbálni. A tévé Audió menüjében ne a fejhallgató kimenet legyen kiválasztva. Az erősítőn ki kell próbálni az AUX illetve a TV bemenetet is, de szerintem az előbbi lesz a nyerő.
Megjegyzés: korábbi LG tévéknél panaszkodtak, hogy furcsán működik a fejhallgató aljzat. Azt írták hogy kissé gorombán kell benyomni a dugót, hogy jól működjön.
-
huncutka1029
addikt
Ha scarton viszed ki a hangot, akkor csak az analóg jel megy ki,.
Ráadásul csak a tv tuner hangja. a külső forrásoké nem ( net stream, USB, DLNA)
Optikával és egy DAC átalakítóval már beviheted az összes jelforrás hangját az Erősítőbe.Régen írtam, Netcastos tv-nél még a füles hangereje szabályozható volt tv távpiszkával.
WebOS nál ezek a megoldások játszanak. -
OldMike
őstag
Kicsit furcsa ez az eszköz. Nem tűnik házimozinak, mert csak rádióantenna csatlakozója van. Látszólag 5.1-es (a hangfal csatlakozások alapján), de nem tudom miből kapna ilyen jelet? A bemenetek egyértelműen sztereóknak látszanak. Ahogy korábban írták ennek az 5.1-nek csak akkor lenne értelme, ha a digitális csatlakozók (optikai és koaxiális) valóban bemenetek lennének, de nem hinném hogy elírták volna.
Régi eszközökre azért tettek digitális kimenetet, mert akkoriban talán voltak digitális felvevő eszközök.
Szerintem ha nincs valahol még elrejtve valamilyen bemenet (azon kívül, amit lefényképeztél), akkor ezen nem jön össze a tévével az 5.1-es hang, legfeljebb sztereó, ahogy korábban írták.
-
törölt tag
Talán ilyen adapterrel menni fog:Toslink jel átalakító audió konverter.
-
OldMike
őstag
Nem tudom milyen ez a Philips, de a többféle bemenetet tudó eszközöknél van valamilyen input kiválasztási lehetőség. Általában - ez esetben persze nem biztos - az AV bemenet az RCA csatlakozós (analóg) videókábelt szokta jelenteni. Az optikai bemenethez inkább ilyesmi tartozna: Optical In, esetleg Toslink In, vagy valami Digital (akármi) In. Nem az aljzatra gondolok, hanem valamilyen gombra, vagy menüben kiválasztható lehetőségre.
Például a fórumtárs eszközén a 11. pont szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- Bestbuy játékok
- Azonnali fotós kérdések órája
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest