- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
HUTCHDB #4131 üzenetére
1. letöltöd a cloudyg3 romot, kimásolod a zipből a system/etc/gps.conf fájlt.
2. felmásolod az sd-re
3. valami roottal működő fájlkezelővel (pl: totalcommander) átnevezed a futó romon a gps.conf fájlt gps.conf_old-ra
4. bemásolod ugyanoda az sd-ről a gps.conf fájlt.
5. megadod neki a jogokat: rw-r-r
6. reboot
7. teszt -
SztiviVander
addikt
válasz
HUTCHDB #4022 üzenetére
sygic mélyvíz?
úgy néz ki ez lesz az új dizájn. de mivel play-en egyelőre 14.3.4 az utolsó verzió így ezeket a 14.6-osokat én bétának veszem akárki akármit mond. főleg hogy 2 naponta jön új "véglegesnek" mondott verzió. és persze egyik bugosabb mint a másik. az egy előnye hogy működik benne a magyar TTS hang.
-
b.daniel
senior tag
válasz
HUTCHDB #3922 üzenetére
+1
Nekem is lassan egy hete MIUI van fent, de teljesen meg vagyok vele elégedve. Egyedül az akksiidő lehetne jobb picit, de így is kibirja nap végéig, úgyhogy nem nyavajgok. Ha erről váltani fogok az vagy MIUI 6 port lesz, vagy valami Android L rom, de egyik se most lesz még. -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
HUTCHDB #3874 üzenetére
Nálam annyira jól működik most a 9.26-os verzió, hogy nem hiszem, hogy frissítek.
Egyébként ez a frissítés mindösszesen, (emiatt szerintem nem érdemes) :MIUI ROM 4.10.10 Full Changelog
Note: Changelog marked out for Mi 3/4/Pad is for MIUI 6, otherwise, it's for MIUI V5.
[Contacts]
New - Added 'Directory' group (Mi 3/4 W/C) (10-8)
[Gallery]
Optimization - Moved 'Share' button in cloud album to the bottom (Mi 3/4 W/C) (10-9)
[Mi Life]
New - Save Directory business number to contacts (Mi 3/4 W/C) (10-8)
Optimization - Order of numbers searched from Directory when dialing a number (Mi 3/4 W/C) (10-8)
Fix - It might show as blank when tracking a express shipment number (Mi 3/4 W/C) (10-8)
Fix - Sometimes, it would FC when sending online messages (Mi 3/4 W/C) (10-8) -
Kurzuh
aktív tag
válasz
HUTCHDB #3825 üzenetére
Már sikerült kikapcsolnom. Hangerő fel+kábel bedug.. be is jön az LG logó, de nem lép be Download Mode-ba, hanem megy tovább, azaz lesz az LG logó után egy fekete képernyő(közbe a képernyő világít) és a PC feldob sok-sok formatálni való meghajtót, plusz 1 mappát, amiben van egy imagine mappa, abban sok szar. Gondolom már elkezdte felnyomni a dolgokat, de nem sikerült.
Egyszóval most már Download Mode-ba se tudok bejutni, még ha ki van kapcsolva se. Factory reset menü van, oda be tudok kerülni.
Valami ötlet? -
válasz
HUTCHDB #3776 üzenetére
Próbáld ki tényleg a CM Browser -t baromi gyors, talán picit gyorsabb még a Chrome -tól is! Csak sajnos nálam BRUTÁLISAN eszi az aksit, még akkor is ha csinálok neki egy max 960MHz -es cpu profilt!
Pedig szívesen használnám mert nagyon jó, de a baromi nagy étvágyát nem tudom tolerálni! -
rayoliviero
veterán
válasz
HUTCHDB #3745 üzenetére
Itt a gyári böngészője a Miuinak.
System/app mappából szedtem ki.
-
válasz
HUTCHDB #3745 üzenetére
Hát talán ez, vagy Opera Classic, CM Browser,Next Browser....
-
Mozart62
csendes tag
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
HUTCHDB #3363 üzenetére
csengebben=gyengebben akart lenni...
A mai napon is -20 mb-al lett kisebb az adatforgalmi mennyisegem a viber miatt...
Egyszeruen nem tudom mi van, de ez nem tarthato, mert 20 mb x 30 nap az 600 mb csak a hatterfolyamatokra, raadasul egyetlen egy uzenetet sem kaptam meg, mert nem szinkronizalt...
Amikor beleptem a viberbe, akkor irta ki, hogy "csatlakozas", es nehany mp mulva jelentek meg az uzeneteim.
Ez mar kritikan aluli...Nalatok mi a helyzet?
-
iceQ!
addikt
válasz
HUTCHDB #3320 üzenetére
S2-n én is használtam MIUI-t. Nekem valahogy nem jött be. CM-et azt használtam egy idegi viszont mindig visszahúzott a szívem a gyári stock romokhoz. A főzött romokban mindig volt valami ami hiányzott és nem lehetett bele rakni sajnos :\
Cloudy 2.0 van. Számomra ez tökéletes. Csak kíváncsi voltam a XIAOMI-ra
-
Mozart62
csendes tag
válasz
HUTCHDB #3320 üzenetére
Én is két évig használtam S2-őn a MIUI-t. Most is van egy mentésem belőle az LG2 őn. teljesen egyedi minden rajta.
Nagyon csípem a sokoldalúságát. Szinte minden cserélhető pár pillanat alatt. Jó pár újdonság is belekerül egy egy frissítéssel. Kb. 5-6 perc mentésből visszarakni, váltani Optimusról. két három hetente cserélem, így nem unalmas.
Pl: a mozgó óra. még nem találkoztam vele sehol máshol. -
Danny365
őstag
válasz
HUTCHDB #3279 üzenetére
Nem olyan bonyolult, az 5-ös verzióig egy flashelhető zipben voltak a módositott driverek/fájlok ÉS a módositott kamera .apk is (ami a gyárit cserélte le). Ebből volt olyan verzió is, ami egy alkalmazás volt, és azon belül lehetett feltenni az emlitett dolgokat azoknak, akik nem raktak fel custom recovery-t.
Az 5-ös verziótól csak a drivereket flasheled, magát a kamera appot úgy telepited fel, mint bármilyen más alkalmazást. Ez már nem is cseréli le a gyári kamerát, hanem mellé teszi (ez azért is kellett, hogy a különálló XCam settings app működjön vele). Igazából ennyi a történet. Ha valaki csak az alkalmazást telepiti fel, az igazából túl sok különbséget nem fog látni szerintem.
@fery02
Igen, elég csak az apk-t telepiteni. Valójában semmi érdekes nincs ebben, xdabbeb mondta, hogy a driverek mehetnek, de az alkalmazást ne tegyék bele a ROM-okba a készitők.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Crypto Trade
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- Medence topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Forrmell.enn
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest