- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorkovics
csendes tag
-
Sanyika1
tag
Két napja én is feltettem ezt az új romot, ami nem is volt olyan egyszerű, de biztos én bénáztam. Valaki leírta, hogy melyik korábbi ICS rom (3.1 a vége) apn config.xml file tartalmazz a hazai mobilnet beállításokat, ezért én még telepítés előtt felülírtam az apn config.xml-t. Ezt úgy csináltam, hogy előbb a rom zip file kitömörít, apn filet felülír, rom vissza tömörít, sd-kártyára másol. Cwm-el 5-ik próbálkozás után feladtam, nem sikerült a telepítés, mindig megszakadt és hozta a régi romot.
Azután felmásoltam az SD kártyára a buherálás nélküli romot, és egyből feltelepült.
Mit rontottam el?
Az apn-t így manuálisan állítottam be, az is egy óra volt míg megtaláltam hol kell.
Aki még előtte álll: Settings--More--Mobile networks--Access Point Names--Sim kiválsztása--Menü gomb: New APN stb.
Két nap tapasztalatai:gyors, fagyás mentes, jó a GPS, minden program fut rajta ami korábban, videó nem szaggat, végre tudok keresni a névjegyzékben!!!
Hibák: APN lista hiánya, Data usage-ban nem tudok limitet és ciklust állítani (legalábbis még nem jöttem rá)
Véleményem szerint ez a rom a legalkalmasabb a magyarosításra!!!
Hungobongó, ha tudnád vállalni a magyarosítását ez szvsz. már végleges megoldás lehetne, nagyon megköszönnénk. -
PtY68
csendes tag
Szia,
Köszönöm, épp ezt akartam elkerülni (~400 üzenet, tele linkekkel) - bízva abban, hogy van itt valaki, aki már csinált ilyet, és segít.
Félreértés ne essék, nem kértem step-by-step guide-ot, de ha válaszként azt kapom,. hogy:1. az a rom jó, amit leszedtél. (v. nem, de ez jó: _link_)
2. mentsd a telefonodat le így: _link_
3. tedd fel a letöltött romot így: _link_
4. stb. stb.Nekem az is bőven megfelel.
Ok, ha sokat kértem, akkor nyilván bennem van a hiba, és nekiállok átnyálazni 400 hsz-t és 3000 belinkelt oldalt, mert meg szeretném update-elni a telómat.De azért köszi, ez is egy jó tipp, mert végülis célra vezet (megj. Ha tudod, hogy minden kérdésemre választ kapok, akkor 99%, hogy a válaszokat is tudod...)
-
kort01
aktív tag
Oroszul nem tudok, ezért egy elég rossz Google fordítás következik:
ICS-LePhone mod az ATS v4.1
A figyelmet egy új változata a firmware néven 4.1 (4.1 - ez nem egy változata Android, és a változat az egység).
Jelentős változások a rendszer nem teszi az összehasonlítást 4,0, így a 4.1-es verziójaVersion 4.1:
- Teljes odeks firmware;
- A legújabb kiadása a rakétaindító Trebuchet (például pácolt indulások);
- Jobb képminőség töltés közben ki a telefont. állapotban;
- Teljes fordítás kérelem "Settings" (megnyalta majdnem minden helynevek a Google Nexus S);
- Néhány új elemek a beállításokat;
- Képesség, hogy kiválassza, hány rabszolga. táblázatok a beállításokat, és így tovább;
- Wallpaper "Lenovo" ofitsialki az ICS;
- Videooboi ofitsialki az ICS;
- Új dallamait ofitsialki Lenovo;
- A hang, amikor a "Lenovo";
- Helyezze vissza a kérelmet "FM-Radio": vett ofitsialki ICS;
- Fix fiók létrehozása Google (nincs kép jelenik meg üdvözlő);
- Fordította angolra kérelem "Factory Mode", ez volt minden kínai (még a nevét a listán az alkalmazások);
- Fordította az "orosz ember" app Shazam;
- Eltávolítva player "CM Music" helyett, én módosított "Apollo";
- A legújabb verzió a "Flash Player" (a piac nem) + Fixed bugs velük;
- A legújabb verzió a "Google Play" és a "Maps";
- Most a firmware frissítésre kerül az éteren keresztül (OTA), a tulajdonságok "About telefon" - kattintson a "Frissítés". Maradj hangolt
- Néhány egyéb kisebb változtatásokat.Hozzáadott tapasz azok számára, akik a problémát, mert CPU reboot.
Hozzáadott tapaszt a szokásos launcher.
Universal foltok illik. -
hungobungo
senior tag
Nem, ez az amit te linkeltél. Azért azt csináltam meg mert a build ugyanúgy 306-os.
A LePhone 4 alapja egy B79 rom, és elvileg 305-ös build. Ha gondoljátok azt is meg tudom csinálni, de most ez volt a legegyszerűbb.
Irjátok meg, hogy mit kell benne még mókolni (pl. apn lista, SD kártya csere a vold.fstab-ban), és belerakom. Egyáltalán megy?
-
kort01
aktív tag
-
T_W_S
csendes tag
Titanium free verzióval csináltam én is mentést a játékokról amik fent voltak, miután feltettem az új romot, én is szenvedtem vele, másolgattam a backup-ot ide-oda, majd újraindítottam és sikerült visszaállítani a játékállásokat.
A kamerás dolgot nem tudom mire érted, nekem még mindegyikkel jól ment, vagy rosszul, csak akkor most nálam az az etalon. -
kort01
aktív tag
Rendben, várjuk.
(#309) Chs76: az APN hiány nem probléma. Orosz fórumot olvasgattam, idáig még nem tudtam eldönteni, hogy mennyire lehet jó...
(#311) Beers: Pigatt részére meg is adtad a feladatot
Tőle is várom a visszajelzést, ha csere mellett döntött.
(#312) T_W_S: Esetleg Te is megpróbálhatod a Chs76 által javasolt LePhone féle romot.
-
T_W_S
csendes tag
A probléma az, hogy nem tudom mire cseréljem le. És mi garantálja, hogy egy másikon menni fog? Most hogy már van a telón pár dolog, nagyon nem cserélgetnék ROM-ot, mert még nem értem teljesen hogyan tudom menteni az adataimat, beállításaimat, stb.
Esetleg valaki nem próbálná meg feltenni valamelyik programot, hogy nála megy-e?
(Endomondo, Runkeeper, SportyPal)
Köszönöm! -
-
Imote77
csendes tag
Köszi a segítséged, no meg a türelmed, de azért még húznék azon a bizonyos cérnán.
Verzió: Rom Manager Premium v5.0.0.8
Flash ClockworkMod Recovery: 5.x.x.x --> Lenovo a750-t felismeri, de azt írja, hogy nincs hivatalosan támogatott cwmr. Választok a két lehetőségből:
2.x.x.x -->csak bevillan bootoláskor a recovery
3+.x.x.x --> működik a recovery, de kínai, egy angol karakter sincs benne és nem is találja az e meghajtót sem, amin a rom van.Gondolom, megint valami 1szerű a megoldás...
-
Stehe
aktív tag
Romoknál BG ill. ICS esetében mik a jelenleg ajánlottak? Van egy link ahol felteszik / felteszitek az utsó verziót? Szívesen kipróbálnám az ICS-et is, bár nem tudom mennyire final verziók a jelenlegiek...
Nekem a telóval igazából 3 problémám lenne, nem tudom valamely ROM orvosolja-e őket:
- Sms küldés csak gyári appal működik, GOSMS Pro nem küldi el, ill. hibaüzit sem dob. Gondolom a DUAL sim miatt, más sms kezelőt pedig nem találtam
- GPS jel találás nagyon-nagyon lassú. Pedig EPO, AGPS, WIFI meghatározás bekapcsolva, de így is min. 5-10 perc... Olvastam fórumon, h. más is találkozott ezzel, ill. van akinek azonnal talált jelet... Ha nem is naponta, de hetente azért használnám.
- Kontak adataimat csak a Gmailről szinkronizálom, és ha egy telszám úgy van benne, hogy 0620xxxxxxx, nem pedig +3620xxxxxxx, akkor nem írja ki a hozzá tartozó nevet, így mindig azt hiszem ismeretlenek keresnek. Néhánynál átírtam, de nincs energiám az egészre. Majd jött egy ötlet, hogy kiexportálom az összes nevet Gmailből, majd beimportálom, de akkor a 0620xxxxxxx-as telefonszámok elejéről levette a 0-t, mivel számként tárolja. Itt feladtam. :-) -
Stehe
aktív tag
-
Geree
senior tag
Rom foruma:
http://forum.china-iphone.ru/viewtopic.php?p=640831#p640831Letoltes (lehet regisztralni kell hozza a forumon)
Kozben kiderult, hogy miert volt borzaszto hangos es torz a hangja...
a /data\nvram\APCFG\APRDCL\Audio_Vol_custom fajl torlese utan visszaalt gyari beallitasra. -
melkah
tag
Hungobungo kepei
Bar ezek a kepek nem sokat mutatnak.Sajatomat szivesen megmutatom, de nincs mivel lefenykepeznem max tukroben onmagat de ahoz meg nincs feltoltott szam bitang csocsom es szoke hosszu hajam.
Szoval max IRL mukodhet. -
kort01
aktív tag
Visszaraktam az a750_s148_120428_cybermaus_v1 ROM-ot, de ugyanaz a helyzet. Megcsináltam a szokásos cache és data törléseket is.
Némely Samsung és HTC készüléknél írtak hasonló jelenséget, de ott rootolt telefonnál egy fájlt ki kellet törölni és magától újrakalibrálta újraindításkor. Ebben egyelőre nem találtam még meg hasonlót sem. Gravity sensornak vagy Accelerometer sensornak írják a benne lévő érzékelőt
Viszont egy kicsit lassabbnak éreztem a 2.3.6-ot, voltak pillanatnyi megakadások (Defy gyári ROM érzés), mondjuk azért használatban ez nem okoz gondot. Végül visszaraktam az a750_s306_120530_cybermaus_ics_v1.3-at.
Ez egyelőre rejtély számomra... -
kort01
aktív tag
-
Sanyika1
tag
Az általad linkelt CWR felrakásával elvész a jelenlegi rom, a A750_S148_120428_RUS by Anton_vrn v1.3 és a feltelepített programok, beállítások is?
Már egész jól belaktam a telót, csak akkor cserélném le igazából a romot, ha lenne egy stabil magyarosított, amit a kolléga igért a szabi után, vagy egy olyan amivel működik a GPS.
Ha a kettőt egyben tudná...... egye fene, az sem baj. -
Sanyika1
tag
Nekem is megérkezett pénteken az amokbuy-ról a Lenovo A750, két hét sem telt el a megrendeléstől számítva
Adtak hozzá grátisz egy szemkápráztatóan kék szilikon tokot amivel már elég bumfordi, egy pót hátlapot és fóliát. A bőrtok nálam lemaradt, nagy kár. A kijelzője elmegy kategória, az xperia mini Bravia kijelzőjéhez szokot szememnek fapados, de a célnak megfelel.
A russian rom van rajta, gmail, Play áruház mennek, MoreLocale2-vel magyarul.
A skype, viber is fut, fagyást eddig nem tapasztaltam. Ami a nagy bánatom, ahogy már más romnál is írtátok, gond van a GPS-el. A szélvédő alá téve 5 perc alatt sem talál műholdat, kiszáltam a kocsiból kézbe véve ég felé tartva is nagy nehezen. IGO8-al használtam, vezetés közben is akad, fáziskésében van. Lehet hogy nem is rom kérdése, hanem egyszerűen ilyen gyenge minűségű GPS van a telefonban?
Romcserével megvárnám, hogy hungobungo topiktárs megérkezzen a nyaralásból, és magyarosítaná az igéretesnek tűnő ROM-ot. Köszi a részletes leírásod, azt kérdezném, hogy ez a leírás fog majd akkor is kelleni, mivel ez már root-olt készülék?
Ja, mégegy bosszantó kényelmetlenség, de lehet csak én vagyok a béna. Laptopról WIN7 alatt tudok küldeni bluetoot-on bármit a telefonra, fordítva viszont nem. Van valami ötletetek?üdv
-
kofy
tag
Rákerestem a hivatkozott ROM-ra. A Mobileuncle-s kínai fórumról azt silabizáltam ki, hogy ez egy CM-es és Lenovo-s hibrid ROM. Vagyis fogtak egy CM ROM-ot és keresztezték a Lenovo egyik stock ROM-jával. És ahogy kivettem, ezt kínaiak tették. Tehát szerintem nem hivatalos CM, de jó lenne, ha nem lenne igazam és csak a gyenge kínai tudásom miatt írok itt hülyeségeket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Renault, Dacia topik
- iPhone topik
- Elektromos autók - motorok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- E-roller topik
- Energiaital topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest