- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stehe
aktív tag
Ill az lemaradt, h. a telefon akksija fullon volt, és végig töltőn...
-
Stehe
aktív tag
Az orosz feliratat egy újraindítás megoldotta, viszont ez a rom is folyamatosan újraindul. KB. egy éve már írtam a fórumon pont ez miatt, bár az másik ROM volt. Lehet valamit rosszul csinálok? Az ajánlott ROMot az alábbiak szerint telepítettem:
- Régi rendszer teljes backup
- Wipe data (factory reset)
- Format /system
- Wipe cache
- Wipe dalvik-cacheMajd a ROM telepítése install fájlból. Mit csinálhatok rosszul? Szeretném feltenni az új ROM-ot, mert érződik rajta, hogy jóval gyorsabb mint az előző, csakhát gyakran (használat közben 5-10 percenként) újraindul... Találkozott már más is hasonló hibajelenséggel?
-
Stehe
aktív tag
-
Stehe
aktív tag
Szia!
Nekem Vodafonenal szokott hasonló problémám lenni, de mióta megvan a telefon. A munkahelyemen ahol ülök, Vodás káertyával egyszerűen lehetetlen telefonálni. De ha kimegyek a szobából, már okés. Viszont ez nem készülékhiba, mivel a kollegák is hasonlóval szenvednek samsung, ill. Motorolakészülékekkel is.
-
Stehe
aktív tag
Sziasztok!
A telómon bő fél éve az A750:4,0,3:apkhot_0623_v3_smilevvvmod_v.3 ROM van fent, ami az elmúlt hetekben kezdett megkergülni (váratlan fagyások, bizonyos appok amik eddig működtek újrainstall után sem indulnak el, stb...)
Eddig a fenti ROMmal teljesen meg voltam elégedve, viszont gondoltam lecserélném... Láttam lentebb a linket a jelenlegi ROM-okról, viszont sajnos nem tudok őket beazosítani. Most melyik tűnik a legstabilab / leggyorsabb ICS ROM-nak? A magyar nyelv annyira nem fontos...
Ill. létezik olyan progi, ami a telefon jelenlegi alkalmazásait + beállításait + adatait lementi és az új ROM-on visszateszi? Régebben a Titanium backup prot használta, de az alkalmazások felét tudta csak vissarakni, a beállításokat pedig sehogy...Köszi!
-
Stehe
aktív tag
válasz
hungobungo #487 üzenetére
Sajnos a #413-ban említett rom a Factory reset után is újraindul, így szerintem ezt a verziót skippelem...
Hungabongo, a legfrissebb ROM-od hol található, honnan lehet még leszedni? Arról is elég jókat olvastam! :-)Köszi!
-
Stehe
aktív tag
válasz
hungobungo #487 üzenetére
Köszi a választ! Igen, újra megpróbálnám feltenni a romot, most factory reset után... Ha nem rakom fel a ROM-ot újra, akkor gondolom a gyári szoftver kerül vissza rá... És az ICS nekem szimpatikusabb... :-)
-
Stehe
aktív tag
válasz
hungobungo #485 üzenetére
Többször átolvastam már a fórumot, de azért erősíts meg lécci:
- CWMOD-ba ujraindítás
- Dalvik cache törlés
- Factory reset beállítás
- Install zip fájlbólVagy esetleg kihagytam valamit?
-
Stehe
aktív tag
válasz
hungobungo #483 üzenetére
Dalvik cache törlést nyomtam, factory resetet nem... LEhet az volt a probléma? Factory reset esetén nem veszik el az IMEI szám? MErt akkor fel is teszem újra... Az elmúlt fél órában 3x újraindult úgy, hogy végig itt ült mellettem az asztalon...
-
Stehe
aktív tag
válasz
hungobungo #481 üzenetére
Köszi!!!
Felraktam a romot, ill. a zipbe már beleraktam az általad csatolt APN fájlt. Az ICS, mint felület nagyon tetszik, viszont a telefon elég gyakran újraindul... Tegnap este 3 óráig próbálgattam, legalább 4x újraindult magától, és ma reggel is kétszer. Pedig volt, hogy a háttérben sem futott semmi, csak egyszerűen a menüben scrolloztam. Ezen lehet orvosolni, vag pedig próbálkozzak új ROM-mal?
Hungabongo, még a nyáron olvastam, hogy készülőben van egy új ROM, ICS alapokon! Azzal kapcsolatban van infód?Köszi!
-
Stehe
aktív tag
válasz
hungobungo #479 üzenetére
Köszi!
És honnan tudok letölteni jó APN fájlt? Vsz. ebben is cserélni kell, ha a kolléga így járt vele...
-
Stehe
aktív tag
Angol romok között melyik az ajánlott verzió, ami stabil? Vagy ezeket hol lehet nyomon követni? Xda developersen nem találtam Lenovo fórumot...
Egyre jobban bugzik nekem a gyári rom, szeretném lecserélni (eltűnnek a kontaktok, smst nem lehet küldni...) -
Stehe
aktív tag
Nektek nem szokta kitörölni a kontaktlistát? Nálam néha teljesen kitörli (gmailről szinkronizálom), ilyenkor újra kell indítani... Ha meg átmásolo SIM-re a kontaktokat, nem látszódnak rendesen a nevek... :-(
-
Stehe
aktív tag
válasz
hungobungo #209 üzenetére
Szia Hungobongo! Sikerült végül feltölteni a ROM-odat? Előre is köszi a fáradozást!
-
Stehe
aktív tag
válasz
hungobungo #209 üzenetére
Köszönjük, ha feltöltötted ki is próbálnám, épp romot keresek! :-)
-
Stehe
aktív tag
Romoknál BG ill. ICS esetében mik a jelenleg ajánlottak? Van egy link ahol felteszik / felteszitek az utsó verziót? Szívesen kipróbálnám az ICS-et is, bár nem tudom mennyire final verziók a jelenlegiek...
Nekem a telóval igazából 3 problémám lenne, nem tudom valamely ROM orvosolja-e őket:
- Sms küldés csak gyári appal működik, GOSMS Pro nem küldi el, ill. hibaüzit sem dob. Gondolom a DUAL sim miatt, más sms kezelőt pedig nem találtam
- GPS jel találás nagyon-nagyon lassú. Pedig EPO, AGPS, WIFI meghatározás bekapcsolva, de így is min. 5-10 perc... Olvastam fórumon, h. más is találkozott ezzel, ill. van akinek azonnal talált jelet... Ha nem is naponta, de hetente azért használnám.
- Kontak adataimat csak a Gmailről szinkronizálom, és ha egy telszám úgy van benne, hogy 0620xxxxxxx, nem pedig +3620xxxxxxx, akkor nem írja ki a hozzá tartozó nevet, így mindig azt hiszem ismeretlenek keresnek. Néhánynál átírtam, de nincs energiám az egészre. Majd jött egy ötlet, hogy kiexportálom az összes nevet Gmailből, majd beimportálom, de akkor a 0620xxxxxxx-as telefonszámok elejéről levette a 0-t, mivel számként tárolja. Itt feladtam. :-) -
Stehe
aktív tag
-
Stehe
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám a recoveryvel... Nekem gyárilag rajta volt a telón a ROM manager, de amikor a "Backup current ROM" menüpontot választom, a telóm típusát nem tudom kiválasztani a listáról. Enélkül pedig nem állnék neki ROK-ot cserélni. (A teló rootolva is van gyárilag, így nem vagyok benne biztos, h. flashelni is szükséges-e még egyáltalán...)
Beers 101-es kommentjét is próbáltam követni ill. megnéztem a videot is, de miután kitömörítettem a driver.zip-et nem találja meg a mappában a helyes drivert. Igaz nem is "MT65xx preloader"-nek ismeri fel hanem phonenak...Tudnánok ebben segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Diablo IV
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- További aktív témák...
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest