- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
o_pegazus_o
tag
Sziasztok!
Ma kaptam kézhez egy LenovoA789 telefont. Etotalkos magyar rootolt rom van rajta. Magyar android 4.0.4. Viszont a romot nem tudom lementeni, mert ahogyan tudták levédték. A szokásos módon elindítva a backup funkció nem csinál semmit.
Hogyan kéne lebányászni a romot róla? 1-2 napig lesz csak nálam...
-
o_pegazus_o
tag
Van egy stabil régebbi eredeti romom imei számokkal együtt. Azzal kipróbálva működött azonnal minden. Ezen felbuzdulva itt átírtam az IMEI számokat a mt6516imei.apk programmal. Ezután egy szűz sc kártyára kicsomagoltam az eredeti hugobongo érintetlen romot és visszaírtam. Ez meghagyta az átírt IMEI számokat és jó lett. Feltételezésem szerint ott hibáztam, hogy a próbálkozások során mindig ugyanazt az sd kártyán lévő romot akartam használni, nem újra felírni a kicsomagolt frissel.
-
o_pegazus_o
tag
A leírás alapján beírtam a telefonban található IMEI 1 számot és generáltam egy IMEI 2 számot. Viszont a bekapcsoláskor azt írja ki hungobongo romjával, hogy érvénytelen IMEI szám mindkettőre. Mit rontok el?
-
o_pegazus_o
tag
Sziasztok!
Frissítettem hungobungo első magyar romjára. A telefon kiírta, hogy inkompatibilis az IMEI és nem csatlakozik hálózatra. A dobozon lévővel nem egyezik egyik IMEI sem. Nem tudom, mitől változott meg az IMEI szám, de ha átírom a fórumon talált megoldások valamelyikével, a dobozon találhatóra akkor jó lesz?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Napirajz könyv
- Apple MacBook Air Megbízható társ a mindennapokra!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest