Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacyka
aktív tag
válasz
hungobungo #562 üzenetére
biztos van, kipróbáljuk.
-
gorkovics
csendes tag
válasz
hungobungo #557 üzenetére
Tényleg szép a felület. Csak az a baj, hogy ez is orosz... Jó mélyen bele kéne túrni hogy teljesen magyar legyen (cirill szövegek nélkül). Felületes fordításnak szvsz nincs értelme. Tesztelést most nem tudom vállalni, valaki más esetleg ??
-
Lacyka
aktív tag
válasz
hungobungo #511 üzenetére
hiába írom felül megáll!
Viszont rootuninstallerrel eltávolítva, anysoft keyboard felrakva, APN conf cserélve, és lásd műxik. android keyboard se cseszeget a leállással.
Még tesztelem mit tud, meg indul a titanium, és igyekszem belakni.
Tapasztalatokat később megosztom. -
Lacyka
aktív tag
válasz
Megpróbálom, hátha megy?!
Apropó, lenovo-nak a képernyőzárját (asszem le Lewidget a neve), hogy tudom ráhegeszteni? -
válasz
Én feltettem ebből a romból az eredetit. az megy rendesen igaz nem beszél magyarul, az sd tényleg fel van cserélve de szerintem okosabb is így, tehát a /sdcard a microsd és a /sdcard2 a belső 2GB, ami a mass storage-t illeti, amig nem választom ki a másik két opciót addig automatikusan mass storage, de ha már átváltok fényképező vagy media kezelőre akkor nem tudok visszaváltani mass storage-ra.
-
Chs76
csendes tag
válasz
hungobungo #504 üzenetére
Próbálkoztam de sajnos fagyogat
-
Chs76
csendes tag
válasz
hungobungo #504 üzenetére
Az Android-billentyűzet alkalmazás sajnos leált Ez a hiba üzenet
Felraktam újra most műxik lehet én csesztem el valamit. Nah mindegy tesztelgetem majd -
Chs76
csendes tag
válasz
hungobungo #502 üzenetére
Szia hungobungo
Billentyűzethiba így nem jutottam sokáig vele -
Sanyika1
tag
válasz
hungobungo #498 üzenetére
Mi a megoldas, ki kell cserelni a phone.apk-t?
-
szivose0907
csendes tag
válasz
hungobungo #492 üzenetére
Nem mondhatnám hogy hosszú combjaim vannak, de akkor majd kérdezek. Lehet-e magyar menüt rakni az A789-re? A dual sim-nél a két kártyánál lehet 2 különböző csengőhangot állítani a bejövő hívások megkülönböztetéséhez?
-
Stehe
aktív tag
válasz
hungobungo #487 üzenetére
Sajnos a #413-ban említett rom a Factory reset után is újraindul, így szerintem ezt a verziót skippelem...
Hungabongo, a legfrissebb ROM-od hol található, honnan lehet még leszedni? Arról is elég jókat olvastam! :-)Köszi!
-
Stehe
aktív tag
válasz
hungobungo #487 üzenetére
Köszi a választ! Igen, újra megpróbálnám feltenni a romot, most factory reset után... Ha nem rakom fel a ROM-ot újra, akkor gondolom a gyári szoftver kerül vissza rá... És az ICS nekem szimpatikusabb... :-)
-
Stehe
aktív tag
válasz
hungobungo #485 üzenetére
Többször átolvastam már a fórumot, de azért erősíts meg lécci:
- CWMOD-ba ujraindítás
- Dalvik cache törlés
- Factory reset beállítás
- Install zip fájlbólVagy esetleg kihagytam valamit?
-
Stehe
aktív tag
válasz
hungobungo #483 üzenetére
Dalvik cache törlést nyomtam, factory resetet nem... LEhet az volt a probléma? Factory reset esetén nem veszik el az IMEI szám? MErt akkor fel is teszem újra... Az elmúlt fél órában 3x újraindult úgy, hogy végig itt ült mellettem az asztalon...
-
Stehe
aktív tag
válasz
hungobungo #481 üzenetére
Köszi!!!
Felraktam a romot, ill. a zipbe már beleraktam az általad csatolt APN fájlt. Az ICS, mint felület nagyon tetszik, viszont a telefon elég gyakran újraindul... Tegnap este 3 óráig próbálgattam, legalább 4x újraindult magától, és ma reggel is kétszer. Pedig volt, hogy a háttérben sem futott semmi, csak egyszerűen a menüben scrolloztam. Ezen lehet orvosolni, vag pedig próbálkozzak új ROM-mal?
Hungabongo, még a nyáron olvastam, hogy készülőben van egy új ROM, ICS alapokon! Azzal kapcsolatban van infód?Köszi!
-
Stehe
aktív tag
válasz
hungobungo #479 üzenetére
Köszi!
És honnan tudok letölteni jó APN fájlt? Vsz. ebben is cserélni kell, ha a kolléga így járt vele...
-
bprubin
tag
válasz
hungobungo #476 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget,amint lesz időm kipróbálom.
Esetleg nem tudtok olyan romot a telohoz,amit zip file-ként telepítve a recoveryből telepíthető? -
Sanyika1
tag
válasz
hungobungo #467 üzenetére
Üdv újra a fórumon, úgy vártunk már mint a Karácsonyt
A (#413) Lacyka hsz-ban szereplő rom lehetne a tuti befutó, pár hete már az fut nálam, csak jót tudok róla mondani, de erősítsék meg a többiek is.
(A névjegyzék keresésben akadt némi fennakadásom, de az egyik fórumtárs ötlete alapján az is megoldódott.) Az apn lista hiányzik csak belőle, telepítés előtt próbáltam belegányolni de nem jött össze, manuálisan kellett beállítani.Természetesn vállalom a tesztelést.
-
Lacyka
aktív tag
válasz
hungobungo #464 üzenetére
szia, kapunk új romot?
-
Lacyka
aktív tag
válasz
hungobungo #410 üzenetére
Itt van.
Javítanivalókról beers tud nyilatkozni, ő próbálta. -
beers
addikt
válasz
hungobungo #368 üzenetére
Feltettem, boot, boot és boot.....! (wipe stb volt)
Felraktam a LePhone 4.1-et, aztán titaniummal a mentéseimet és kezd összeállni.
Kamera megy, maradok ennél egylőre....! -
beers
addikt
válasz
hungobungo #388 üzenetére
Néztem és sajnos a többi sem tökéletes.
-
pigatt
őstag
válasz
hungobungo #373 üzenetére
Szia hungobungo!
Egy olyan kérésem lehet, hogy ha raksz össze egy király végleges romot, hogy kedvemért bele tennéd az Email.apk alkalmazást? Mert azzal nagyon frankón betudom állítani a céges címemet. Egyszer felraktam egy rom-ot amibe nem volt benne és sehogy nem tudtam utólag felerőltetni.
Előre is köszi!
-
beers
addikt
válasz
hungobungo #375 üzenetére
jaaa, ok
-
beers
addikt
válasz
hungobungo #373 üzenetére
Mire gondolsz, hogy megy-e?!
A rom elég fasza, próbáltam!
APN, SD-belső rom csere (fentebb linkeltem -362) és a launcher fagyás volt amit észrevettünk hogy problémás!
Sajnos én készenlétes vagyok kedd reggelig, addig nem tudok romot cserélni...!
-
beers
addikt
válasz
hungobungo #368 üzenetére
Ez leophone 4.0 alapú ?
köszi -
Lacyka
aktív tag
válasz
hungobungo #364 üzenetére
Én is szívesen tesztelem, ha gondolod.
-
beers
addikt
válasz
Ok, köszi!
ha szerinted nem, akkor melyik legyen?
-
hungobungo
senior tag
válasz
Megnéztem, ahhoz képest hogy "Deodexed_firmware_repacked_by__pollkovnik_11.07.2012", még fullra odexelt. Ez biztosan jó lesz?
-
beers
addikt
válasz
hungobungo #360 üzenetére
Szia!
Ez jónak tűnik!
Ebbe kellene bele heggeszteni a magyar nyelvet, ha megoldható! (tesztelem szívesen, ha kell)
Pár módosítást meg kellene oldani:
- Magyar nyelv
- Magyar APN-eket bele rakni
- SD, belső memória csere ez talán megoldja
- Launcher eltávolítás. (esetleg csere pl. go)
Hirtelen ennyit találtunk. -
Stehe
aktív tag
válasz
hungobungo #209 üzenetére
Szia Hungobongo! Sikerült végül feltölteni a ROM-odat? Előre is köszi a fáradozást!
-
válasz
megtekintjük, köszönjük.
-
GBRDVD
tag
válasz
Köszönjük, várjuk!
-
Lacyka
aktív tag
válasz
Köszönjük a fáradozásaidat. Várjuk a feltöltést.
-
Stehe
aktív tag
válasz
Köszönjük, ha feltöltötted ki is próbálnám, épp romot keresek! :-)
-
beers
addikt
válasz
ejj pedig a hangrögzítő.......... (csak vicc volt
)
-
Geree
senior tag
válasz
hungobungo #192 üzenetére
ezeket állítottam be:
<apn carrier="T-Mobile NET" mcc="216" mnc="30" apn="internet" type="default,supl" />
<apn carrier="T-Mobile MMS" mcc="216" mnc="30" apn="mms" user="mms" password="mms" mmsc="http://mms.t-mobile.hu/servlets/mms" mmsproxy="212.51.126.010" mmsport="8080" authtype="1" type="mms" />
<apn carrier="T-Mobile WNW" mcc="216" mnc="30" apn="wnw" mmsc="http://mms.t-mobile.hu/servlets/mms" mmsproxy="212.51.126.010" mmsport="8080" authtype="1" type="default" />betettem a régi Cyanogenmodos apns-conf.xml-t, de nem ismerte fel valamiért (az GB-hez volt...lehet, hogy ICS-en kicsit mas?)
-
GBRDVD
tag
válasz
hungobungo #186 üzenetére
Várjuk!
-
beers
addikt
válasz
hungobungo #186 üzenetére
A 4.0.4 nem fasza....!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- Trollok komolyan
- sziku69: Szólánc.
- iPhone topik
- Macrodroid
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest