- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Mobil flották
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacyka
aktív tag
Na első napi tapasztalat:
- Villámgyors, SPB Shell 3D-t használok, az előző rommal néha beakadt, ezzel pikk-pakk
-Akksibarát (munkatelefon, régi rommal estére már 21-22% volt az akksi, ma 44%, úgy hogy nekem folyamatosan megy az adatkapcsolat)
-Végre működik a hálózat alapú helymeghatározás (előző 2 rommal nem ment)
- Minden program kompaktibilis vele a play-ről (smartbank, vonatdroid, viber, whatsapp)Eddig the best! Marad, köszönöm.
-
hungobungo
senior tag
Ok. Vissza tudja valaki tenni az eredeti bill-t, és azzal tesztelni? LatinIME.apk vagy vmi hasonló a neve.
Az sd csere és a mass storage kezelés ennek a 4.1 romnak a képessége, nem én csináltam. Az apn listát szintén nem tartalmazza, ki kell cserélni egy teljesre. Itt a közvetlen link: letöltés -
Lacyka
aktív tag
Ja és a hívásnál említett, hogy csak a számát látod a nevét nem pobléma sem jelentkezett.
Ez az ún. "Caller ID Bug" A750 betegség, az XDA-n sokat foglalkoztak vele.
De mint említettem nekem egyik rommal sem jelentkezett, pedig van tel. szám elmentve 06.... és +36... al is, ennek ellenére mindegyik rom kiírta a hívó fél nevét.
Nem értem. -
hungobungo
senior tag
Két dologra várok: hogy megjöjjön a teló amin tesztelhetem (már úton van, talán jövő hét közepére végére ideér), a másik, hogy az eddigi ICS romok mind-mind egy kiszivárgott egy Android 4.0.3 S306 build 2012.05.15-i mutációi. Vagyis pl. az "Apkhot_lenovo750_4.0.4_0707_Smilevvv" is ugyanez a 4.0.3-as, nem tudom honnan veszi a 4.0.4-et.... Hátha jövő hétre kijön vmi újabb!
-
Sanyika1
tag
Talán mondanom sem kell ezen a jó kis russian romon a Mobiluncle is alapból rajta van
Viszont a Location-ban csak a NetLoc menüpont van, a geocodert sehol nem találtam. Ettől eltekintve megcsináltam mindent ahogy írtad, és......
Mind a Google Maps, mind az IGO 2, azaz kettő!!! másodperc alatt bepozicionálta a helyzetet a lakásban ablak mellett.
Gyorsabb is lett az IGO, villámgyorsan betölti az uticélt.
Holnap vezetés közben is kipróbálom, hogy nem szakadozik-e, elég gyorsan reagál stb.
És most kérlek áruld el, hogy jöttél rá erre a lehetőségre?
A Play Áruház-ban töröltem az update-kat, azt vissza lehet állítani? -
Lacyka
aktív tag
Na megoldottam a GPS kérdést, most már az legalább működik, bár a netes helymeghatározás még most se, de nem adom fel.
A GPS-hez a következőket csináltam:
Mobiluncle föltelepít, elindít, Engineer Mode (MTK), belépsz a Locationba.
A netloc és a geocoder szolgáltatást is átállít MTK-ra, reboot, majd Play áruház cache és frissitések törlése.
Reboot, újra engineer mode és a locationba visszaállítva mind2 google-ra, majd újra reboot.Azóta a gps a google maps-al tökéletesen szakadásmentesen működik, előtte egyáltalán nem ment.
Viszont a wifis és 3g-s helymeghatározáson dolgozni kell, mert az még nem megy. -
Sanyika1
tag
Köszönöm mindkettőtöknek a segítséget.
Mielőtt telepítettem volna Beers leírása alapján a CWMR-t, gondoltam kipróbálom van-e már alapból a készüléken, és láss csodát harmadik próbálkozásra elő is ugrott egy recovery, azokkal a menüpontokkal, ami a belinkelt leírásban is szerepel.
A pontos típusa: CWMR Touch v5.5.0.4 a www.592zn.com-ról.Gondolom ez is megfelelő lesz, vagy inkább mégis cseréljem le? Mit javasoltok?
üdv
-
Sanyika1
tag
A saját poziciót a Google térképen aktiválod? Mert azt olvatam, hogy az a közeli WiFi hozzáférési pontok (ha van) alapján lövi be a pozicód, ennnek fügvényében pontatlan is lehet.
Ha a Switch-en bekapcsolom a GPS-t, akkor a Location settings-ben csak a Use GPS satellites mellett van pipa, a GPS EPO assistance és A-GPS mellett nincs. Be kell ezeket is jelölni?
Nem lehet, hogy ez a baj?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PR-Telecom
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Gumi és felni topik
- Metal topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest