- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dj_Lucifer
újonc
Sziastok
Le tudna valaki irni a pontos menetrednet a ROM ujitasahoz?
Felszeretnem rakni ezt a ROMot http://www.needrom.com/mobile/lenovo-a750-4, de nem boldogulok vele
a mostani ROM verziom 4.0.3 IML74K.Rev5.Cuoco92 -
Stehe
aktív tag
Ill az lemaradt, h. a telefon akksija fullon volt, és végig töltőn...
-
Stehe
aktív tag
Az orosz feliratat egy újraindítás megoldotta, viszont ez a rom is folyamatosan újraindul. KB. egy éve már írtam a fórumon pont ez miatt, bár az másik ROM volt. Lehet valamit rosszul csinálok? Az ajánlott ROMot az alábbiak szerint telepítettem:
- Régi rendszer teljes backup
- Wipe data (factory reset)
- Format /system
- Wipe cache
- Wipe dalvik-cacheMajd a ROM telepítése install fájlból. Mit csinálhatok rosszul? Szeretném feltenni az új ROM-ot, mert érződik rajta, hogy jóval gyorsabb mint az előző, csakhát gyakran (használat közben 5-10 percenként) újraindul... Találkozott már más is hasonló hibajelenséggel?
-
Stehe
aktív tag
-
Chs76
csendes tag
http://yadi.sk/d/2uOglUph8YIvI
ICS-LePhone mod by ATs v4.2.1 -
PtY68
csendes tag
Sziasztok,
Még tavaly nyáron lett felfrissítve a telefonom 4.0-ra. Érdeklődnék, hogy most mi a legjobban bevált ROM, amire érdemes frissíteni, és honnan lehet leszedni?
Megköszönnék néhány linket és tanácsot, ritkán járok erre, és nem néznék most át 600+ bejegyzést
Köszönöm szépen a segítséget előre is! -
Stehe
aktív tag
Szia!
Nekem Vodafonenal szokott hasonló problémám lenni, de mióta megvan a telefon. A munkahelyemen ahol ülök, Vodás káertyával egyszerűen lehetetlen telefonálni. De ha kimegyek a szobából, már okés. Viszont ez nem készülékhiba, mivel a kollegák is hasonlóval szenvednek samsung, ill. Motorolakészülékekkel is.
-
melkah
tag
Nem bizom benne , hogy nagyon sokan hasznaljatok meg ezt a telefont vagy latogatjatok ezt topicot, de tapasztalt valaki olyat, hogy ingadozik a tererosseg ?
Nekem ket darab telenor kartya van a telefonomban es ott ahol eddig tudtam telefonalni most lehetetlen.
Ugyanott parszor kapok sms-t , hogy hivtak de ki voltam kapcsolva.
Eddig az osszes ilyen esetben mikor raneztem a terero indikatorra a 4-bol minimum 1 vonal volt es megis neha kikapcsoltnak hisz a kozpont. 1 vonallal neha lehet telefonalni neha nem. De volt mar olyan is, hogy ket vonallal se tudtam kb telefonalni, ja es mindezek mellett a telefon szerint 3G-m van. Es mindez Budapest belvarosaban.Ugyanazt a romot hasznalom kb 1 eve eddig hibatlanul, most meg ujra is huztam hatha, de nem segitett.
Valaki tapasztalt mar hasonlot ?
-
Chs76
csendes tag
Megjelent az ICS-LePhone mod ATS v4.2.0
-
törölt tag
Hello,ilyen telefonon gondolkozom,mi a véleményetek róla,leginkább telefonálásra kell + netezés,aksi meddig bírja milyen a kijelző, hangerő és minőség?thx
-
melkah
tag
Ezeket azert erdemes ujrainditani, hiaba unix megis kell neki, en kb hetente rugok rajta egy restartot es kivaloan mukodik .
A750_S306_120530_cybermaus_ICS_V1.3.zip
A750_S306_120530_cybermaus_ICS_V1.zip
Ez van fent egy ket appot kiszedtem de tokeletesen meg vagyok vele elegedve. -
kort01
aktív tag
Kísérletezni mindig érdemes, persze ez attól is függ, hogy mennyi időd van. Én már sok romot kipróbáltam, jelenleg az A750_ROW_S114_cybermaus_ICS_V3.1 van a telefonomon. Alapból minden benne van, már nem kell a romba belenyúlni. Néhány gyári alkalmazás nem tetszett, azokat eltávolítottam, a többit csak a Play-ről kell letölteni.
-
Stehe
aktív tag
Sziasztok!
A telómon bő fél éve az A750:4,0,3:apkhot_0623_v3_smilevvvmod_v.3 ROM van fent, ami az elmúlt hetekben kezdett megkergülni (váratlan fagyások, bizonyos appok amik eddig működtek újrainstall után sem indulnak el, stb...)
Eddig a fenti ROMmal teljesen meg voltam elégedve, viszont gondoltam lecserélném... Láttam lentebb a linket a jelenlegi ROM-okról, viszont sajnos nem tudok őket beazosítani. Most melyik tűnik a legstabilab / leggyorsabb ICS ROM-nak? A magyar nyelv annyira nem fontos...
Ill. létezik olyan progi, ami a telefon jelenlegi alkalmazásait + beállításait + adatait lementi és az új ROM-on visszateszi? Régebben a Titanium backup prot használta, de az alkalmazások felét tudta csak vissarakni, a beállításokat pedig sehogy...Köszi!
-
Sanyika1
tag
válasz
gorkovics #591 üzenetére
"a felületén fakók a színek, "
Inkább pasztelesek, nem olyan élénkek a menük színei, nem a háttérképekre, fotókra értem
de ez még nem annyira gáz, viszont az aCalendarnál belefutottam én is a fehér alapon fehér betűkbe
"Nekem gond nélkül importálta a névjegyeket és görgethető, semmi baj nincs vele"
Rájöttem mi a gond nálam... A belső memóriában lévő 3 db. vcf kiterjesztésű fájlokat találta meg, nem az sd karin lévőket!!! Mit kellene átállítanom?Szerinted a ICS-LePhone_mod_by_ATs_v4.0(final) romba jó lenne ez a Phone.apk? Nem rontom el, ha megpróbálom lecserélni a ciril betűst úgy ahogy leírtad?
üdv -
gorkovics
csendes tag
-
gorkovics
csendes tag
válasz
Sanyika1 #589 üzenetére
"Nem tudnád feltölteni azt a romot, amiben már nem ciril a dialpad?"
- Sajnos azt én nem integráltam bele a romba hanem mint külön apk-t raktam fel (de maga az apk már nincs meg, valahonnan le lehet tölteni még biztos..keresgetni kell...)
...aztán sd-re fel - telepíted - elindítod - majd mobiluncle-val leszeded a régit - reboot és voilá..
asszem valahogy így csináltam... -
gorkovics
csendes tag
válasz
Sanyika1 #590 üzenetére
"Ugyan az elején kiválasztottam az angol nyelvet, de a csengőhangok kínaiul vannak, "
- A csengőhangok nekem is kínaiul vannak de csak mert ezek az alap csengőhangok kínai fájlnevekkel. Feltölthetsz rá angol, vagy magyar.. fáljneves csengőhangokat. a kínaiakat meg törölheted..
"a felületén fakók a színek, "
- Ezt nem értem."és mikor a névjegyzékben az sd kártyáról szeretnék korábban lementett névjegyzékfájlt betölteni a telefonra, akkor csak az első hármat hozza, nem engedi kiválasztani a legfrissebbet, nem görgethető. "
- Nekem gond nélkül importálta a névjegyeket és görgethető, semmi baj nincs vele"
"Valamint sem a bekapcs gomb hosszanti nyomására, sem külön alkalmazásként (ez a hungiéba van így) nem csalható elő belőle a cwm recovery, nyomogathatom félnapokig össze-vissza a gombokat "
- A recovery a bekapcs gomb és asszem a hangerő minusz (vagy plusz?) gombjának egyszerre történő nyomva tartásával hozható elő bootoláskor."
megnézem lehet, hogy még megvan a rom, de ilyen tekintetben elég hanyag vagyok
-
gorkovics
csendes tag
válasz
Sanyika1 #585 üzenetére
Nekem a Gorka HUN rom van fent azóta, hogy megcsináltam. Semmi bajom vele. Asszem a feltöltött csomagban még nem szerepel a a nem cirill karakteres dialpad.apk...de anno én valahogy megmókoltam..szóval nekem már nem cirill...
Egyedül most csak az zavar néha, hogy az sms-eknél sárga alapon szürke meg világoskék szöveget használ, ami alig olvasható ezen a világossárga háttéren. De szerintem ugyanúgy le lehet cserélni benne
az sms apk- t, ahogy a dialapadot is..csak azóta nem volt időm ezzel foglalkozni..Szóval összességében nálam hibátlanul megy azóta smart launcherrel és nem is tervezem egyenlőre lecserélni
-
Sanyika1
tag
Kipróbáltam a hungi -féle magyarított A750_4.0.4_apkhot_0615_smilevvv rom-ot, és a következőket tapasztaltam:
Az adatforgalmi adatok nálam sem működött ahogy többen jelezték, valamint a Play áruházból nem sikerült a Vibert és a Go Weather Ex-et letölteni. „Az eszköz nem kompatibilis ezzel a verzióval.” Természetsen a wipe data/factory reset + wipe cache pertition + wipe dalvik cachet megcsináltam a romcsere előtt és után is, más oka lehet. Tovább nem is kísérleteztem vele, max egy órát volt fent, sajnos ennyi hiba már nekem sok.
Következő versenyző a gorkovics kolléga #556 hsz-ben szereplő a750_s306_120530_cybermaus_ics_v1 + v1.3 upgrade rom lett. Ez van fent tegnap este óta, de úgy érzem ez sem lesz befutó...
Ugyan az elején kiválasztottam az angol nyelvet, de a csengőhangok kínaiul vannak, a felületén fakók a színek, és mikor a névjegyzékben az sd kártyáról szeretnék korábban lementett névjegyzékfájlt betölteni a telefonra, akkor csak az első hármat hozza, nem engedi kiválasztani a legfrissebbet, nem görgethető. Valamint sem a bekapcs gomb hosszanti nyomására, sem külön alkalmazásként (ez a hungiéba van így) nem csalható elő belőle a cwm recovery, nyomogathatom félnapokig össze-vissza a gombokat
Összegezve úgy látom, hogy meg kell békülnöm az angol nyelvel, és a hónapok óta stabilan működő ICS-LePhone_mod_by_ATs_v4.0(final) rommal.
Van itt még valakinek egyáltalán Lenovo A750-ese a fórumon, vagy már mindenki lecserélte ezt az „öreg igáslovat”?
Abban kérném a segítségeteket, hogy az ICS-LePhone_mod_by_ATs_v4.0(final) romban a ciril betűs tárcsázót hogyan tudnám lecserélni???
Ha ez megoldódna, nem variálnék tovább. -
Sanyika1
tag
Lecserélném a jelenlegi ICS-LePhone_mod_by_ATs_v4.0(final) romot, amivel a magyar nyelv hiányán és a ciril betűs tárcsázón kívül nincs különösebb gondom.
Látom a A750_4.0.4_apkhot_0615_smilevvv rom van a meghirdetett telódon. Meg vagy elégedve vele, gps működik rajta? Visszaolvastam és volt akinek az adatforgalom nem működött (#514) csak a wifi, illetve a gorkovics kolléga #556 hsz-ben által leírtakat tapasztaltad? "(pl adathasználat data usage megtekintés beállítás nem működött, és több rendszereszköz nem volt elérhető)."
Mások tapasztalatát is várom!
Az #554 hsz-ben linkelt ICS-LePhone-GorkaHUN rom nem vált be, hogy nem azt hagytad fent?
üdv -
kiju
csendes tag
sziasztok. kaptam egy toshiba at 300 tabletet.meg van egy hete és most egyik napról a másikra nem működik rajta az automatikus elforgatás funkció.ki van pipálva de nemtudok rákattintani nem engedi még kikapcsolni sem.ilyenkor mit lehet tenni.
-
H.Laci
csendes tag
Üdvözlet Mindenkinek
A kérdésem az lenne, hogy a Lenovo a65-re fel lehet rakni az a750-es romokat? Ha nem akkor akkor hol találok ehhez telefonhoz custom romot.
Üdv.:Laci
-
válasz
gorkovics #554 üzenetére
kipróbáltam...
3 nap használat után a következő a tapasztalatom, a magyarítás jobban sikerült mint az első hungi romban.
amiket észrevettem:
pro:
- wifi erősebb, messzebbről is veszi a jeletkontra:
- böngésző se szó se beszéd kilép, nem minden oldalnál de elég sűrűn
- akkuidő rövidebb
- orosz tárcsázó
- és számomra lassabbnak tűnik, lehet hogy ez csak szubjektív véleményha ezt a pár dolgot lehet javítani akkor szerintem egész pofás.
-
melkah
tag
jelly bean van mar vagy varhato hogy lesz szerintetek a750-re ? (ha nincs tele szemettel es angol az a legkiralyabb.)
-
Lacyka
aktív tag
Eladó a telóm, ha valaki épp keresne egy ilyen csodát.
-
Akkor válaszolnék a kérdésemre: Creating a ROM dump of your MT65x3 device
köszi -
Sziasztok!
Most kaptam kézhez egy ilyen telót.
Tudnátok nekem linkelni hozzá ics rom-ot, ha lehet vmi stabil és jófajtát, köszönetszerk: nem kell, h magyar legyen
-
B Adrian
csendes tag
Sziasztok Lenovo A789 készülékre hogyan lehet magyar nyelvet tenni kinai a telefon és ICS van raJtA
-
Lacyka
aktív tag
válasz
hungobungo #562 üzenetére
biztos van, kipróbáljuk.
-
hungobungo
senior tag
Kipróbáltad? Gondolom angol is van benne. Oroszok nyilván az orosz képernyőképeket fogják mutogtni...
Az, hogy angol de stabil legyen egy teló szvsz fontosabb, minthogy magyar de bugos...A telefon appban csak a tárcsázó szokott beégetett ciryll lenni, de azt is le lehet cserélni a magyar nyelv berakásakor, ne tojjatok. Jobb lesz, mint sok kínai rom gyári magyar nyelve...
Van-e értelme vagy nincs hogy nekiálljak, ez itt a kérdés?
-
gorkovics
csendes tag
-
gorkovics
csendes tag
válasz
hungobungo #557 üzenetére
Tényleg szép a felület. Csak az a baj, hogy ez is orosz... Jó mélyen bele kéne túrni hogy teljesen magyar legyen (cirill szövegek nélkül). Felületes fordításnak szvsz nincs értelme. Tesztelést most nem tudom vállalni, valaki más esetleg ??
-
hungobungo
senior tag
Ezt már láttátok? Gyakori frissítések, 4.0.4-es Android, kínaiul, angolul tud, de nagyon szép a Lewa felület:
A legújabb rom (okt. 26-i !)itt tölthető.
Próbálja ki valaki, és ha stabil (vagyis ne 5 perc után mondjatok róla véleményt) akkor magyarítom.
Ellenőrizni:
- GPS,
- APN-ek,
- Play áruház (+ az általában nem kompatibilis appokat)
- Root van-e,
- Akku használat szintje,
- Kamera videófelvétel, fotó minőség -
gorkovics
csendes tag
Hosszas tesztelések után, NEM AJÁNLOM még egyik magyarított romot se felrakni!
1) A korábbi (4.0.4-es smilevvv romon alapuló) hungobungo által magyarított rom egész jó irány volt, de befejezetlen (így volt benne néhány bug (pl adathasználat data usage megtekintés beállítás nem működött, és több rendszereszköz nem volt elérhető).
2) Az újabb (4.0.3-as ATs_v4.1 romon alapuló) szintén hungobungo által magyarított rom egy fostalicska. Tele rendszerhibákkal. A billentyűzet és apn lista javítás után már működik valamelyest de igen igen darabosan fagyogatásokkal. Ami plusz idegesítő benne, az a sok russzki cirill karakter, leginkább a dialpadon..(Ha rendesen működne a rendszer akkor el tudnám viselni, csak maga az alap system is bugos.)
- Tehát jelenleg nincsen igazán használható magyar rom.
Amit ajánlani tudok az a Cybermouse féle:
a750_s306_120530_cybermaus_ics_v1 + v1.3 upgrade
eredeti (angol/kínai) 4.0.3-as Lenovo rom (lenovo launcher-el) kinai appoktól megszabadítva, plusz hozzá a MoreLocale2 app ami egyharmad részben nyújt némi magyarítást hozzá.UI: Ha valamelyik romban találtok SMSreg appot, azt azonnal töröljétek. (Kémprogram a kínaiaknak.)
Amíg valaki nem virít egy használható magyar romot addig léptem!
Sok sikert!
(Ja. Hungobungonak: Légyszi tedd vissza a korábbi (4.0.4) romodat valahova egy az egyben, abba belenézegetnék. Talán be lehetne fejezni, ..hogy normálisan menjen. [Lacyka: köszi, de nem backup kell hanem az eredeti hungi féle rom!])
-
salieri.
őstag
sziasztok.
hol érdemes most beszerezni?
A750 vagy A789 et lenne érdemesebb? -
gorkovics
csendes tag
Itt van az "új" hungi fordította ATs 4.0.3 rom hibajavított verziója:
Javítva:
- android billentyűzet leállás hiba
- apns-conf.xml apn hiba
- custom apk-k leszedve (akinek kell az play-en megtalálja őket.)!!! Használható ötletet várok a dialer russzki karakterek leszedésére.
(Próbáltam másik 4.0.3-as romból belehegeszteni eredeti/normál phone.apk-t de csak elcseszte..) -
Lacyka
aktív tag
-
gorkovics
csendes tag
EZT KELLET VOLNA MAGYARÍTANI (vagy a 4.0.4-es hungi félét tökéletesíteni - és nem azt a russzki fostaliga ATs-t):
-
gorkovics
csendes tag
látom nem olvasol.. flash-elni akksi nélkül!
amúgy meg valszleg az usb drivert SEM raktad fel...
ami a driver.zip ben van azt mind csomagold ki valahova és próbáld végig mindet amikor a winfos kéri a drivereket.
a cdc serial diver-el biiztos hogy nem kell törődnöd (az nálam is függőben van ahhoz külön driver kéne. valahol valami kínai oldalon volt még valamikor régebben-de az nem is kell a flash-hez) -
gorkovics
csendes tag
Ne törődj vele. Az usb driver a lényeg, hogy fent legyen mert azon keresztül flashelsz.. Amúgy meg flashelés közben úgyis kiderül ha valami kell még. A sorrendet tartsd be:
1) a hungobungo féle zip-et egy az egyben felmásolod usbn keresztül a telo sd kártyára
2) telefon kikapcs - akksi kivesz - flash tool elindít - scatter map file MT6575_Android_scatter_emmc betölt a clockworkmod_v750 target_bin mappából - download gombra katt - telefonra rádug az usb csati és elindul a flash.
miután vége usb-ről leszed.
3) power gomb + volume fel/le egyszerre nyomva tart pármásodpercig és elindul a recovery mód.
mielőtt felteszed a romot ajánlott: wipe data/factory reset + wipe cache pertition + az advanced-ben: wipe dalvik cache4) install zip from sd card > kikeresed és hajrá...
-
gorkovics
csendes tag
Itt van minden
De a rom az elég béta még. Hungobungo sztem addig a korábbi romodat vissza kéne tenni valahova.. -
gorkovics
csendes tag
Nossss. Hungobungo legújabb romjához itt van az android billentyűzet a korábbi szintén hungo romból:
Amit tenni kell:
- ezt az appot sd-re fel és telepíteni pl root explorerből
- amint megvan működni fog és a storeból letölteni pl. az anysoft keyboard-ot és beállítani azt alapértelmezett billnek.
- ezután mobiluncle-n keresztül letölteni a legújabb uncle toolst, majd uninstall a fent lévő (romban található russzki fos) mobiluncle tool-t
- restart, majd a letöltött legújabb csájníz mobiluncletoolst feltelepíteni.
- ezzel már le lehet törölni (uninstall) root joggal az eredeti romban található fos andorid billt.
- aztán megint restart és feltelepíteni újra a belinkelt korábbi LatinIME magyar qwertz bill appot.
- aztán ezt beállítani alapnak és az anysoft billmehet a kukába.
VOILA!!!! Cserébe valaki monnya már meg, hogy a dial pad -et hogy lehetne lecserélni a korábbi hungos romban is használttal. az normális karakterekkel volt ellátva..ez meg amu az új romban van undorító russzki cirill karakteres...
Hungobungo, te bizti tudod a választ! -
hhjani
csendes tag
Sziasztok!
Most kaptam egy A750-est, s segítségre lenne szükségem.
Még nem volt androidos telefonom, most csöppentem bele ebbe a világba.
Jól gondolom, akkor a Hungobungo féle magyar rom a legutolsó, s a legjobb rom alternatíva?A telefonon jelenleg A750.ICS.vV11, A750_S306_YeyouV1.1 rom van, RootExplorer-el root-olva van, s valami kínai CWM van rajta (Touch v2.0.2, m44.com.cn).
Tudnátok segíteni, hogy hogyan kell felrakni egy angol CWM-et, s a hungobungo féle rom-ot?Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv,
hhjani -
mikrofon
veterán
Sziasztok!
Annyira izgulok, megjön-e a Lenovo A789 telefonom, és hogy mikor, hogy izgalmamban megnyitottam a készülék fórumát:
Lenovo A789 - Dual-SIM, android 4.0, MTK6577 Dual-Core, 4"Jó lenne, ha minden tulaj megosztaná a tapasztalatait, ill. infóját a telóval kapcsolatban
Persze azok infója is jól jön, akik nem tulajok!Üdv!
-
MucsMDR
csendes tag
Vettem egy A789-est.
Nos: maximális megelégedésemre.
Minden fut, minden jó rajta, amit használok GPS-es progik (talán a Sygic nem, de nem is erőltettem).
BT hibátlan, és a legnagyobb dolgok egyike az FM transzmtter!.
Durva jó telefon, nagyobb reklámot érdemelne.
Persz egy-két kiseeb "hiányosságba" belefutottam: pl. a profilok beállítás kapcsán nem lehet külön cs. hang a két SIM-nek... meg ilyenek...
Aki hezitál, az vágjon bele sz.v.sz.
Üdv. -
mikrofon
veterán
válasz
o_pegazus_o #526 üzenetére
Köszi az infókat!
Mennyi az üzem idő? -
Lacyka
aktív tag
Na első napi tapasztalat:
- Villámgyors, SPB Shell 3D-t használok, az előző rommal néha beakadt, ezzel pikk-pakk
-Akksibarát (munkatelefon, régi rommal estére már 21-22% volt az akksi, ma 44%, úgy hogy nekem folyamatosan megy az adatkapcsolat)
-Végre működik a hálózat alapú helymeghatározás (előző 2 rommal nem ment)
- Minden program kompaktibilis vele a play-ről (smartbank, vonatdroid, viber, whatsapp)Eddig the best! Marad, köszönöm.
-
mikrofon
veterán
Sziasztok!
A Lenovo a789 tulajoktól kérdezem, hogy mennyi ideig bírja egy töltéssel?
Illetve, hogy van-e valami típus hibája? Milyen kompromisszumot kell hoznom, ha ezt a telefont választom? Pl. az 512 RAM elég-e?
Egyébként a tulajdonságai és az ára alapján elég szimpatikus!
Van-e valami jól bevált beszerzési forrás?Üdv!
-
mikrofon
veterán
Sziasztok!
igazából én a Lenovo a789-hez kerestem a fórumot, de nem találtam. Csak én vagyok figyelmetlen, vagy még valóban nincs? Végig futva ezt a fórumot néhány hozzászólásban szerepelnek tapasztalatok az a789-es telóról. Nincs kedve valakinek, aki jártas a témában nyitni egyet ehhez a készülékhez?
Üdv!
-
Lacyka
aktív tag
válasz
hungobungo #511 üzenetére
hiába írom felül megáll!
Viszont rootuninstallerrel eltávolítva, anysoft keyboard felrakva, APN conf cserélve, és lásd műxik. android keyboard se cseszeget a leállással.
Még tesztelem mit tud, meg indul a titanium, és igyekszem belakni.
Tapasztalatokat később megosztom. -
Rickó33
csendes tag
Sziasztok
Abban kérném a segítséget, hogy A750_4.0.4_apkhot_0615_smilevvv használom és nem műxik az adatforgalom mi lehet a gáz
Köszi
-
Lacyka
aktív tag
válasz
Megpróbálom, hátha megy?!
Apropó, lenovo-nak a képernyőzárját (asszem le Lewidget a neve), hogy tudom ráhegeszteni? -
válasz
Én feltettem ebből a romból az eredetit. az megy rendesen igaz nem beszél magyarul, az sd tényleg fel van cserélve de szerintem okosabb is így, tehát a /sdcard a microsd és a /sdcard2 a belső 2GB, ami a mass storage-t illeti, amig nem választom ki a másik két opciót addig automatikusan mass storage, de ha már átváltok fényképező vagy media kezelőre akkor nem tudok visszaváltani mass storage-ra.
-
hungobungo
senior tag
Ok. Vissza tudja valaki tenni az eredeti bill-t, és azzal tesztelni? LatinIME.apk vagy vmi hasonló a neve.
Az sd csere és a mass storage kezelés ennek a 4.1 romnak a képessége, nem én csináltam. Az apn listát szintén nem tartalmazza, ki kell cserélni egy teljesre. Itt a közvetlen link: letöltés -
Lacyka
aktív tag
És még egy apróság amit észrevettem, nincsenek az apn.ek beállítva, az sdcard 2-t csak a fáljkezelőből látja, es explorerből pl. nem.
Egyenlőre meg vissza a régi (az első hungiROM) -
Lacyka
aktív tag
Nálam is folyamatosan megdöglik az android billentyűzet.
ja és fel van cserélve a két sd kártya. -
Találtam még 1 bug-ot
Ha bedugom az usb kábelt nem tudom kiválasztani a mass storage-ot, nincs mellette kis négyzetke
-
Chs76
csendes tag
válasz
hungobungo #504 üzenetére
Próbálkoztam de sajnos fagyogat
-
Chs76
csendes tag
válasz
hungobungo #504 üzenetére
Az Android-billentyűzet alkalmazás sajnos leált Ez a hiba üzenet
Felraktam újra most műxik lehet én csesztem el valamit. Nah mindegy tesztelgetem majd -
Chs76
csendes tag
válasz
hungobungo #502 üzenetére
Szia hungobungo
Billentyűzethiba így nem jutottam sokáig vele -
hungobungo
senior tag
Itt tudjátok leszedni a 4.1-es LePhone-hoz a magyarításmat (+ a full LEPhone 4.1 HUN-t):
http://logout.hu/bejegyzes/hungobungo/lenovo_a750_mtk6575_4_telefon/hsz_1-50.html
Dobjatok már egy üzit ha működik minden, köszi.
-
kofy
tag
Ha valaki érdekel: eladóvá vált az A750-esem.
Bővebben: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest