- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
kort01
aktív tag
Az ICS ROM-ot hogyan raktad fel? Előtte és utána volt-e wipe data, wipe cache, wipe dalvik cache?
IMEI helyreállítás után volt telefon újraindítás? Az attribútumok helyesen lettek beállítva az adott fájloknál?
Esetleg próbáld meg felrakni az itt lévő, első hozzászólásban lévő GB ROM-ot, majd erre rá az új ICS ROM (Cybermaus, Smilevvv, Anton, LePhone, stb...). Nekem így sosem vesztek el az IMEI-k, bár azért én is csináltam mentést. Hungobungo ROM-okat nem próbáltam, de nem hiszem, hogy ennyire belenyúlt volna...
Csak saját felelősségre próbáld. Ha nem vagy biztos benne, akkor inkább ne csináld, nehogy már GB alatt se működjön... -
kort01
aktív tag
Nem találod, hogy hol kéne lennie vagy nincsen IMEI szám?
Amennyiben törlődött, akkor a lementett IMEI-ket vissza kell állítani
Itt le van írva, hogy melyik könyvtár tartalmát kell lementeni (amikor még látod az IMEI-ket) - Method 1. Ezt kell visszamásolni a megfelelő attribútum beállításával az új ROM feltelepítése után. -
Lacyka
aktív tag
Ez érdekes. Az a Gb rom tőlem származik, de én a hungi féle ICS romot használom jelenleg (hungobungo, továbbra is várjuk az újat.
), és nekem mind a 2-vel tökéletesen látja a sim kártyákat és zökkenőmentesen üzemel is.
Lehet, hogy clear cache/data-t nem nyomtál és azért nem megy? Illetve mentsd el előtte az imei számaidat. Itt a fórumban az elején leírták a mikéntjét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest