- iPhone topik
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Netfone
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Aurát vált a Vivo V60
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
T_W_S
csendes tag
Most azt vettem észre, persze nem sok időm van itt melóhelyen, hogy a kamera az SD csere miatt most nem a külső SD-n lévő DCIM-be ment, hanem a belső memóriába. Eddig mindig a külsőre mentett mindegyik rom. Nekem ez azért gáz, mert jobb ha rendszer-frissítésnél nem kell külön a képek, stb. mentésével bajlódni.
-
T_W_S
csendes tag
http://www.4shared.com/file/EcwC5s1u/vold.html
-
T_W_S
csendes tag
Az SD kártya cserére leírom mit sikerült csinálni!
Azt tudjuk, hogy a mount-olásért a vold.fstab fájl a felelős (system/etc).
Ebben annyit módosítottam, hogy felcseréltem a két mount parancsot, így LePhone rom alatt minden rendben, internálSD kerül az első helyre, extSD pedig az SD2 helyre.
Aki gondolja kipróbálhatja. -
T_W_S
csendes tag
Titanium free verzióval csináltam én is mentést a játékokról amik fent voltak, miután feltettem az új romot, én is szenvedtem vele, másolgattam a backup-ot ide-oda, majd újraindítottam és sikerült visszaállítani a játékállásokat.
A kamerás dolgot nem tudom mire érted, nekem még mindegyikkel jól ment, vagy rosszul, csak akkor most nálam az az etalon. -
T_W_S
csendes tag
Na én is feltettem ebédszünetben a LePhone romot. Minden oké, megy minden alkalmazás és telepítés. Ami nekem zavaró, a belső és külső memóriát ez is fordítva jeleníti meg, illetve az alkalmazások során használt fájlokat és mappákat a külső SD-re hozza létre, ami engem zavar, mert ne azt ganézza már össze vissza, hogy utána ne találjam meg a saját dolgaimat. Erre van valami megoldás?
-
T_W_S
csendes tag
Oké! Most felment, telepítések is mennek, viszont olyan mintha a külső SD-re tette volna a rendszert! Az lehet? Mert ott volt a .zip fájl! Még este nézegetem!
Még egyszer köszi mindenkinek, még jelentkezem! -
T_W_S
csendes tag
Attól függ mire kell átállítani az attribútumokat. Igazán nem értem az mit befolyásol, de ha leírod akkor még egyszer megpróbálom, mert mikor bemásoltam őket akkor írhatóak voltak, újraindítás után csak olvashatóra állítottam, pontosabban: rw-r--r--.
Egyébként kerestem itt a fórumon másik romot, de lehet mindig elsiklok felette, mert én nem találtam másikat, legalábbis újabbat. Linket tudna valaki adni?
Köszönöm! -
T_W_S
csendes tag
A789-ről nincs tapasztalatom, de hogy legyen egy ellenpélda a GPS-szel kapcsolatban: nekem az A750-en minden hiba nélkül csak a HW-es GPS kb. egy percen belül magára talál és gond nélkül megy IGO-val. Az már más kérdés, hogy pár fentebb említett SW-t nem tudok a telóra erőltetni.
-
T_W_S
csendes tag
A probléma az, hogy nem tudom mire cseréljem le. És mi garantálja, hogy egy másikon menni fog? Most hogy már van a telón pár dolog, nagyon nem cserélgetnék ROM-ot, mert még nem értem teljesen hogyan tudom menteni az adataimat, beállításaimat, stb.
Esetleg valaki nem próbálná meg feltenni valamelyik programot, hogy nála megy-e?
(Endomondo, Runkeeper, SportyPal)
Köszönöm! -
T_W_S
csendes tag
Esetleg valami ötlet a #251-re?
-
-
T_W_S
csendes tag
Sziasztok!
Új vagyok a fórumon, de már egy ideje olvasgatom, mivel én is beszereztem egy ilyen telót.
Mivel első androidos telóm, így örültem, hogy a rendszercsere ment.
Most az a problémám, hogy sem az 'Endomondo', sem a 'Runkeeper' nem megy fel a telóra.
A marketben és kártyáról telepítésnél is hasonló hibát lök: 'Your device isn't compatible with this version.'
Valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban, vagy ötlete mi lehet a gond? Én dúrtam a netet egy darabig de nem igazán találtam megoldást.
Előre is köszönöm!Ui: Remélem jó témában tettem fel a kérdést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest