- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
melkah
tag
Nem bizom benne , hogy nagyon sokan hasznaljatok meg ezt a telefont vagy latogatjatok ezt topicot, de tapasztalt valaki olyat, hogy ingadozik a tererosseg ?
Nekem ket darab telenor kartya van a telefonomban es ott ahol eddig tudtam telefonalni most lehetetlen.
Ugyanott parszor kapok sms-t , hogy hivtak de ki voltam kapcsolva.
Eddig az osszes ilyen esetben mikor raneztem a terero indikatorra a 4-bol minimum 1 vonal volt es megis neha kikapcsoltnak hisz a kozpont. 1 vonallal neha lehet telefonalni neha nem. De volt mar olyan is, hogy ket vonallal se tudtam kb telefonalni, ja es mindezek mellett a telefon szerint 3G-m van. Es mindez Budapest belvarosaban.Ugyanazt a romot hasznalom kb 1 eve eddig hibatlanul, most meg ujra is huztam hatha, de nem segitett.
Valaki tapasztalt mar hasonlot ?
-
melkah
tag
Ezeket azert erdemes ujrainditani, hiaba unix megis kell neki, en kb hetente rugok rajta egy restartot es kivaloan mukodik .
A750_S306_120530_cybermaus_ICS_V1.3.zip
A750_S306_120530_cybermaus_ICS_V1.zip
Ez van fent egy ket appot kiszedtem de tokeletesen meg vagyok vele elegedve. -
melkah
tag
jelly bean van mar vagy varhato hogy lesz szerintetek a750-re ? (ha nincs tele szemettel es angol az a legkiralyabb.)
-
melkah
tag
/data/misc/mtkgps.dat a helyes eleresi ut csak, hogy mindenki megtalalja. :
Kiprobaltam amit irtal gb romon es a "gps test" nevu programot elinditva azonnal kb 10 muholdat latott budapesten a nyugati teren, ami szerintem nem rossz eredmeny sot igen boldog voltam tole.
A problemam inkabb az , hogy elinditottam a google maps-ot, mikor elkezdte hasznalni a gps-t akkor a felul levo nemtudomanevetBAR-on gyonyoruen latszodott hogy latja a muholdakat, nem villogott a jel hanem fixen vilagitott ahogy szerintem annak kell. Ezutan ranyomtam a show my location gombra ami kozolte hogy waiting for a locatin par tiz masodperc utan ujra es a szokasos current location unavailable feliratot dobta es meg se mondta hol vagyok.
Na ez az en bajom, ha valaki tud ra gyogyirt azt megkoszonnem.
Es bocsanat ha tul kuszan fogalmaztam. -
melkah
tag
Hungobungo kepei
Bar ezek a kepek nem sokat mutatnak.Sajatomat szivesen megmutatom, de nincs mivel lefenykepeznem max tukroben onmagat de ahoz meg nincs feltoltott szam bitang csocsom es szoke hosszu hajam.
Szoval max IRL mukodhet. -
melkah
tag
beers: "csak kávé színű létezik, és 4G is csak a leírásban szerepel szerintem."
En amokbuy-rol rendeltem kivalasztottam rendelesnel , hogy feketet kerek es feketeben jott rendesen , ha jol emlekeszem Hungobungo kollega is feketeben rendelt, az altala postolt kepek alapjan.
2 vs 4 gb: Ezert en is sokat nyomoztam mindenfele forumon es youtubeos reviewekben nezegettem hany gb van a de soha nem lattam tenyleges 4gb-osat csak 2-eset, hiaba az oldalak tobbsegen 4gb-al irjak, rosszul!
-
melkah
tag
nekem GB van rajta de abban nincs G sensor kalibraciojara utalo menupont csak ki meg be lehet kapcsolni az auto rotationt, sot hogy oszinte legyek en meg egyik androidos telefonomban sem lattam ilyen kalibracios menut. ja es mit jelent az hogy "Az automatikus képernyő elforgatás nem jól működik." ? kifejtened ezt ?
-
melkah
tag
Nekem tegnap jott meg a telefon kereken ket het alatt. amokbuy-rol vettem 2.3.6 van rajta es nagyon nem volt meg idom se halalba hasznalni de gps-t direkt bekapcsoltam googlemapsal es az elso muhold talalasa kicsit lassu volt ~1perc de utana egesz hasznalhatonak tunt. Lesznek tapasztalatok akkor meg irok.
-
melkah
tag
A dual sim-es topicban mar feltettem a kerdest de megteszem itt is megiscsak errol a telorol van szo. Szerintetek honnan erdemes leginkabb rendelni ar sebesseg megbizhatosag szempontjabol ?
-
melkah
tag
hm ez eleg jol hangzik, koszi
-
melkah
tag
az mondjuk eleg kiralyul hangzana ha lenne igazi cyanogen hozza, legalabbis nekem bejonne.
Tok szep es jo hogy mindenhol megy le ennek a telonak az ara es mar nagyon raalltam hogy vennek is ilyet dehat ebben a csodalatos orszagban ugye a forint csak felertekelodkik...
Azt meg tudjatok mondani , hogy kinek mennyit bir amugy az aksija?
folyamatos net mellett es nelkule is erdekelne esetleg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Apple MacBook
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- alza vélemények - tapasztalatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPad topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest