- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
pigatt
őstag
válasz
hungobungo #373 üzenetére
Szia hungobungo!
Egy olyan kérésem lehet, hogy ha raksz össze egy király végleges romot, hogy kedvemért bele tennéd az Email.apk alkalmazást? Mert azzal nagyon frankón betudom állítani a céges címemet. Egyszer felraktam egy rom-ot amibe nem volt benne és sehogy nem tudtam utólag felerőltetni.
Előre is köszi!
-
pigatt
őstag
-
pigatt
őstag
Akkor ebből kipróbálás lesz. Majd mondom a tapasztalatokat a többieknek, ha felraktam.
Más: Amit én módosítottam még telepítés előtt, az APN-ek fájlját kicseréltem az Anton romban lévőre, illetve a data részből kiszedtem az nvram mappában található fájlt, mert valaki panaszkodott régebben, hogy torz lesz a hangja a telefonnak, ha az a fájl benne marad.
-
pigatt
őstag
Sziasztok!
Kb. 2 hete nem olvastam a fórumot, kijött azóta valami tuti rom?
-
pigatt
őstag
Sziasztok! Nem egészen a telefonnal kapcsolatos kérdés hanem inkább az ics-el. Hogy azt bealitani mint gb-be, hogy ne a teljes accountot szinkronizalja pl: a contactokat ne csak az maileket.
-
pigatt
őstag
Sziasztok!
Felraktam ezt a romot Apkhot_4.0.3_0623_YS_V2_Smilevvv_mod.zip, de nem tetszett utána felraktam ezt:
A750_4.0.3_Anton_vrn_v3.01Ezzel már megtudok barátkozni, félig meddig be is laktam. Viszont, ebben nincs benne a backup and restore menüpont így a contact-okat nem bírom átvinni. Kérdés, hogy tudom ezt belerakni, lehetőleg újrarakás nélkül? Az app megvan (Lenovo Backup&Restore), de nem megy fel. Az Apkhot romban benne van ez a funkció.
Köszi a segítséget.
-
pigatt
őstag
Valami csak nem kerek ezzel a rom-mal. Mondjatok már egyet ami eddig a legjobbnak bizonyult GB, ICS mind1 csak stabil legyen.
Ez a jelenlegi:
A750_S143_12039_RUS by Anton_vrn V1.01 -
pigatt
őstag
Sziasztok!
Tegnap egyszer lefagyott a telefonom és azóta nagyon nincs vele valami rendben. Minden indításnál más aksi százalékot mutat, de nagy eltérésékkel. Ma eltunt az összes contact-om (mondjuk ez lehet, hogy elnyomódot a zebemben valami, mindenesetre furcsa.)
Valakinek valami tipp, hogy lehet gatyába rázni? -
pigatt
őstag
válasz
kenvelo_any #90 üzenetére
Vagy irányítsd egymásra a két kártyát ha nem elérhető, így legalább látod, hogy kerestek a hívás várakoztatás miatt.
-
pigatt
őstag
Sziasztok!
Nem teljesen a telefonhoz kapcsolódó kérdés. Sima microsd kártya való bele? Illetve ha teszek bele plusz kártyát akkor csak azt használja vagy összeadódik? -
pigatt
őstag
Üdvözletem!
Bejelentkeztem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest