- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- iOS alkalmazások
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imote77
csendes tag
A Win XP segített, a driverek felmentek. Flash_tool működik, rom-ot feltölti. Örültem, hogy a recovery menü végre angol lett a kínairól, de a visszaállító filet nem találja, pedig ott van az SD-n, ahogy az írva van. Gondoltam nem baj, majd SD-ről *.ZIP-ként. Minden tökéletes, sikeres telepítés, majd boot, de továbbra is a régi rom maradt a telefonon. Többször próbáltam, de eredménytelenül. Újabb ?-ek...
-
Imote77
csendes tag
Köszi a segítséged, no meg a türelmed, de azért még húznék azon a bizonyos cérnán.
Verzió: Rom Manager Premium v5.0.0.8
Flash ClockworkMod Recovery: 5.x.x.x --> Lenovo a750-t felismeri, de azt írja, hogy nincs hivatalosan támogatott cwmr. Választok a két lehetőségből:
2.x.x.x -->csak bevillan bootoláskor a recovery
3+.x.x.x --> működik a recovery, de kínai, egy angol karakter sincs benne és nem is találja az e meghajtót sem, amin a rom van.Gondolom, megint valami 1szerű a megoldás...
-
Imote77
csendes tag
Sziasztok,
Próbálkozom az a750 rom frissítéssel, miután végigolvastam ezt és más fórumokat. Elég hamar elakadtam... Valamiért nem sikerül feltelepítenem a drivereket és így a Flash_tool végig sem fut. A videókon látható, hogy felkínálja, hogy tallózzam be a drivert, de nekem ez a lehetőség fel sem ugrik. Csak pittyeg, mint amikor új hardvert talál, meg a windows update helyen keresgél. Gondolom, hogy a windows-ba kellene állítani valamit, de nem találom. (Win7 64bit sp1) Tudna valaki segíteni? Előre is köszi! -
Imote77
csendes tag
Sziasztok!
Megjött nekem is az A750. Nem is egy, hanem 2, mert egy ismerős is kedvet kapott. Tuti, hogy van kávé és fekete színben is, mert az egyik ilyen, a másik meg olyan, pedig csak feketét kértem. Nem csak színben nem stimmel, már bekapcsolásnál is más a logo, de később a szoftverkörnyezet is különbözik. Az egyikhez adtak egy 4Gb-os sd kártyát is. Mindkettőn 4-es android van, meg root jog, de semmi egyéb. Ha *.APK filet telepítek, az általában megy, de a google play egyetlen verziója sem indul el a telepítés után. Miért lehet ez? Amúgy nagyon szimpatikus kütyü hardveresen, meg külsőre, de a szoftvere így kicsit zavaró. Az akksitól vártam 2-3 napot, de jó ha másfél napot bír, pedig, csak telefonálok napközben és csak este próbálgatom. -
Imote77
csendes tag
Sziasztok!
Én is kezdő vagyok a témában, ezért végigolvastam a fórumot, de több dologra nem találtam így sem választ (még). A két legfontosabb lenne a vásárlás előtt.
1) Létezik 2Gb és 4Gb-al szerelt verzió a szerkezetből? Többen írtátok, hogy 2, de van akinek esetleg 4?
2) Mindenféle mahinálás nélkül mennyire használható a gép? Először ismerkednék vele, 1-2 progi fel és ha már megbarátkoztunk, csak akkor vágnák bele ROM csere-berékbe, addig viszont azért használnám...+1) Amokbuy azt írja, hogy kávé színű, lefelé görgetve meg hogy fekete. Jó az ár, de remélem nem azért mert már csak kávé barna van belőle. Nektek milyen színűt szállítottak?
Köszönöm a válaszokat előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Renault, Dacia topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk dokkolókat
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest