- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorkovics
csendes tag
-
gorkovics
csendes tag
válasz
Sanyika1 #589 üzenetére
"Nem tudnád feltölteni azt a romot, amiben már nem ciril a dialpad?"
- Sajnos azt én nem integráltam bele a romba hanem mint külön apk-t raktam fel (de maga az apk már nincs meg, valahonnan le lehet tölteni még biztos..keresgetni kell...)
...aztán sd-re fel - telepíted - elindítod - majd mobiluncle-val leszeded a régit - reboot és voilá..
asszem valahogy így csináltam... -
gorkovics
csendes tag
válasz
Sanyika1 #590 üzenetére
"Ugyan az elején kiválasztottam az angol nyelvet, de a csengőhangok kínaiul vannak, "
- A csengőhangok nekem is kínaiul vannak de csak mert ezek az alap csengőhangok kínai fájlnevekkel. Feltölthetsz rá angol, vagy magyar.. fáljneves csengőhangokat. a kínaiakat meg törölheted..
"a felületén fakók a színek, "
- Ezt nem értem."és mikor a névjegyzékben az sd kártyáról szeretnék korábban lementett névjegyzékfájlt betölteni a telefonra, akkor csak az első hármat hozza, nem engedi kiválasztani a legfrissebbet, nem görgethető. "
- Nekem gond nélkül importálta a névjegyeket és görgethető, semmi baj nincs vele"
"Valamint sem a bekapcs gomb hosszanti nyomására, sem külön alkalmazásként (ez a hungiéba van így) nem csalható elő belőle a cwm recovery, nyomogathatom félnapokig össze-vissza a gombokat "
- A recovery a bekapcs gomb és asszem a hangerő minusz (vagy plusz?) gombjának egyszerre történő nyomva tartásával hozható elő bootoláskor."
megnézem lehet, hogy még megvan a rom, de ilyen tekintetben elég hanyag vagyok
-
gorkovics
csendes tag
válasz
Sanyika1 #585 üzenetére
Nekem a Gorka HUN rom van fent azóta, hogy megcsináltam. Semmi bajom vele. Asszem a feltöltött csomagban még nem szerepel a a nem cirill karakteres dialpad.apk...de anno én valahogy megmókoltam..szóval nekem már nem cirill...
Egyedül most csak az zavar néha, hogy az sms-eknél sárga alapon szürke meg világoskék szöveget használ, ami alig olvasható ezen a világossárga háttéren. De szerintem ugyanúgy le lehet cserélni benne
az sms apk- t, ahogy a dialapadot is..csak azóta nem volt időm ezzel foglalkozni..Szóval összességében nálam hibátlanul megy azóta smart launcherrel és nem is tervezem egyenlőre lecserélni
-
kort01
aktív tag
válasz
Sanyika1 #451 üzenetére
Két ötletem van a névkeresési problémára:
1. A régi nevek a Google fiókból vannak szinkronizálva, az új név nem a Google, hanem a telefon saján névjegyzékébe került és az ékezeteket másként kezelheti.
2. Mindkét esetben a Google fiókba került, de a régi nevek máshonnan kerültek beimportálásra a Google fiókba és ezeknél valamilyen eltérő kódtáblát használt.
Ezek csak tippek... -
-
xylevi
tag
válasz
Sanyika1 #142 üzenetére
koszi a segitseget, megcsinaltam, igazsag szerint sok gyorsulast a poziciotalalasban nem eszlelek, persze nehez megallapitani, mert most eleg felhos az eg es be van borulva...sokmindentol fugg...persze most is 10 masodperc kornyeke volt es talalt jelet, tehat vegulis mukodik...koszi megegyszer a segitseget
-
xylevi
tag
válasz
Sanyika1 #135 üzenetére
nalam megy most is a GPS, de nem 2 masodperc alatt tud pozicionalni, hanem valamivel tobb alatt...kiprobalnam en is ezt a rebootos, mobileuncle-os dolgot, de a "Play áruház cache és frissitések törlése" mit jelent pontosan? a Play settings-ebe valamit? nem nagyon talaltam ennek megfelelo opciot...
-
beers
addikt
válasz
Sanyika1 #118 üzenetére
Nézegesd ezt!
Bekapcsgomb megnyomása után megnyomod a lehető legrövidebb időn belül a hang le és föl gombot egyszerre!
Sokszor próbáld, mert van hogy nekem is csak 4-5.-re sikerül! -
Lacyka
aktív tag
válasz
Sanyika1 #118 üzenetére
Szerintem, ha van is rajta, rakd fel újra. Biztos ami tuti.
Beers leírta, hogy hogy kell: [link][Itt] van, hogy hogyan tudod használni.
Recoverybe belépni úgy tudsz, hogy tel kikapcs, 2 másdpercig nyomva tart a bekapcs gomb, és ennek nyomvatartása mellett egyszerre a hangerő le és fel gombját.
Bonyolultan fogalmaztam, de egyszerű a gyakorlatban. -
Lacyka
aktív tag
válasz
Sanyika1 #120 üzenetére
Persze, hogy aktiválnám, ha megtalálná, de a "helyzetem pillanatnyilag nem elérhető".
Hát az nem lenne gond, ha 50-100 métert tévedne, de legalább a várost megtaláná, de hát a "helyzetem".... üzenet.A GPS EPO, előre letölti a műhold pozikat, így könnyebben rátalál.
Az A-GPS pedig a mobilhálózat cellainfói alapján találja meg a gyorsabban a poziciódat, de adatforgalmat használ, így plusz lóvéba kerül.
Ezek nélkül is mennie kell a GPS-nek, ez nem lehet baj, csak lassabban talál holdra.
Nálam sajnos így se. -
xylevi
tag
válasz
Sanyika1 #113 üzenetére
felraktam cybermouse S148as, lepucolt romjat es a google maps-nal egybol tokeletesen mukodott a gps, masodpercek alatt megkapta a poziciom...ellenben most reggel felraktam a sygic-et es ott ugyanaz van, mint az S146os romnal, tehat nem kap muholdat...most kiprobaltam par perce a gpstest-et, az se talal jelet
...erthetetlen...mivel mapson megy tokeletesen szerintem nem hardveres a problema...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Bámulatos gyorsaság, hihetetlen teljesítmény Ryzen 7 5800x-el! Rèszletre is!!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest