- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
hungobungo
senior tag
Kipróbáltad? Gondolom angol is van benne. Oroszok nyilván az orosz képernyőképeket fogják mutogtni...
Az, hogy angol de stabil legyen egy teló szvsz fontosabb, minthogy magyar de bugos...A telefon appban csak a tárcsázó szokott beégetett ciryll lenni, de azt is le lehet cserélni a magyar nyelv berakásakor, ne tojjatok. Jobb lesz, mint sok kínai rom gyári magyar nyelve...
Van-e értelme vagy nincs hogy nekiálljak, ez itt a kérdés?
-
hungobungo
senior tag
Ezt már láttátok? Gyakori frissítések, 4.0.4-es Android, kínaiul, angolul tud, de nagyon szép a Lewa felület:
A legújabb rom (okt. 26-i !)itt tölthető.
Próbálja ki valaki, és ha stabil (vagyis ne 5 perc után mondjatok róla véleményt) akkor magyarítom.
Ellenőrizni:
- GPS,
- APN-ek,
- Play áruház (+ az általában nem kompatibilis appokat)
- Root van-e,
- Akku használat szintje,
- Kamera videófelvétel, fotó minőség -
hungobungo
senior tag
Ok. Vissza tudja valaki tenni az eredeti bill-t, és azzal tesztelni? LatinIME.apk vagy vmi hasonló a neve.
Az sd csere és a mass storage kezelés ennek a 4.1 romnak a képessége, nem én csináltam. Az apn listát szintén nem tartalmazza, ki kell cserélni egy teljesre. Itt a közvetlen link: letöltés -
hungobungo
senior tag
Itt tudjátok leszedni a 4.1-es LePhone-hoz a magyarításmat (+ a full LEPhone 4.1 HUN-t):
http://logout.hu/bejegyzes/hungobungo/lenovo_a750_mtk6575_4_telefon/hsz_1-50.html
Dobjatok már egy üzit ha működik minden, köszi.
-
hungobungo
senior tag
válasz
szivose0907 #490 üzenetére
Lehetni lehet, de nem árt, ha hosszú szőke combjaid vannak
Nincs ilyen telefonom, szerintem itt kérdezz, jobban jársz.
-
hungobungo
senior tag
az utolsó lépés felesleges, hiszen (elvileg) a factory reset leszed mindent, ami módosulhatott és a fagyásokat okozhatja.
Persze ha mások romot akarsz feltenni, akkor hajrá
HA nem akarod, hogy IMEI gondjaid legyenek, mentsd le a \data\nvram könyvtár tartalmát mindenestől, ott van az imei is.
-
hungobungo
senior tag
-
hungobungo
senior tag
ICS apn lista:
http://www.mediafire.com/view/?m3j83kq8p7c15p1
Root explorerrel az eredetit a \system\etc\ könyvtárban nevezd át, ezt másold be, utána permissionst állítsd át erre:
-
hungobungo
senior tag
A flash tool addig nem látja, amig át nem váltod flashelhető állapotba a készüléket:
1. Leállítod a telefont, kiveszed az akksit,
2. Viszadugod a kábelt, elindítod a progit, megadod a scatter fájlt
3. megnyomod a Download gombot, és utána egyből visszarakod az akksit.
4. Csak ilyenkor települ az mtk preloader automatikusan, és utána elindul a flashelés.
5. alul futni fognak az infók, hogy mit másolt át, hol tart.
6. A végén megjelenik egy züld karika, ez jelzi a jó frissítés végét.
7. Kihúzol mindent a telefonból, akksi ki/berakod, és indulhat a telefon a szokásos módon. -
hungobungo
senior tag
válasz
o_pegazus_o #457 üzenetére
Szia,
ha kellenek a magyarított cuccok, elég ha lemented a \system\app tartalmát és a \system\framework tartalmát. Ehhez nem kell root-olt teló sem.
-
hungobungo
senior tag
Nem, ez az amit te linkeltél. Azért azt csináltam meg mert a build ugyanúgy 306-os.
A LePhone 4 alapja egy B79 rom, és elvileg 305-ös build. Ha gondoljátok azt is meg tudom csinálni, de most ez volt a legegyszerűbb.
Irjátok meg, hogy mit kell benne még mókolni (pl. apn lista, SD kártya csere a vold.fstab-ban), és belerakom. Egyáltalán megy?
-
hungobungo
senior tag
TESZTELÉSRE:
Firmware_mod_v.4.hun_UNSIGNED.zip
https://docs.google.com/open?id=0B2BIusU_K5QBUTNic0VMUzNZUm8
Mentsetek mindent előtte! CWM-ből lehet flashelni, nincs aláírva.
-
hungobungo
senior tag
válasz
hungobungo #364 üzenetére
Megnéztem, ahhoz képest hogy "Deodexed_firmware_repacked_by__pollkovnik_11.07.2012", még fullra odexelt. Ez biztosan jó lesz?
-
hungobungo
senior tag
Szia, a Flash hivatalosan csak a 4.0.x Androidig támogatott, a 4.1-gyel már nem kompatibilis, illetve lesz*rják. Ezért is szedhették le (megjelentek a 4.1-es készülék és a vásárlók panaszkodtak?)
Amúgy meg bekaphatják, csak így kihúzni a konnektorból a dugót amikor már kismillió alkalmazást írtak rá..
-
hungobungo
senior tag
Üdv, megjöttem.
Még nyaralás előtt megkaptam a telót (két nappal...), és nekiugrottam a legutolsó LePhone 3 romnak, de gyárilag gázos volt. A Flash egyszerűen nem működött és még a böngésző is random kifagyott, pl. a http://index.hu/?teljes egyszerűen bezárta. Igy hagytam a LePhone romot, és azt a romot amit már összehoztam és majdnem magyarítottam, azt sikerült tejesen magyarítani: phone-t, sms-t, contacts-ot is, mindent.
A build alapján a LePhone 3-as a 305-ös buildre épült, az enyém a 306-osra, úgyhogy még mindig ez a legújabb.Van újabb hivatalos/leaked Lenovo rom?
Sajnos a helyzet továbbra is ugyanaz: a telefont odaadtam, így tesztelés nuku, de egy mentést tudok adni ha kéri valaki.
-
hungobungo
senior tag
Elkészült a FULL magyar (na jó, a hangrögzítő kimaradt de lesz*rom
ICS rom, szerintem teljesen jól használható, Markettel, root-olva, recovery stb.
Alapja a LePhone_mod_by_ATs_v3.0, ami egy friss ropogós rom tegnapról.
Hamarosan felteszem, de most inkább az alvást választom -
hungobungo
senior tag
Két dologra várok: hogy megjöjjön a teló amin tesztelhetem (már úton van, talán jövő hét közepére végére ideér), a másik, hogy az eddigi ICS romok mind-mind egy kiszivárgott egy Android 4.0.3 S306 build 2012.05.15-i mutációi. Vagyis pl. az "Apkhot_lenovo750_4.0.4_0707_Smilevvv" is ugyanez a 4.0.3-as, nem tudom honnan veszi a 4.0.4-et.... Hátha jövő hétre kijön vmi újabb!
-
hungobungo
senior tag
Üdv, van fekete, a fotón is látszik szerintem
4GB vs. akármennyi: A beépített memória mérete (rom-nak hívják mindenhol) 4GB, csak a rendszer, data, stb. partíciók és a belső SD felosztás miatt fel van darabolva. Sokan a belső SD-t azonosítják a telefon memóriájával, ami - nyilván - téves.
-
hungobungo
senior tag
válasz
kenvelo_any #97 üzenetére
Mi értelme lenne a duál aktívnak szerinted? Egyszerre akarsz beszélni két emberrel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Apple MacBook
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- alza vélemények - tapasztalatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPad topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest