- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
kort01
aktív tag
Kísérletezni mindig érdemes, persze ez attól is függ, hogy mennyi időd van. Én már sok romot kipróbáltam, jelenleg az A750_ROW_S114_cybermaus_ICS_V3.1 van a telefonomon. Alapból minden benne van, már nem kell a romba belenyúlni. Néhány gyári alkalmazás nem tetszett, azokat eltávolítottam, a többit csak a Play-ről kell letölteni.
-
kort01
aktív tag
válasz
o_pegazus_o #457 üzenetére
Esetleg Recovery csere? A789-hez is biztosan található.
-
kort01
aktív tag
válasz
Sanyika1 #451 üzenetére
Két ötletem van a névkeresési problémára:
1. A régi nevek a Google fiókból vannak szinkronizálva, az új név nem a Google, hanem a telefon saján névjegyzékébe került és az ékezeteket másként kezelheti.
2. Mindkét esetben a Google fiókba került, de a régi nevek máshonnan kerültek beimportálásra a Google fiókba és ezeknél valamilyen eltérő kódtáblát használt.
Ezek csak tippek... -
kort01
aktív tag
válasz
o_pegazus_o #448 üzenetére
Kiderült, hogy miért nem ment, azaz mit rontottál el?
-
kort01
aktív tag
válasz
o_pegazus_o #445 üzenetére
Nem tudom, hogy melyik megoldást választottad, de én PC-n generáltatnám az IMEI-s fájlokat és kézzel másolnám be...
Utána megfelelő attribútum, újraindítás. Esetleg kellhet wipe-olás?CWMR-en keresztül raktad fel a ROM-ot?
-
kort01
aktív tag
Az ICS ROM-ot hogyan raktad fel? Előtte és utána volt-e wipe data, wipe cache, wipe dalvik cache?
IMEI helyreállítás után volt telefon újraindítás? Az attribútumok helyesen lettek beállítva az adott fájloknál?
Esetleg próbáld meg felrakni az itt lévő, első hozzászólásban lévő GB ROM-ot, majd erre rá az új ICS ROM (Cybermaus, Smilevvv, Anton, LePhone, stb...). Nekem így sosem vesztek el az IMEI-k, bár azért én is csináltam mentést. Hungobungo ROM-okat nem próbáltam, de nem hiszem, hogy ennyire belenyúlt volna...
Csak saját felelősségre próbáld. Ha nem vagy biztos benne, akkor inkább ne csináld, nehogy már GB alatt se működjön... -
kort01
aktív tag
Nem találod, hogy hol kéne lennie vagy nincsen IMEI szám?
Amennyiben törlődött, akkor a lementett IMEI-ket vissza kell állítani
Itt le van írva, hogy melyik könyvtár tartalmát kell lementeni (amikor még látod az IMEI-ket) - Method 1. Ezt kell visszamásolni a megfelelő attribútum beállításával az új ROM feltelepítése után. -
-
kort01
aktív tag
Egyelőre nem akarom felrakni, még mindig a jelenlegi stabilitását vizsgálom. Nekem fontos, hogy stabil legyen, ezért vizsgálom hosszabban az adott romot. Csak akkor cserélek, amikor valamilyen probléma fellép. Eddig csak 4 fajtát próbáltam.
Azért raktam be ezt az újat, mert reméltem, hogy a vállalkozó kedvűek kipróbálják.
-
kort01
aktív tag
Most találtam egy újabb változatú romot: [link]
Ezt próbálta-e valaki? -
kort01
aktív tag
Oroszul nem tudok, ezért egy elég rossz Google fordítás következik:
ICS-LePhone mod az ATS v4.1
A figyelmet egy új változata a firmware néven 4.1 (4.1 - ez nem egy változata Android, és a változat az egység).
Jelentős változások a rendszer nem teszi az összehasonlítást 4,0, így a 4.1-es verziójaVersion 4.1:
- Teljes odeks firmware;
- A legújabb kiadása a rakétaindító Trebuchet (például pácolt indulások);
- Jobb képminőség töltés közben ki a telefont. állapotban;
- Teljes fordítás kérelem "Settings" (megnyalta majdnem minden helynevek a Google Nexus S);
- Néhány új elemek a beállításokat;
- Képesség, hogy kiválassza, hány rabszolga. táblázatok a beállításokat, és így tovább;
- Wallpaper "Lenovo" ofitsialki az ICS;
- Videooboi ofitsialki az ICS;
- Új dallamait ofitsialki Lenovo;
- A hang, amikor a "Lenovo";
- Helyezze vissza a kérelmet "FM-Radio": vett ofitsialki ICS;
- Fix fiók létrehozása Google (nincs kép jelenik meg üdvözlő);
- Fordította angolra kérelem "Factory Mode", ez volt minden kínai (még a nevét a listán az alkalmazások);
- Fordította az "orosz ember" app Shazam;
- Eltávolítva player "CM Music" helyett, én módosított "Apollo";
- A legújabb verzió a "Flash Player" (a piac nem) + Fixed bugs velük;
- A legújabb verzió a "Google Play" és a "Maps";
- Most a firmware frissítésre kerül az éteren keresztül (OTA), a tulajdonságok "About telefon" - kattintson a "Frissítés". Maradj hangolt
- Néhány egyéb kisebb változtatásokat.Hozzáadott tapasz azok számára, akik a problémát, mert CPU reboot.
Hozzáadott tapaszt a szokásos launcher.
Universal foltok illik. -
kort01
aktív tag
A LePhone mod by ATs féle romból elkészült a 4.1-es változat, innen tölthető: [link]
Akinek problémája volt a 4-es változattal, annak érdemes lehet frissíteni... -
kort01
aktív tag
Annak mennyi jelentősége van, hogy az Anton 3.01 és a LePhone by Ats 3-as és 4-es romok is S305-ös buildre épülnek, míg pld. a Smilevvv romok az S306-ra?
-
kort01
aktív tag
-
kort01
aktív tag
(#328) pigatt: Ezt a gyári launcher leállást más is tapasztalta? Ez így már nem annyira tetszene...
(#334) beers: és a fényképezőgépnél tapasztaltál képminőségbeli eltérést?
A Smilevvv féle romból nem akartad kipróbálni a V3-at vagy a V4-et?
Anton féle 3.01-et is használtad? Ebben milyen hibát találtál? -
kort01
aktív tag
Rendben, várjuk.
(#309) Chs76: az APN hiány nem probléma. Orosz fórumot olvasgattam, idáig még nem tudtam eldönteni, hogy mennyire lehet jó...
(#311) Beers: Pigatt részére meg is adtad a feladatot
Tőle is várom a visszajelzést, ha csere mellett döntött.
(#312) T_W_S: Esetleg Te is megpróbálhatod a Chs76 által javasolt LePhone féle romot.
-
kort01
aktív tag
Ez mindkettő zip kiterjesztésű állomány, kicsomagolni nem kell. CWMR módban kell elindítani a telefont és onnan kell telepíteni. Itt egy leírás róla: [link]
Előtte célszerű backupot készíteni, így bármikor visszaállíthatod az eredetire.
Korábban már erről többen is írtak.Mindkét ROM esetén szükséges még utána ezt rátenni: [link]
Ebben az esetben a Market féle letöltéseknél a Runkeeper és hasonlók is telepíthetők lesznek. -
kort01
aktív tag
Ezt én is tapasztaltam. Olvastam róla, hogy valamiért az ICS-ből kihagyták, vagy csak némelyik változatnál, ez nem volt egyértelmű.
Valamelyik fórumon találtam rá programot, de nem akartam egyelőre belenyúlni a mostani romba, jelenleg még tesztelem. Közben meg is találtam: [link]
Nincs garancia rá, hogy az A750-nél is működjön.Helyette használható wifin keresztül ftp server és már nem is hiányzik, illetve Win7-en működik az USB-s MTP (ha jól emlékszem).
-
kort01
aktív tag
Természetesen van esélye.
A Cybermaus ICS romnál amennyiben felrakod a V1 változatot, majd rárakod a V1.2-öt vagy V1.3-at, akkor már nekem jól működött, nem kellet kézzel bepakolni a szükséges fájlokat.
Ez a ROM nem a leggyorsabb, de ennek ellenére tetszett. Azért cseréltem le, mert egyszer az egyik bejövő hívásnál a kezelőfelület lefagyott, megbolondult, de egy szabályos kikapcsolást még megengedett. Újraindítás után már minden működött.Az attribútumok át lettek állítva a bemásolt fájloknál?
Pigatt: Neked az Anton féle rom nem vált be?
-
kort01
aktív tag
Sajnálattal hallom...
Korábban a Cybermaus ICS féle romot próbáltam, később áttértem a Beers által javasolt Apkhot_4.0.3_0623_YS_V2_Smilevvv_mod romra. Ennél találtam 1-2 kisebb hibát (tényleg gyors), ezért most az A750_4.0.3_Anton_vrn_v3.01 romot használom. Mindegyiknél ugyanaz volt a jelenség, miszerint több alkalmazást nem lehetett telepíteni. Nekem a korábban írt megoldás megoldotta mindegyiknél.
Smilevvv féle romból van V3-as és V4-es is. Próbálta már valaki azokat?
-
kort01
aktív tag
Javasolnám ezt letölteni a problémádra: [link]
A system/etc könyvtárból a
- location_service_conf.xmla system/etc/permissions könytárból pedig
- android.hardware.location.gps.xml
- com.android.location.provider.xml
- com.google.android.location.provider.xmlfáljokat másold be a telefonod ugyanezen helyeire. A megfelelő permission beállítása után egy telefon újraindítás és szerintem működni fognak a telepítések.
Előtte azért mentsd le a felülírandó fálokat. -
kort01
aktív tag
Amennyiben van időd "játszadozni" és nem kell a magyar nyelv, akkor addig kipróbálhatod az A750_S306_120530_cybermaus_ICS_V1.3 ROM-ot. Nekem eddig bevált, eddig még minden működik rajta. Egyedül a fényképező program az, ami elég rossz minőségű képeket csinál, de kárpótol a ROM stabil működése. Biztosan van ennél jobb is... lehet próbálkozni...
-
kort01
aktív tag
Ahogy Beers írt a Go Dialerről, úgy viselkedik nálam a Dialer One. Nálam alapból már kérdezte, hogy melyik SIM-ről hívok, mert mindkettőt használom, ezért nekem tökéletes. Én ugyancsak Dialer One-t használom tárcsázásra is, mert a T9 keresője (tárcsázó gombokkal) kezeli a magyar ékezeteket is, míg úgy tudom, hogy a Go Dialer már nem.
-
kort01
aktív tag
Rájöttem a G-sensor rejtélyére. Az eten-users fórum 2. bejegyzésében találtam telefon bekapcsolási módokat és itt gyanússá vált a kameragomb+bekapcsoló gomb általi FACTORY üzemmód lehetősége. Ebben - több teszt mellett - megtalálható a G-sensor kalibráció is. A kalibráció menüpont alatt alaphelyzetbe kellet állítanom a kalibrációt és azóta működik
Nem tudom, hogy ki nyúlt hozzá, illetve hogyan állíthatódott el...?
-
kort01
aktív tag
Visszaraktam az a750_s148_120428_cybermaus_v1 ROM-ot, de ugyanaz a helyzet. Megcsináltam a szokásos cache és data törléseket is.
Némely Samsung és HTC készüléknél írtak hasonló jelenséget, de ott rootolt telefonnál egy fájlt ki kellet törölni és magától újrakalibrálta újraindításkor. Ebben egyelőre nem találtam még meg hasonlót sem. Gravity sensornak vagy Accelerometer sensornak írják a benne lévő érzékelőt
Viszont egy kicsit lassabbnak éreztem a 2.3.6-ot, voltak pillanatnyi megakadások (Defy gyári ROM érzés), mondjuk azért használatban ez nem okoz gondot. Végül visszaraktam az a750_s306_120530_cybermaus_ics_v1.3-at.
Ez egyelőre rejtély számomra... -
kort01
aktív tag
-
kort01
aktív tag
Oldalra elforgatja a képernyőt megdöntött tartásban, de vissza állóra már ritkán sikerül. Ezért gondoltam, hogy a kalibráció elment. Letöltöttem az iHandy Level programot is, ennél látszik, hogy a "buborék" megy jobbra és balra, de a normálishoz képest másképpen kell dönteni a telefont. Ebben a furcsa helyzetben szépen egyenletesen lehet a vízimértékkel játszani. Álló helyzetbe már nem igazán tudom itt sem átfordítani...
-
kort01
aktív tag
Sziasztok!
Használtan vettem egy ilyen telefont és a következő problémával szembesültem:
Az automatikus képernyő elforgatás nem jól működik. Olyan mintha, a G-sensor kalibrációja nem lenne jó. A telefont az A750_S306_120530_cybermaus_ICS_V1 ROM-mal kaptam. A beállításoknál sehol sem találok kalibrációra vonatkozó lehetőséget. Kérdezném, hogy Ti tapasztaltatok-e hasonló problémát, illetve ICS alól tényleg kihagyták a kalibrációs lehetőséget?
Elvileg a Settings/Display menüpontban kellene lennie.
A fórumon nem találtam erre vonatkozó bejegyzést.Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest