- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geree
senior tag
Van egy elado Lenovo A750-esem ha valakit erdekelne...
-
Geree
senior tag
mass storage device-kent nem ismeri fel (talaltam egy fixet az orosz forumon, de nekem nem mukodott..most nem tudom hol a linkje, de ha kell, elkuldom mail-ben es kiprobalhatod..)
szoval mass storage helyett ez a Windowsos MTP media device-kent ismeri fel..ugyanugy lehet internal/external SD kartyara masolni stb... (bar a mass storage nekem is jobban tetszik)
a network tokeletesen moóukodik CM9-bol kiszedett apns-conf.xml fajllal.
-
Geree
senior tag
kozben leteszteltem...valoban mas a GB es a ICS fajl (mas verzio) szoval ha kiszeded a fajlt pl ebbol a rombol, azzal teljesen jol mukodik.
ps.: kozben egy apro hibat talaltam a romban: a wifi indikator mindig full vetelt jelez, mindegy mennyi a valosagban...nem veszes bug
-
Geree
senior tag
válasz
hungobungo #192 üzenetére
ezeket állítottam be:
<apn carrier="T-Mobile NET" mcc="216" mnc="30" apn="internet" type="default,supl" />
<apn carrier="T-Mobile MMS" mcc="216" mnc="30" apn="mms" user="mms" password="mms" mmsc="http://mms.t-mobile.hu/servlets/mms" mmsproxy="212.51.126.010" mmsport="8080" authtype="1" type="mms" />
<apn carrier="T-Mobile WNW" mcc="216" mnc="30" apn="wnw" mmsc="http://mms.t-mobile.hu/servlets/mms" mmsproxy="212.51.126.010" mmsport="8080" authtype="1" type="default" />betettem a régi Cyanogenmodos apns-conf.xml-t, de nem ismerte fel valamiért (az GB-hez volt...lehet, hogy ICS-en kicsit mas?)
-
Geree
senior tag
Rom foruma:
http://forum.china-iphone.ru/viewtopic.php?p=640831#p640831Letoltes (lehet regisztralni kell hozza a forumon)
Kozben kiderult, hogy miert volt borzaszto hangos es torz a hangja...
a /data\nvram\APCFG\APRDCL\Audio_Vol_custom fajl torlese utan visszaalt gyari beallitasra. -
Geree
senior tag
Megjott az A750-em... szep nagy
Eredetileg S148 Anton fele rommal jott, teljesen jol hasznalhato...kiprobaltam a magyar GB-t ami meg S146 alapu... sajnos vannak benne bugok..Most ezt probalom: ICS-LePhone_mod_by_ATs_v3.0 es eddig nagyon pozitiv, meg nem talaltam benne hibat... Ja az APN-eket valamiert utolag kellet manualsian beallitani de ok egyebkent ok...
-
Geree
senior tag
upsz, a link lemaradt...szoval itt lattam
- translate-be nyomjatok be
-
Geree
senior tag
tudja valaki most melyik a legmegbizhatobb, legstabilabb ROM ( ICS &GB )
latom itt, hogy talan kijott valamifele hivatalos 306 (ICS) rom...
GB-bol nem tudom melyik a legujabb... Magyar nyelv nem fontos, angol boven eleg. -
Geree
senior tag
na megrendeltem en is ezt a hepezetet amokbuy-rol...mar csak hetek kerdese es megjon
addig is viszont megkoszonnem - szerintem tobbekkel egyutt - ha valaki aki mar csinalt Recovery flash-t, Eredeti recovery lementeset, ROM felrakast stb... ha keszitene valamifele tutorialt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Parfüm topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- EAFC 25
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Leszámol a saját Linux disztribúciójával az Intel
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- weiss: Pant* rant
- További aktív témák...
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest