- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyika1
tag
Igen, a szinkronizálás kavarhatott be. Kimentettem a névjegyeket az SD kártyára, majd töröltem az összeset a telefonból. Miután visszatöltöttem megoldódott a probléma, betűhelyesen működik a kontakt keresés
Valaki tesztelgeti még a LePhone ICS romot? Jó lenne rá egy magyar fordítás... Hungobungo biztos elfoglalt, nem járt mostanában erre. -
Sanyika1
tag
Köszi a tippet, profi kis alkalmazás, gyorsabban kapcsolódik és szerintem több wifit is lát.
Azóta nem jelentkezett a kapcsolódási probléma a gyári progival sem, passzolom h. akkor mi lehetett a gond.
Névjegyzéki furcsaság: beírtam egy Török családi nevű ismerőst a telefonkönyvbe, már vannak ott egy páran. Ha rákeresek csak akkor hozza fel az új nevet, ha a T után ö-t írok, viszont a régi neveket egyet sem..
Ha T után o-t írok, akkor hozza a régi Török kontaktokat, de nem hozza az újat -
o_pegazus_o
tag
Van egy stabil régebbi eredeti romom imei számokkal együtt. Azzal kipróbálva működött azonnal minden. Ezen felbuzdulva itt átírtam az IMEI számokat a mt6516imei.apk programmal. Ezután egy szűz sc kártyára kicsomagoltam az eredeti hugobongo érintetlen romot és visszaírtam. Ez meghagyta az átírt IMEI számokat és jó lett. Feltételezésem szerint ott hibáztam, hogy a próbálkozások során mindig ugyanazt az sd kártyán lévő romot akartam használni, nem újra felírni a kicsomagolt frissel.
-
Sanyika1
tag
Kipróbáltam de nem nyerte el a tetszésemet, inkább a LePhone-nál maradok.
Annak mi lehet az oka, hogy free wifire rá tudok csatlakozni, de az internet mégsem megy???
Több helyen is próbáltam, utcán, plázában stb. Az állapotsávban lévő indikátor is szürke marad, ellenben az otthoni jelszavas wifin bekékül, és megy a net ezerrel. -
Sanyika1
tag
Ez még nincs lefordítva. Hungobungo kért egy listát a módosítandó dolgokról, aztán ha van ideje ránézne. Az apn beállítások hiányán kívül egy hét alatt semmi negatívumot nem tapasztaltam, de több szem többet lát.
Nem vagyok egy nagy technikai zseni, hidd el sokszor még egy magyar menüben is értelmezési problémáim akadnak -
hungobungo
senior tag
Szia, a Flash hivatalosan csak a 4.0.x Androidig támogatott, a 4.1-gyel már nem kompatibilis, illetve lesz*rják. Ezért is szedhették le (megjelentek a 4.1-es készülék és a vásárlók panaszkodtak?)
Amúgy meg bekaphatják, csak így kihúzni a konnektorból a dugót amikor már kismillió alkalmazást írtak rá..
-
beers
addikt
Antont néztem valamikor régebben, a markettel és pár alkalmazással volt gond!
Apkhot_lenovo750_4.0.4_0707_Smilevvv ezt néztem még, de valami nagy nyűgöm volt vele.
Több smilevvv romot nem találtam.
Esetleg tudsz linket adni?A képek nekem megfeleltek mindegyiken, azért itt nem kell csodákat várni.
Ez a lephone 4 jónak tűnik, csak az az sd.....
-
T_W_S
csendes tag
Attól függ mire kell átállítani az attribútumokat. Igazán nem értem az mit befolyásol, de ha leírod akkor még egyszer megpróbálom, mert mikor bemásoltam őket akkor írhatóak voltak, újraindítás után csak olvashatóra állítottam, pontosabban: rw-r--r--.
Egyébként kerestem itt a fórumon másik romot, de lehet mindig elsiklok felette, mert én nem találtam másikat, legalábbis újabbat. Linket tudna valaki adni?
Köszönöm! -
smirdex
tag
Akkor feldobja a választási lehetőséget, hogy melyikről akarom indítani a hívást, Ha hozzá van rendelve a valamelyik kártyához a szám, akkor feltünteti javasoltnak az a kártyát. Nem fogadott hívás esetén is azt javasolja, amelyikre a nem fogadott hívás érkezett. Ez rendben is volna, de a gyári contact manager nem valami sokat tud...Ezért keresek alternatívát...
-
smirdex
tag
Sajnos egyik sem úgy viselkedik nálam,ahogy írjátok. Pedig be van állítva, hogy hanghívásnál kérdezzen. Ha a Go Dialer-t vagy a Dialer One-t használom a contact kiválasztására és indítom a hívást nem a gyári tárcsázó indul el, hanem a az adott app sajátja és ott mindig az egyik kártyáról indít hívást.
-
kort01
aktív tag
Rájöttem a G-sensor rejtélyére. Az eten-users fórum 2. bejegyzésében találtam telefon bekapcsolási módokat és itt gyanússá vált a kameragomb+bekapcsoló gomb általi FACTORY üzemmód lehetősége. Ebben - több teszt mellett - megtalálható a G-sensor kalibráció is. A kalibráció menüpont alatt alaphelyzetbe kellet állítanom a kalibrációt és azóta működik
Nem tudom, hogy ki nyúlt hozzá, illetve hogyan állíthatódott el...?
-
melkah
tag
nekem GB van rajta de abban nincs G sensor kalibraciojara utalo menupont csak ki meg be lehet kapcsolni az auto rotationt, sot hogy oszinte legyek en meg egyik androidos telefonomban sem lattam ilyen kalibracios menut. ja es mit jelent az hogy "Az automatikus képernyő elforgatás nem jól működik." ? kifejtened ezt ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Apple MacBook
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest