- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imote77
csendes tag
A Win XP segített, a driverek felmentek. Flash_tool működik, rom-ot feltölti. Örültem, hogy a recovery menü végre angol lett a kínairól, de a visszaállító filet nem találja, pedig ott van az SD-n, ahogy az írva van. Gondoltam nem baj, majd SD-ről *.ZIP-ként. Minden tökéletes, sikeres telepítés, majd boot, de továbbra is a régi rom maradt a telefonon. Többször próbáltam, de eredménytelenül. Újabb ?-ek...
-
kort01
aktív tag
Amennyiben van időd "játszadozni" és nem kell a magyar nyelv, akkor addig kipróbálhatod az A750_S306_120530_cybermaus_ICS_V1.3 ROM-ot. Nekem eddig bevált, eddig még minden működik rajta. Egyedül a fényképező program az, ami elég rossz minőségű képeket csinál, de kárpótol a ROM stabil működése. Biztosan van ennél jobb is... lehet próbálkozni...
-
melkah
tag
beers: "csak kávé színű létezik, és 4G is csak a leírásban szerepel szerintem."
En amokbuy-rol rendeltem kivalasztottam rendelesnel , hogy feketet kerek es feketeben jott rendesen , ha jol emlekeszem Hungobungo kollega is feketeben rendelt, az altala postolt kepek alapjan.
2 vs 4 gb: Ezert en is sokat nyomoztam mindenfele forumon es youtubeos reviewekben nezegettem hany gb van a de soha nem lattam tenyleges 4gb-osat csak 2-eset, hiaba az oldalak tobbsegen 4gb-al irjak, rosszul!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Cyberpunk 2077
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Eredeti játékok OFF topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fotók, videók mobillal
- LED világítás a lakásban
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest