- Honor 200 Pro - mobilportré
- BlitzWolf termékek topicja
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
melkah
tag
/data/misc/mtkgps.dat a helyes eleresi ut csak, hogy mindenki megtalalja. :
Kiprobaltam amit irtal gb romon es a "gps test" nevu programot elinditva azonnal kb 10 muholdat latott budapesten a nyugati teren, ami szerintem nem rossz eredmeny sot igen boldog voltam tole.
A problemam inkabb az , hogy elinditottam a google maps-ot, mikor elkezdte hasznalni a gps-t akkor a felul levo nemtudomanevetBAR-on gyonyoruen latszodott hogy latja a muholdakat, nem villogott a jel hanem fixen vilagitott ahogy szerintem annak kell. Ezutan ranyomtam a show my location gombra ami kozolte hogy waiting for a locatin par tiz masodperc utan ujra es a szokasos current location unavailable feliratot dobta es meg se mondta hol vagyok.
Na ez az en bajom, ha valaki tud ra gyogyirt azt megkoszonnem.
Es bocsanat ha tul kuszan fogalmaztam. -
Geree
senior tag
kozben leteszteltem...valoban mas a GB es a ICS fajl (mas verzio) szoval ha kiszeded a fajlt pl ebbol a rombol, azzal teljesen jol mukodik.
ps.: kozben egy apro hibat talaltam a romban: a wifi indikator mindig full vetelt jelez, mindegy mennyi a valosagban...nem veszes bug
-
Geree
senior tag
upsz, a link lemaradt...szoval itt lattam
- translate-be nyomjatok be
-
beers
addikt
1.Driverek felrakása. Video
2.ClockworkRecovery felrakása! Video, segítség
Fontos: csak a recovery- hagyd bepipálva,a root és a recovery one-t nem kell, vedd ki a pipát előlük!!!
A flash menete: kikapcsolod a telefont és leveszed az akksit!
Elindítod a flashelő progit (Flash_tool.exe) és betallózod neki a recovery.img-t és a target bin mappában lévő MT6575_Android_scatter_emmc.txt file-t !
Kiveszed a két pipát a root és a recovery one elől.
Ha ez megvan nyomsz egy F9-et vagy rányomsz a Download!!! gombra!
Visszateszed az akksit és bekapcsolás nélkül rádugod az usb kábelre, ekkor végigszalad a sárga és a piros csík lent, majd előjön egy kis zöld négyzet karikával, hogy ok.
Ekkor elvileg végeztél, fent van a recovery!
Innen nár könnyebb a helyzet, mert elég a kész romokat az sd-re másolni, lehet romot frissíteni pc nélkül is!
Fontos, hogy az akku legyen teljesen feltöltve rom frissítés előtt!Romok egyéb hasznos dolgok1.
Romok egyéb hasznos dolgok 2.Csak saját felelősségre.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ford topik
- Videós, mozgóképes topik
- 3D nyomtatás
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest