- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
gergo5991 #18490 üzenetére
Miért túlzás az, ha itt a 70 -es szakaszon elnyal, akkor nagy eséllyel átmennek rajta?
Van ott egy törés az aszfalton, ami egyébként az autóknak is odavág azon a részen. Keresztbe az úton.
Szerk.:
Vagy inkább szintkülönbség.Itt lesz a Hungáriából Róbert Károly körút. Jobbra az M3 kivezető van.
-
válasz
gergo5991 #18464 üzenetére
Rengeteg település van, ahol nincs bicikliút.
És rengeteg olyan járda, ahol minden egyes kereszteződésnél 10-15cm-es padka.
Lehet a járdán szüttyögni vele, de max 10km/h sebességgel ugye. Nyilván ha nincs sok gyalogos, használom a járdát én is, de ha sok a padka, amik miatt meg kell állni, fel/letenni a rollert, inkább kihagyom.
Úton meg hát 25-el lehet menni. Mégiscsak gyorsabban lehet haladni. Az út szélén mennek a kerékpárosok is. Előbb utóbb lesz szabályzás, úgyis kb azok a szabályok fognak a max 25km/h-ra képes rollerre is vonatkozni, mint a kerékpárra. -
ρσгτσ
addikt
válasz
gergo5991 #18462 üzenetére
Nem az enyém a roller, csak loptam a képet. Egyébként én is valami hasonló! méretűt szeretnék. Amiben látszik is valami. Nem csak ilyen csökött tükröket, ami ki sem lóg rendesen és kitakarom. Mondjuk ahhoz nagyobb extender is kellene, mert a kisebb verzió emiatt nem sokat ér.
Szerk.:
Ennek például nem vágom mi értelme: -
-
DigitXT
félisten
válasz
gergo5991 #17972 üzenetére
Uh, ezt gondold végig még egyszer. Bőrszerkóban versenyző emberek,
és szerinted attól fél, hogy bedől a kanyarban? Épp ellenkezőleg. Pont
a súlypontjának befelé mozgatása miatt lógatja be a lábát... nem azért,
mert támaszkodna rajta! Szinte nem is ér az aszfaltra. A motoros sem
azért "ül ki" (mindig befelé a kanyar irányába), mert a dőléstől félne, lol.
(Azzal tudja befelé mozgatni a súlypontját, így az adott sebességhez a
motorkerékpár kisebb ledöntése is elég. Ami nem azért jó, mert félne a
nagyobb döntéstől, hanem mert mondjuk nem lehet nagyobbat dönteni,
mert a motor felakad a kipufogón, vagy a lábtartón... A versenyen minél
inkább a tapadás határán kanyarodnak. Aki nem így tesz, az lemarad.)Ui: ebből is látszik, hogy a téma teljesen OFF topik, hiszen senki nem
fog soha így rollert vezetni közúton, és ez így teljesen rendben is van... -
DigitXT
félisten
válasz
gergo5991 #17959 üzenetére
Nem, a City az pont nem 10-11 rollercolos, hanem 15. Pont az benne a pláne,
hogy nagyobb a kereke az átlagnál, de természetesen nem ér fel a 20-hoz.Peaceliker: OXO-nak a gázkar görbéje van gyárilag iszonyat elszúrva, amiért
az első métereken kb. egy Xiaomi legyorsulja. Aztán megjönnek a lovak, csak
emiatt a tesztek első felén, meg a felhasználói "húvazze" érzésben lemarad.
(Én nem bírnék elviselni egy olyan gázkart, ami okoskodik, és nem azt teszi a
vas, amire utasítom, hanem amit kitalál magának. Ha odahúzok induljon el, ha
meg elveszem, akkor vegye el. Ez nem nagy kérés, mégse minden vas tudja.)Szerk: a közhiedelemmel ellentétben a gázkar egy kétkerekűn nem kizárólag a
sebesség megválasztására szolgál, hanem az irányítás aktív eszköze. És mint
olyan, nagyon nem mindegy, hogy hezitál-e, amikor kéne az erő, vagy fordítva,
továbbra is hajt, amikor már nem kéne. Balesetveszélyesnek tartom az ilyet.
Minél erősebb a roller, annál inkább. Talán alap pálcikán elmegy "csak" zavaró. -
Peaceliker
addikt
válasz
gergo5991 #17959 üzenetére
Én is mindig nézem oxo-kat, de tech spec alapján bazi drága. És tesztek alapján nem is harcos a gyorsulása sem. Ha bele akarnék rakni 800-1000k huf ot a hobbiba akkor jóval combosabb gépek vannak. Persze lehet felfüggesztése ennek a legjobb, de azért csak amiatt erősnek tűnik nekem az ár
Mondjuk ennyit nem rakok bele sosem, ahhoz spúr vagyok, szóval ilyen formán nekem mindegy is mi mennyi
Laotie lenne ár ügyben az én márkám, de attól még nagyon fázom, nincs kedvem újra építeni egy gépet meg pénzt locsolni a gyári szar javításába főleg -
Quqesz
nagyúr
válasz
gergo5991 #17816 üzenetére
Ok, értem az álláspontodat. Sajnos tudjuk milyen túlározottan ér ide minden.....
DigitXT
Köszi. Lehet nem hajtok a nagy kerékre. Amit 17814hsz-ben linkeltek gépekről vélemény? Van esetleg márka, ami fele érdemes jobban nézelődni? Esetleg webáruház?
BF alatt szokot ilyen akcióban lenni? -
Quqesz
nagyúr
válasz
gergo5991 #17809 üzenetére
Nem feltétlen ezt akartam, csak ilyet találtam. Inkább az ötleteket várom. Amúgy pl 250W-os még nehezen vinne el, de egy 350W-os már könyebben, egy 500W-os meg aztán simán. A váz meg bírja már, ne az első kanyarban nyekeljen össze. A 360 dolcsis ár azért nem 160e...360$+szállítás 200$+dollár árfolyam 415huf/$ + vám 15%+vámügyintézés 50$+áfa 27%......
És a vám sem egyszerű (még a kapcsolatommal sem)digitxtt
Teljesen új lesz a bicikliút. Inkább az érdekelne, hogy van-e értelme ilyen nagykerekűnek, vagy sima kerekű is alternatíva lehet?Yodamester10
Köszönöm!
Én sem fogok ennyiért kínából rendelni.... -
Somatom
veterán
válasz
gergo5991 #17498 üzenetére
PociAti Xiaomis táblázatában, a G30 méretére, az én férfisúlyomhoz 4,5-5 bar van megadva. Azt én reálisnak tartom, én is ennyire szoktam fújni. Az outi bringások 5 feletti nyomással közlekednek azokon a virsliken. Akkor kétlem, hogy 5 -ön felrobbanna a G30 gumija. A többi csak kényelmi kérdés.
-
válasz
gergo5991 #16479 üzenetére
Egyetértek.
A túlfújt gumik pl sokat átvisznek az úthibákból.
Az, h zizeg bizonyos fordulatszámon, gyorsításnál pár sec erejéig, engem se tud érdekelni. Egy kocsi is berezonál bizonyos fordulatszámon, nem is kell hozzá túl leharcoltnak lennie.
A hátsó sárvédő sztem is txk stabil, nemigen törik az le, kivéve ha az útpadkán felfekszik miközben az útra toljuk a járdáról. Szinte nekem fáj, ha megesik, olyan hangot ad ki közben szegény ha odaütöm a padkához.Gázkar hiba nálam nem jött elő, csengő is csak macskaköves úton kezd el magától csilingelni.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
gergo5991 #16479 üzenetére
Pontosan ezért írtam, mert jellemzően bagatell dolgok mennek tönkre rajta. Gondoltam ez átmegy, de úgy tűnik nem.
Én például pont nem tolom fullba a gázt olyan helyen, és nálam is előjött. Sőt, nem is nagyon megyek rossz útburkolaton, azért nyomok plusz kilométert, hogy ezeket elkerüljem. Illetve hozzáteszem azt is, hogy én például mindig leszállok, ha szimpla zebrán (tehát nem bringáson) megyek át. Ami szintén hasznos dolog, mert ott nem mindig van szintben a padka. Az meg annyira nem jó a gépnek.
Bár elsősorban nem ezért szoktam leszállni. Hanem azért, mert autósként én sem szeretem a semmiből gyalogos tempónál nagyobb sebességgel elém kerülő öngyilkosjelölteket.
Hátsó keréken a takaró műanyag az nem a sárvédő, bár azt hittem ez így egyértelmű. Hanem ez a műanyag:
Értem én, hogy meg akarod magyarázni a te példád alapján az összes G30 roller tökéletes, de a sorozatgyártás pont nem így működik. Előfordul az, hogy valakinél 1000 km után nincs semmilyen hiba...és az is előfordul, hogy másnál 10 km után előjön valami.
-
-
Casseius
tag
-
jilian
addikt
válasz
gergo5991 #15624 üzenetére
Ennél az eladónál ez most melyik változat?
Mármint a gyári oldalon nincs ilyen, hogy G30 gen2.
Ott G30 II van. Ez az lenne? -
anorche1
őstag
-
-
DigitXT
félisten
válasz
gergo5991 #14667 üzenetére
Hát nem tudom, nekem kicsit meredeken hangzik.
Ilyen Wolf King GT-t
brutálisan lealázónak. Pedig az is 8kW. Nem lehetetlen, csak nekem fura.
(Azt írják 55 kg, és csak egy motorja van, csoda ha nem főzi meg magát.)Szerk: belenéztem ebbe a videóba. Megyen. Egyúttal rögtön látszik, hogy
a méretarány miatt sem feltétlen olyan elterjedtek, rohadt nagynak néz ki. -
DigitXT
félisten
válasz
gergo5991 #14665 üzenetére
Az a 0-50 km/h 1.5 mp alatt, az hogy? Ráadásul egy motorral?
Komoly gép az biztos, komoly árral, de ilyen adatok honnan jönnek ki?Szerk: közben még linkeltél, majd megnézem. De szerintem a kolléga
(érdeklődés szintjén) nem hinném, hogy többmilliós gépet keres.
Ez mellesleg megmagyarázhatja, hogy miért nem látni élőben ezeket. -
DigitXT
félisten
válasz
gergo5991 #14290 üzenetére
Ezek még mindig nagyon kicsi kerekek, csak rolleren néz ki nagynak...
Szaros SMKP is min. 10" felnin(!) gurul, aztán azzal sem jó a kátyúzás.
Egyetértek, hogy jobb (kisebb hibákra sokkal jobb), de nem helyettesíti
végső soron a pilóta figyelmét, csak valamivel megkönnyíti a dolgát.Ui: kérdeztem FB-on, hogy az eladó FLJ T113-nak mekkora a felni, ha
11-es gumi megy rá. Válasz: 11". Fogalma sincs a hirdetőnek ezekről.
(Nekem 6-os a felni, 6.5" szokott lenni, csak a miheztartás végett...)
Megnézve a képet, a jobb oldali PMT gumin ott van a korrekt jelölés...
Szóval 6.5", tényleg 11" lesz a teljes átmérő. (Szelepsapka elveszett?) -
DigitXT
félisten
válasz
gergo5991 #14285 üzenetére
A merev felfüggesztés adott úthibán képes akkorát dobni a pilótán
hogy majd' lerepül a rollerről. Pneumatikus gumi ide, vagy oda. Ezt
egy Bird bérrollert vezetve tapasztaltam meg, adott szituációban a
komfort (ha egyáltalán ez még oda tartozik!), sokkal rosszabb volt,
mint előtte a tömör gumis, de első-hátsó rugózással szerelt vason.Ez egy ilyen mélyedés jellegű úthiba volt, nem kátyú. Nem feltűnő...
Azon nagyon rosszul vizsgázott... Amúgy szépen, csendben gurult!Szóval véletlenül sem a pneumatikus gumi ellen beszélek. Csak az
a tapasztalat szerint nem old meg mindent önmagában, nem rugó:
szerintem nagyon sokat dob a biztonságon, ha normálisan rugózik.
Amikor nem normális, mint az enyém most, az meg kellemetlen, és
rontja a komfortérzetet, sőt konkrétan a stabilitást, ha felüt a teló...
(A semminél minden jobb, de felfüggesztések közt van különbség.)Szerk: Wolf King GT mozgása nagyon tetszett... kátyút szerencsére
nem fogtam vele. Az tempónál akármit vezetve veszélyes tud lenni.
(Szóval, ha van idő kerülgetni, még mindig biztonságosabb, ha nem
teszteli az ember, hogy elég jól becsülte-e meg a kátyú méretét...)
-
hdman
őstag
-
Somatom
veterán
válasz
gergo5991 #14095 üzenetére
Pontosan ezt írtam, hogy miért nem szabad irígykedni. Valamit, valamiért. Én beérem nettó 600 -zal (+ némi okosság
), viszont csak két hetet melózok havonta, a másik kettő teljesen szabad. Nekem ez a beosztás jobban fekszik, mint minden este fáradtan hazaesni és vagy van hétvégém, vagy nincs.
Amúgy a pihenők nem így vannak. A normál az napi 11 óra, a csökkentett az napi 9 és minimum minden második hétvége minimum 45 órás pihenő. -
smallcurrant
tag
válasz
gergo5991 #13986 üzenetére
Értem, köszönöm az infót.
Itt találtam 1S-t, de nem vagyok benne biztos, hogy tényleg az 1S-e. [link]
Van látható különbség a két pumpa között?
1
Ha könnyen kiszúrható a különbség, akkor egy esetleges megrendelésénél hamar kiderülne és vissza is tudnám küldeni a 30 napos visszaküldésivel. -
DigitXT
félisten
válasz
gergo5991 #13986 üzenetére
Érdekes amit írsz, mert nekem szerintem régi verziós van, de tizedre pontos...
Icipicit fújja túl, tehát épp a felső határig a beállított értéknek, de ezt szerintem
épp azért csinálja, mert a leoldásnál egy nagyon kicsit szusszan, így biztosan
meg is marad a beállított érték. Kocsit is fújtam vele, motort is. Mindenre jó. -
dani993
senior tag
válasz
gergo5991 #13937 üzenetére
A forgalmazó képviselőjeként hozzátennék néhány dolgot a Mantis kritikádhoz.
A Mantis 2020-06-tól 2020-09-ig gyártott változatánál volt jellemző a kormányzsanér(tehát nem a kormány) eltörése, amit mi visszahívtunk és kicseréltünk az erősített verzióra mindenkinek. Azóta egy darab kormányzsanér törés sem történt az országban. Ezekkel a 2020 modellekkel még voltak egyéb apróbb problémák is a felhasználók visszajelzései szerint, de személy szerint nekem azzal a modellel sem volt hibám, 3500 kilométerrel szinte gyári állapotban adtam el.
A Mantis minősége semmiben sem marad el a Ninebot Max-tól, és nem, nem kell állandóan szerelgetni. 12000 kilométert mentem Mantissal személy szerint, ebből 1000+ kilométert nehéz terepen. 120 kiló terheléssel. 3 darab defektem volt összesen, és kb 1500 kilométerenként meghúzogattam a csavarokat. Vezérlőt kb 3 havonta cserélünk valakinek, úgy, hogy eladtunk 1000+ Mantis rollert.
A 2022 modellek csak névben hasonlítanak a 2020 modellekre, kb. az összes alkatrész fejlesztve lett és teljesen más, mint volt.
Ami kommenteket olvasol a Mantisról, az átalában csak nevetséges fanboykodás valami másik márka vásárlójától.
Aki sok rollert próbált, és Mantisa van, azok mind nagyon szeretik nem csak a rollert, hanem a hozzá járó garanciális szervizszolgáltatást is. Ebben az árkategóriában egyszerűen nincs jobb roller. Semmit sem kell rajta cserélni a gyári konfigurációhoz képest.
Némelyik Dualtron modellenél pedig ráköltöd egy Mantis árát az egyedi alkatrészekre csak azért, hogy legalább hasonló legyen az élmény.
-
Tamás9x
őstag
válasz
gergo5991 #13939 üzenetére
Nincs harag félre ne értsd, a G30-nak is vannak hibái, de messzemenőleg gyengébb kivitel mint a Mantis, nem is egy árkategória. Már ha csak azt nézzük, hogy kevés lesz az első lengéscsillapitás,(kinyílik a világ, mert fillérekből el lehetne még menni máshova is... elkezd vele csavarogni az ember..) és kellene rá egy első teló, de akkor már hátra is jó lenne, ugyan ott vagyunk a végén ahol a part szakad.
Megvárnám a 2. generációt, hátha sokmindent kijavítanak, én is szemezgetek vele, de.... félek olyan lendületet ad ami majd megöl.Miikee: Az a baj, hogy felbátorodik az ember vele, és elkezdi veretni, mert van benne teló... Olyan tempóval nyomják neki, ami nem egészséges oylan utakon ahol... nekemis ezért lazult ki a kormánycsövem a G30-on a Sharkset teleszkóp után már 30-al veretem neki ahol eddig 5-10-el gurultam, mert szétrázott mindent.
-
-
PociAti
őstag
válasz
gergo5991 #13792 üzenetére
A kezdeti időszakban okoztak inkább csak nyakcsigolya törést a kerékpáros sisakok, de a balesetekből tanulva áttervezték őket, így már sokkal kevésbé jellemző rájuk.
A sisakhordás "vallási kérdés", sok érv szól mellette és ellene, és aki az egyik oldal elkötelezettje, annak aztán lehet mondani bármit. Kockázat mérlegelés.
Ha a gyalogosok számára kötelezővé tennék a rikító öltözéket, és a bukósisakot azok számára, akik a zebrát használni szeretnék, akkor sokan inkább mindent megtennének azért, hogy ne kelljen kilépni az utcára. Hiába áll mögötte jó szándék, az üzenete és hatása elég káros lenne. -
DigitXT
félisten
válasz
gergo5991 #13792 üzenetére
Amikor az ember fejjel betöri egy autó szélvédőjét, azt nehéz koccanásnak hívni.
(Pontosabban lehet, mert két autó között egál a dolog. De a koponya VS. autó az
nem egészen szimmetrikus találkozó, így simán lehet belőle halálos kimenetel...)A sisak lehet, hogy növeli a nyaksérülés esélyét. Csak ha nélküle meg széttörik a
koponya, az meg ugye minimum agysérülés, ill. nagyon nagy eséllyel halál. Nyaki
sérülésből könnyebben fel lehet épülni, jó esetben ép arccal, és ép tudattal, de ha
arccal veszed le az aszfaltot, vagy rosszabb esetben egy szélvédőt, neccesebb...Szerk: egy Rapülök szám ugrott be, bocs: "Ép testben épp, hogy élek..."
Sajnos,
vannak olyan erejű ütközések (motorosokat érintően*), amikor hiába véd a sisak,
olyan lassulás van, hogy önmagában attól is lehet komoly agysérülést szerezni...
(És természetesen általános, hogy nyak-/gerincsérülés lehetősége áll fenn, ezért
sem szabad laikus segítőnek megpróbálni levenni a balesetes motoros sisakját.)*: átlag roller sokkal lassabb, tehát jó esetben kevésbé halálos egy elcsúszás.
Szerk: a konkrét balesethez, ha jobbról szorul alá a roller, pont értelmezhető az a
bal oldali üvegtörés (szemből nézve a dolgot), hiszen oda csapódik előre a fej.
Motorosoknak is azért halálos az ilyen ütközés, mert ők meg a tető szélét fejelik
meg. A legjobb esély a túlélésre ilyenkor az, ha a pilóta messze átrepüli az autót,
de még az is jobb, ha oldalról csúszik bele, teljes testtel, nem csak fejjel ütközve. -
-
-
-
Sordoran
addikt
válasz
gergo5991 #13615 üzenetére
Tisztában vagyok teljes mértékben az Airtag működésével és lehetőségeivel, ennek tudatában akarok mégis felrakni/belerakni egyet.
Mondhatjuk, hogy a semminél jobb ez is, az hogy milyen költséges egy ilyen kütyü más kérdés (alza kuponom áldoztam be erre, mivel nem tervezek vásárolni náluk mostanság, el ne vesszen).
Mindenki magából indul ki, és mivel nekem folyamat megy mobilnet, BT stb. is iPhone-on, csak nem vagyok egyedül. Ha ellopják, elég ha családtag, barát, ismerős vagy bárki aki mellett elgurul ugyanígy van, és már jelzi is merre járt. Onnantól pedig el lehet indulni valami nyomon. (Persze ez is kis hollywood, de ha van egy hely + idő, akkor utcai kamera alapján már lehet róla kép is. Azt nem tudom rendőrség ilyen mélységben nyomozna-e, ne is kelljen megtudnom.) Ha pedig nem is látom merre van, de mégis előkerül/belebotlok, van bizonyíték rá, hogy az valóban az enyém.Thunderzolee: Megnézem részletesebben majd akkor, van-e ott hely.
-
Tamás9x
őstag
válasz
gergo5991 #13437 üzenetére
Nem csak neked, más is beszámolt már ilyenről, én még várok a vásárlással, hátha lesz egy 2-3 "dugattyús" változat ami kicsit drágább de komolyabb. Én is érzésre, és terhelésre fújtatok mindent. A varázsszámok nem érdekelnek, a biztonság az első.
Sordoran: Fújd fel mindegyikre, és ahol kényelmesebb. Ha nagyon megy és mellette pattog az sem jó. -
Casseius
tag
válasz
gergo5991 #13356 üzenetére
Belemegy, én is ilyet fogok venni, amire figyelni kell az lbs szám, 90-100kg-ig a 150 lbs kell az alis leírással ellentétben.
/
Hátra az a baj h csak Monorim van, pedig borzalmas koncepció és kurva nehéz is, nekem Konyk hátsó felfüggesztésem maradt Kijevbe mert pont akkor tört ki a háború amikor felrakták volna a gépre a csomagot, azóta is ott áll...
-
Tamás9x
őstag
válasz
gergo5991 #13349 üzenetére
[link]
Fixit-Tech
205 Eurora jött ki a sima sárga vagy fehér, ki tudja melyiket kapom.
Légrugót itthon lehet olcsón kapni kerékpárboltban, úgy iy komoylabbra cserélik, annyi felárat nem ért meg.
Drága, tény, de fáj a csuklóm, és néha olyanokat koppan, hogy az ember fogai összekoccannak, és a szerkezetet is illene kjmélni kicsit. Kíváncsi vagyok tényleg oylan könnyű e berakni, mint ahogy mondják -
Casseius
tag
válasz
gergo5991 #13277 üzenetére
Jó kérdés, alzást ki tudod próbálni ha nem tetszik max visszaküldöd
/
Tamás:
Alap rugókkal is jobb mint a Monorim légrugókkal, mivel kettő légrugó kell bele elég overkill, 100ezer forint csak egy első lengéscsillapitóért...
Majd egyszer én is megcsinálom, de nem prioritás egyáltalán.
Én most a normális fékekre megyek rá, meg motor, aztán smart bms, mire ezek megvannak talán kijön egy normális vezérlő is amire megéri benevezni... -
DigitXT
félisten
válasz
gergo5991 #13270 üzenetére
Ezek a százalékok sosem egzakt értékek, csak egy táblázatból húzza elő, és
valószínűleg súlyozza a hőmérséklettel. (Sokat nem lehet rá adni szerintem.)Szerk: közvetlenül terhelés után még a nyugalmi fesz sem állt vissza, szóval
nem csak hűlt, de közben a feszültség is emelkedett. Ez megmagyarázhatja. -
-
PociAti
őstag
válasz
gergo5991 #13219 üzenetére
Pontosítanék, T11, T mint Toljadneki!
Elég kritikus szoktam lenni az apró, igénytelen megoldásokkal szemben, a rövid videó alapján egyetlen csavarba, illesztésbe, kábelelvezetésbe, apró elembe se tudnék belekötni. Sőt, a csomagolásnál használt habszivacstól kezdve, a kulcsnyílásig mindenben az átgondoltság, minőségre való törekvés apró jelei köszönnek vissza, nem a spórolásé (720.000 Ft körüli ár esetén ez érthető is).
Magamnak biztos nem venném, még féláron sem, mert nem is hoz lázba. -
-
válasz
gergo5991 #13168 üzenetére
GShopperről mikor rendeltem a rollerem, Lengyelország volt megjelölve, de Németországból jött.
Mondjuk én nem tulajdonítottam neki jelentőséget, inkább annak, h a követési szám alapján gyakorlatilag egy nap alatt Magyarországra ért (a rendelést követő napon elindult a kiszállítása), de idehaza egy hétig tartott mire a magyar postától megkaptam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- Ùj - DJI FPV Drone - 0h repülési idő
- DJI Mini 3 Pro Fly More Combo RC drón szett - 3 akku +szűrők +2db táska
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- DJI AVATA Explorer Combo drón - 3 akku, Goggles Integra szemüveg, hátizsák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged