- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrrr74
aktív tag
válasz
kakuk.tamas #16385 üzenetére
Amikor elkezdted használni a rollert, beállítottad a féket?
-
Dr V
őstag
válasz
Fékkart ütközésig húztad? Simán állóra kellene tudni fékezni.
-
DigitXT
félisten
válasz
Akkor nem ártana beállítani azt a féket, mert 3 mp alatt nem fog túlmelegedni.
Alapból nagyon gyenge lehetett, hiszen hidegen blokkolni kell tudnia a kereket:
annyiban jó hír, hogy tárcsa csere nem feltétlen szükséges, a betétet nézném...
(Ha nagyon kopott már, csere, és természetesen a helyes beállítás utána.)
-
Dr V
őstag
válasz
kakuk.tamas #16352 üzenetére
Hátsó tárcsának milyen lett a színe? Hány kg vagy?
Nem csodálom, h az a szerencsétlen egy szem hátsó fék nem fogott meg, bringával jártam hasonló helyzetben. Talán picit segít, ha a súlypontot hátra viszed. -
Reggie0
félisten
válasz
kakuk.tamas #16367 üzenetére
Nem hinnem, hogy szetcseszte volna, az akku es a szabadonfuto diodak elegge jol bekorlatozzak a feszt, ami kikapcsolva is ugyan ugy mukodik, mint bekapcsolva.
-
bkiky01
senior tag
válasz
Apám, azért nem vagy gyenge.. G30-al inkább visszafordultam onnan, vagy körbe mentem, bár Zalaegerszegen a Zrínyi úton kritikán aluli a bringa út..
-
Imy
veterán
válasz
Az hosszabb mint 80-100m, de azért bátor voltál azon az emelkedőn. Én ismerem, hiszen én is itt lakom.
-
Reggie0
félisten
válasz
De miert kapcsoltad ki a rollert?
-
Skynet258
veterán
válasz
kakuk.tamas #15146 üzenetére
Nekem 1 éve itt áll a 10 colos készlet Pro 2-re, de nem tudom feltenni mert hátul szerintem beleér az a kis kinyúló basz amihez a kábelt kell csavarozni. Ezt ki hogy oldotta meg amúgy Pro 2 esetében?
-
Tamás9x
őstag
válasz
kakuk.tamas #15055 üzenetére
Dicserik jo fek ;)
-
Tamás9x
őstag
válasz
kakuk.tamas #15049 üzenetére
X-tech Zoom HB-100 akar az inkább lenn nem ? vagy már rá is szitázzák?
-
Aaron14
őstag
válasz
kakuk.tamas #15025 üzenetére
Nem sajnos. Elhagytam őket, ez 100%. Úgyhogy most már nem csak a kormányrúd, de néha a sárvédő is csörög. 🤓 Azokat a csavarokat hagytam el, amik a lámpát tartották.
Kormányrudat a csatlakozásnál megolajoztam, meghúztam, mégis nyikorog. Erre van egyéb megoldás vagy vegyek egy másik rollert?
WD-40 se segített, az alkatrészek nincsenek elkopva.
-
R a y
senior tag
válasz
kakuk.tamas #14956 üzenetére
Igaz. Pálcikával én is csak mellékutcában, vagy gyér úton merek menni, pedig majd 20 éve vezetek, bőven van rutinom. De forgalmas úttestre ezek nem valóak!
-
Casseius
tag
válasz
kakuk.tamas #14942 üzenetére
Igen
-
wanted5
őstag
válasz
kakuk.tamas #14894 üzenetére
Pláne az olyan dolgokkal nem érdemes szerintem játszani, amiben ha valamilyen hiba van, akkor az egész házadat leégetheti. Ezek a no name vackok a fene tudja hanyadik kínai cégtől vannak, akármilyen selejt, hibás alkatrészből, és kétséges összeszerelési minőséggel, odafigyeléssel.
Nyilván nagy neves gyártóval is előfordul, hogy hibás a termék, akár olyan szinten, hogy baleset van belőle, de ha ilyen van, akkor legalább azt a gyártót utól tudod érni.
(valamint nem akarok nagyon személyes lenni, de ott van az aláírásodban a rengeteg drága cucc, akkor miért ezen kell filléreskedni?)
(egyébként kikophatna már a divatból, szerintem gáz, mármint kiírkálni részletesen a cuccokat) -
Somatom
veterán
válasz
kakuk.tamas #14894 üzenetére
Nincs, ahogy másnak sincs. Így nem is lehet ajánlott. Mindenki azt gondolja, hogy a választottja a rollerek Rolls Royce -a, és csak azért olcsó, mert nincs a kormányán a Spirit of Ecstasy. Na, ez a legritkább eset.
-
saril
senior tag
válasz
kakuk.tamas #14885 üzenetére
Ennyi pénzért bestbuy, nekem tetszik, még lehet be is veszem, csak megjegyzem újra hogy egy g30 árából 3 ilyet veszel
-
bkiky01
senior tag
válasz
kakuk.tamas #14885 üzenetére
Olyan túl szép, hogy igaz legyen..
-
Reggie0
félisten
válasz
kakuk.tamas #14642 üzenetére
Forditva tortenik: A jogszabaly mondja meg, hogy minek minosul, tehat ha nincs ami megmondana, akkor irni kell erre egy jogszabalyt ami megmondja.
-
Reggie0
félisten
válasz
kakuk.tamas #14628 üzenetére
Valamilyen torveny/rendelet hianyat hogyan kell a kozlonyben kihirdetni? Mert ugye a nincsen besorolva pont azt jelenti, hogy nincs nevesitve egyik rendeletben/torvenyben sem.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
kakuk.tamas #14636 üzenetére
Amúgy én a Bubi helyében úgy beperelém az M1-et álhír terjesztésért, ha csak egy forinttal csökken a bevételem, mint a franc…
-
phoenix1989
őstag
válasz
kakuk.tamas #14630 üzenetére
Nem nézek tv t híradót meg végképp
-
Sordoran
addikt
válasz
kakuk.tamas #14628 üzenetére
Imádnám, ha reggel bejönnék rollerral dolgozni, majd délután már csak tolhatnám hazafele, mert közben betiltották jogosítvány hiányában.
-
Drizzt01
őstag
válasz
kakuk.tamas #14621 üzenetére
-
Casseius
tag
válasz
kakuk.tamas #14621 üzenetére
[link]
Van másik hirdetése ugyanerre rolleres fb csoportban 390-ért, simán tudsz tovább is alkudni belőle sztem -
gergo5991
őstag
válasz
kakuk.tamas #14592 üzenetére
Although arriving inflated, it is always worthwhile checking the tyre pressures. Use a quality pump (ideally one with a pressure readout valve) in conjunction with the included inflation extension tube. Ninebot recommend riding with the tyre pressure between 32 and 37 psi, (the tyres are rated for 55psi max) inflating both equally. Note that before riding you must activate the scooter through the smartphone application.
elvagytok tévedve dik
az egész net ennyit javasol -
Reggie0
félisten
válasz
kakuk.tamas #14376 üzenetére
Nem. A kerekparnak pedalja van, a rasegites pedig egy folyamatos dolgot jelent, nem azt, hogy egyszer meglokod es onnantol megy magatol.
Azert a szabalyok most is eleg konkretak csak el kene olvasnod.
-
Reggie0
félisten
válasz
kakuk.tamas #14371 üzenetére
Elektromos kerekpar nem gazkaros, hanem rasegiteses es hivatalosan 25km/h-nal el kell vennie a rasegitest es maximum 300W-os motorja lehet, ebben az esetben tovabbra is kerekparnak minosul, kulonben az is SMKP.
-
Somatom
veterán
válasz
Ennek se füle, se farka. Pintér úr válaszát körberöhögik a biztosítók. Viszont SMKP Mabiszos kfb. nélkül nem vehet részt közúti forgalomban.
-
Антей
tag
válasz
Sztm is marhaság, de én csak azt akartam írni, h a 'hírgyártók' milyen gyorsak (2½ év...), v h újra-újra hajhásszák a semmit. Persze az is lehet, h 1 IQ-nukunak minden hír új...
Bocs', de qrvára rühellem, h állandóan ellenőriznem kell a 'híreket', már ami engem érdekel, v érint.
1ébként 2019. novemberében amikor ez napvilágot látott, akkor se szóltak a rendőrök, v büntettek, v cs nekünk szerencsénk volt. -
Антей
tag
válasz
kakuk.tamas #14369 üzenetére
Közben beraktam fentre is
https://www.parlament.hu/irom41/07930/07930-0001.pdf
-
Joshi
titán
válasz
kakuk.tamas #14363 üzenetére
Ráadásul a cikk mai, és ezt írja: "Ma reggel tette közzé a Parlament Pintér Sándor válaszát..." Nem hinném, hogy vasárnap ilyenekkel foglalkoznának, főleg hogy holnap és holnapután sokkal fontosabb EU megbeszélések lesznek.
-
PociAti
őstag
válasz
kakuk.tamas #14358 üzenetére
Szerintem nem várható.
Egy brand szempontjából fontos, hogy egyértelműen beazonosítható legyen.
A Xiaomi stílus egyértelműen a jó alapanyagok felhasználásával készített, nagy darabszámú, gondosan tervezett kompakt rollerek.
És a kompaktba már nem nagyon fér bele a 8,5"-nál nagyobb kerék, lengéscsillapító, 120 kg-os terhelhetőség.Egészségesebb az, ha mondjuk valamely leányvállalata megy el a nagyobb szekér irányába. Viszonylag szabad kezet kapnak kísérletezésre, aztán ha kitalálnak valami jó megoldást, és a vásárlói vélemények is visszaigazolják, akkor gyorsan átveszik az újítást.
-
PociAti
őstag
válasz
kakuk.tamas #14350 üzenetére
A NAVEE nem koppintás, legális kapcsolatban áll a Xiaomival!
A https://www.navee.eu/ weboldal címe: XIAOMI NAVEE E-scooter | Xiaomi Ecological Chain Brand - navee.euAz Ecologikal Chain arra vonatkozik, hogy a Xiaomi nem csak termékeket tervez és gyárt, illetve átvesz más fejlesztők által készített termékeket. Vannak amiket saját márkanév alatt, mondjuk Mi jelöléssel, vagy az is lehet, hogy saját név alatt futnak, és csak induláskor nyújtanak nekik komolyabb támogatást, hagyják kibontakozni őket (jó példa erre a Roborock porszívók). A termékeknek meg kell felelni a Xiaomi elvárásainak.
NAVEE S65 azért tartogat érdekességeket.
Pl. a megszokott direct drive helyett úgynevezett geared motort használnak, amivel az 500 W-os motorból elég komoly, 40 Nm nyomatékot tudnak kiszedni. -
Tamás9x
őstag
válasz
kakuk.tamas #14348 üzenetére
M365 talán arra is van, nemrég frissítették, androidon, és normálisan működik a "lock" funkció, de speciel ebbe nem tudom, hogy ugyanúgy 2-3 óráig és felold vagy marad is lezárva.
-
hito
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #14350 üzenetére
Xiaomi koppintás? Én még csak hasonló Xiaomit se láttam.
-
Tamás9x
őstag
válasz
kakuk.tamas #14345 üzenetére
Ilyet még nem hallottam hogy szoftverezik a rollert
PC?
Inkább firmware. CFW...
De oké, örülünk mindketten. A gyári mobilos apk-t meg nem nagyon szoktuk használni max aktiválásra, mert buta, hallgatózik, és zaklat frissítésekkel.
Elég ha a telefonom és az órám követ egész nap, nem kell, hogy a rollerem is ezzel keressen pénzt -
Tamás9x
őstag
válasz
kakuk.tamas #14342 üzenetére
A speed limitet is így állítjuk át
2019 óta...
-
IntelKiller7
veterán
válasz
kakuk.tamas #14332 üzenetére
-
bkiky01
senior tag
válasz
kakuk.tamas #14160 üzenetére
Hello biztivel csak ez a bajom:
"* Roller lopás, részlopás és rongálás esetén csak lezárt helységből történő kárra térítünk!"
Pont a lényegi dologra nem térít.. Nekem így értelmetlen, csak jó a marketing, hogy náluk ez is van.. Sajnálom, pedig én is megkötném. -
Casseius
tag
válasz
kakuk.tamas #14164 üzenetére
hogyne lehetne
-
w.miki
veterán
válasz
kakuk.tamas #14164 üzenetére
Ha a kormányrudat kötöm át egy kisebb méretű normál bicikli zárral, egy oszlophoz, az jó lehet?
Felül a kormányszarv, alul meg a kerék miatt úgysem tudják úgy kiforgatni, hogy elvigyék, nem? -
w.miki
veterán
válasz
kakuk.tamas #14159 üzenetére
De mihez rögzíted a madzagot?
Segway-Ninebot Kickscooter E25E elektromos roller -
saril
senior tag
válasz
kakuk.tamas #14157 üzenetére
Nem, aki igen, milyet és hol?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Android játékok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vírusirtó topic
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged