Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kakuk.tamas
addikt
Ma szerintem világrekordot döntöttem a kis Mi3-as rolleremmel.
Az életemért kapaszkodtam a kormányba, 62 (!!!) km/h-s sebességnél.Történet:
Én barom kitaláltam, hogy Zalaegerszegen Aranyoslap felé megyek dolgozni. Van egy domb felfelé, már ott elakadtam, úgy kellett felráncigálnom a rollert. De utánna…
Nem tudom ki ismeri a helyet, de utána egy minimum 80-100m hosszú lejtő van (Zalabesenyő felé). És elég meredek.
Hiába húztam a féket, ugye nem ekkora sebességre találták ki, nem is fogott szinte semmit. A motorfék dolgozott ezerrel. Sípolt a roller össze vissza, 46-nál menet közben kikapcsoltam a rollert. Motorfék elenged, és én átadtam magam a fizikának és a Kaszásnak. A telefon a kormányon 62-nél akadt ki.Leértem a lejtő végére, óvatosan fékeztem, megálltam, és hálát adtam Istennek, hogy nem jött szembe senki. A roller is szerencsésen megúszta, szerintem azért, mert időben kikapcsoltam. Még az eset után egy órával is remegtek a lábaim.
Plusz “poén”, hogy az aszfalt nedves volt.
Egy szónak is száz a vége: senki se legyen ekkora pöcs, hogy ilyeneket kipróbál. Tényleg az életemért kapaszkodtam. Ha ott elesek véletlenül, vagy jön szembe egy autós, most tuti nem írom meg a történetet.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
Thunderzolee #15202 üzenetére
Én múltkor így estem el… Hoztam haza csomagot (nagy dobozba volt). Kézzel megnyomkodtam a tetejét, mondom ez elbír, ráülök. Ahham, az első apró gödörnél horpadt be a seggem alatt a doboz és rántottam el a kormányt.
-
kakuk.tamas
addikt
Most cserélek (xopok) 8,5-ről 10-esre kerekeket a kis rolleremen. Hány bar-ra nyomjam majd? A régi 3,5-4-en volt…
-
kakuk.tamas
addikt
Nah, megjött a 10-es kerékszett, az alsó világítás meg a Monorim hátsó fék is. Márcsak a hátsó lengéscsillapító kell, és teljes az öröm.
-
kakuk.tamas
addikt
Hali All!
Holnap jönnek meg a Monorimről a cuccok (fék, első-hátsó lengéscsillapító), és most gondolkodom: a hátsónál az a kampó az összecsukáshoz van, igaz?
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
andrisbandi #14890 üzenetére
Milyen elírás? PP-n 217,67 dollárt kell fizetni (van 3% adó).
-
kakuk.tamas
addikt
Ez milyen lehet? Kuponnal 188 ezer helyett 80ezer… Német raktárból.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
kakuk.tamas #14636 üzenetére
Amúgy én a Bubi helyében úgy beperelém az M1-et álhír terjesztésért, ha csak egy forinttal csökken a bevételem, mint a franc…
-
kakuk.tamas
addikt
A közszolgálati adón mindig olyan témák vannak, amik érdeklik az adófizetők kétharmadát, és nem olyanról, ami a maradék egyharmadot (mint pl a majdnem extramagas infláció).
Most ez a téma volt a soros…
(Jézus, mennyi utalás volt ebben a szövegben… Ha lehet, úgy kérem a bant, hogy a privátokat tudjam olvasni, válaszolni, van futó hírdetésem.
)
-
kakuk.tamas
addikt
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
phoenix1989 #14629 üzenetére
Csak a szokásos M1 hazugságot nyomják főműsor időben tízmilliárdokért. Meglepődtél?
-
kakuk.tamas
addikt
Sziasztok!
Ajánlanátok pár rollert 350-400k-ig ami naaagyon jó?
Leakarom cserélni a kis Essentialom.
-
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
phoenix1989 #14527 üzenetére
Ehhez bármilyen tracker progi jó. Legyen az futós/biciklizős/gyaloglós… Nézd meg melyik mit tud pluszba, és használd azt.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
Reggie0 #14375 üzenetére
Akkor sok roller kerékpár… 300W (vagy az alatti motor), max 25km/h sebesség. És ha úgy nézzük, rolleren is rásegítés a motor, mert álló helyzetben nem indul el ha meghúzod, kell hozzá emberi erő is. Nem?
Tudsz rollerral normálisan rollerezni, csak nagyon szar…
És ember legyen talpán, aki erre ki fog találni egy normális szabályt… Nem irigylem akinek ez a dolga…
-
kakuk.tamas
addikt
Engem egyszer se állítottak meg eddig. Pedig egyszer majdnem előttünk nyakaltam el, amikor 'indexeltem' a bal kezemmel (jobbal meg gázt adtam valamiért
)...
De van "kötelezőm", ha balesetezek fizet a biztosító. Egyedül a jogsi hiányzik.Jómúltkor nekem is mondták ezeket amúgy, de mondtam, hogy a Magyar Közlöny a mérvadó, nem pedig akármilyen híroldal...
-
kakuk.tamas
addikt
-
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
IntelKiller7 #14329 üzenetére
Vissza emaghoz. És elfelejteni ezt a retek céget. A héten Te vagy a második, aki ilyennel jön a fórumba.
-
kakuk.tamas
addikt
Hali All!
Ti kötöttetek rollerra felelősség biztosítást?
-
kakuk.tamas
addikt
Hali Skacok!
Nem is tudtam, hogy van ilyen fórumunk is, ráadásul milyen aktív.
Múlthónapban megvettem az első (tanuló) rollerem, egy Xiaomi Essentialt. Rögtön meg is hackeltem, 30 a max 20 helyett (valójában 29,1-et mértem vele). A hatótáv a gyári érték 75%-a kb, olyan 85%-os töltöttségig bírja a 30-at, utána 27-re beáll és 20%-os töltöttségig bírja. Utána viszont max 15km/h amit kilehet hozni belőle. Nem mondanám, hogy melegszik nagyon, egy 5km-es út során alig érezhető a hatás.
Kíváncsi vagyok meddig fogja bírni így.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Milyen videókártyát?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nintendo Switch
- PCI Express 6.0-s SSD-t demonstrált a Micron és az Astera Labs
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Vicces képek
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- DJI RCN1 drón távirányító (RC-N1)
- DJI Mini 3 Fly More Combo Plus RC drón szett - új állapot, garancia, 1x battery, 2x battery plus
- DJI Mini 3 RC drón szett - megkímélt állapotban, garanciával (2)
- Oakley Five Square OO9238-04
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo (FMC) RC drón szett - kijelzős távirányítóval és extra táskával (2)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest