- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani993
senior tag
Na ne csináld
Kaabo Mantis King GT-n 5 fokozatban állítható az e-fék, és minden sebességfokozatnál külön meg tudod határozni, hogy melyik érték legyen...
Te szerintem az elektronikus ABS funkcióval keverted össze, az valóban csak on-off, de inkább off, mert tök haszontalan
-
dani993
senior tag
válasz
gergo5991 #13937 üzenetére
A forgalmazó képviselőjeként hozzátennék néhány dolgot a Mantis kritikádhoz.
A Mantis 2020-06-tól 2020-09-ig gyártott változatánál volt jellemző a kormányzsanér(tehát nem a kormány) eltörése, amit mi visszahívtunk és kicseréltünk az erősített verzióra mindenkinek. Azóta egy darab kormányzsanér törés sem történt az országban. Ezekkel a 2020 modellekkel még voltak egyéb apróbb problémák is a felhasználók visszajelzései szerint, de személy szerint nekem azzal a modellel sem volt hibám, 3500 kilométerrel szinte gyári állapotban adtam el.
A Mantis minősége semmiben sem marad el a Ninebot Max-tól, és nem, nem kell állandóan szerelgetni. 12000 kilométert mentem Mantissal személy szerint, ebből 1000+ kilométert nehéz terepen. 120 kiló terheléssel. 3 darab defektem volt összesen, és kb 1500 kilométerenként meghúzogattam a csavarokat. Vezérlőt kb 3 havonta cserélünk valakinek, úgy, hogy eladtunk 1000+ Mantis rollert.
A 2022 modellek csak névben hasonlítanak a 2020 modellekre, kb. az összes alkatrész fejlesztve lett és teljesen más, mint volt.
Ami kommenteket olvasol a Mantisról, az átalában csak nevetséges fanboykodás valami másik márka vásárlójától.
Aki sok rollert próbált, és Mantisa van, azok mind nagyon szeretik nem csak a rollert, hanem a hozzá járó garanciális szervizszolgáltatást is. Ebben az árkategóriában egyszerűen nincs jobb roller. Semmit sem kell rajta cserélni a gyári konfigurációhoz képest.
Némelyik Dualtron modellenél pedig ráköltöd egy Mantis árát az egyedi alkatrészekre csak azért, hogy legalább hasonló legyen az élmény.
-
dani993
senior tag
Ezek is eltörnek, hoztak be már hozzánk több ilyet is.
-
dani993
senior tag
válasz
laskr99 #7414 üzenetére
Ügyes lehetsz, az összes tesztben említik a lötyögést meg azok is lötyögtek, amikkel én mentem. De hiszek neked.
Kormánytörést nem láttam még Mantison, az a Zero 10X volt, 2020 szeptemberi modellek.
Mantisnál a zsanértörésnek volt esélye a 2020 július-augusztusi modelleken.OXO-n eddig két törött kormányrudat láttam, meg jópár elhajlott tengelyt.
De amúgy nem a Mantisra céloztam mint jobb dizájn, hanem a Vsett 10+-ra meg a Wolf Warrior X Pro-ra.
-
dani993
senior tag
válasz
laskr99 #7412 üzenetére
a többi gyártó már kiküszöbölte a kormánylötyögést a prémium modelljein, meg tényleg van már pár cucc ami nagyon lehagyja tudásban abban a méret meg árkategóriában, amit az OXO képvisel, aztán ha azon fejlesztenek akkor csak ki kell venni egy motort belőle és kész az új OX
-
dani993
senior tag
Mennyi ismerős arc 😃 Szóljatok ti is pls, ha láttok valahol felbukkanni egy szürke Mantis Pro-t :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xbox Classic / Xbox 360
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest